Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρόσκληση λογιστών σε Ημερίδα Για ERP

30 Μάιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η SoftOne Technologies A.E. θα συμμετέχει ως κύριος χορηγός σε ημερίδα ERP FORUM που είναι αφιερωμένη στα ERP συστήματα που έχουν αναπτυχθεί και προωθούνται στην Ελλάδα σήμερα..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρουσίαση του Soft1 ERP

 

 

Η SoftOne Technologies A.E. θα συμμετέχει ως κύριος χορηγός σε ημερίδα “ERP FORUM” που είναι αφιερωμένη στα ERP συστήματα που έχουν αναπτυχθεί και προωθούνται στην Ελλάδα σήμερα. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο KEMPINSKI, Ασκληπιού 16-18, Πυλαία Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2006, στις 10.30 π.μ.

 

 

Στην ημερίδα αυτή θα παρουσιαστεί στις 12.45 μ.μ. το Soft1 ERP (πρώνη S1 PANORAMA ERP) από τον κύριο Μικρογιαννάκη Γιάννη, Business Development Manager της SoftOne.

Ο κ. Μικρογιαννάκης θα αναφερθεί στα διλήμματα που συναντά η επιχείρηση όταν διερευνά την εγκατάσταση ή αντικατάσταση ενός ERP συστήματος.

Θα παρουσιάσει πως το Soft1 ERP προσπερνά χρόνιους προβληματισμούς και προσφέρει ένα νέο πεδίο επιλογών και δράσεων στην επιχείρηση.

 

 

Η ημερίδα περιλαμβάνει και ανοιχτές συζητήσεις τόσο για τα οφέλη από τη μηχανογράφηση με ERP συστήματα αλλά και για θέματα υλοποίησης των λύσεων στις επιχειρήσεις – πελάτες.

 

 

Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν σε ειδικό stand τα νέα χαρακτηριστικά του Soft1 ERP.

 

 

Η SoftOne προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες λογιστές να συμμετέχουν στην ημερίδα για να ενημερωθούν για τις καινοτομικές εφαρμογές της SoftOne.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας έχουμε κοντά μας.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης