Αποτελέσματα live αναζήτησης

ERP Forum στην Θεσσαλονίκη

5 Ιούνιος 2006
  • Το πρώτο ERP Forum θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Kempinski» και διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη,....

Το πρώτο ERP Forum θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Kempinski» και διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο θα παρουσιαστούν λύσεις πληροφορικών συστημάτων. Η ημερίδα αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης του Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Παρέχει ένα βήμα ανταλλαγής γνώσεων για συστήματα ERP και τρόπους υλοποίησής τους στη Βόρειο Ελλάδα. Οργανωτής της ημερίδας είναι η ORIGINA AE, που διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην παροχή επικοινωνιακών και συνεδριακών υπηρεσιών στον χώρο της πληροφορικής.


Την ημερίδα τιμούν με την υποστήριξή τους ως χορηγοί οι εταιρείες: Entersoft, LogicDIS, Logismos, Oracle, Sap, Singular και Softone.


Υποστηρικτές της ημερίδας είναι οι : ΚΕΡΔΟΣ, NetFAX, netweek, PC MAGAZINE,dte-digital technology expo και Expodata. Η συμμετοχή στο ERP Forum 2006 είναι δωρεάν.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης