Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2006

  • Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών παρέχει, σε κάθε φορολογούμενο πολίτη, τη δυνατότητα να ενημερώνεται τηλεφωνικά για ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Μοσχάτο, 19/5/2006 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


ΘΕΜΑ: "ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΙΚ.ΕΤΟΥΣ 2006"

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών παρέχει, σε κάθε φορολογούμενο πολίτη, τη δυνατότητα να ενημερώνεται τηλεφωνικά για την πορεία της διαδικασίας εκκαθάρισης της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματός του οικονομικού έτους 2006.

Η υπηρεσία απαντά στον αριθμό κλήσης  211 000 7 111.
Σημειώνεται ότι οι κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα δικτύου ΟΤΕ χρεώνονται με τα ίδια τέλη αστικών ή υπεραστικών συνδιαλέξεων όπως ακριβώς ισχύει για κλήσεις προς αριθμούς της μορφή 210 ΧΧΧΧΧΧΧ.

Για να χρησιμοποιήσει τη νέα υπηρεσία ο ενδιαφερόμενος πληκτρολογεί, από τηλεφωνική συσκευή με τονικό σήμα, τον αριθμό κλήσης της υπηρεσίας και τον Α.Φ.Μ. του (μετά τη σχετική οδηγία). Σε περίπτωση που η κλήση γίνεται από συσκευή που δεν έχει τονικό σήμα ή/και πλήκτρα, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εκφωνήσει τον Α.Φ.Μ. του, μόλις ακούσει τη σχετική οδηγία.
Οι πληροφορίες που παρέχει αυτόματα η υπηρεσία στον ενδιαφερόμενο είναι:
-  Η ολοκλήρωση ή μη της διαδικασίας εκκαθάρισης της Δήλωσής του.

-- Σε περίπτωση που έχει γίνει η εκκαθάριση:
-Η ημερομηνία εκκαθάρισης και το αποτέλεσμά της (χρεωστικό ή πιστωτικό). 
- Η ημερομηνία είσπραξης του ποσού επιστροφής, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης είναι πιστωτικό.
- Η ημερομηνία καταβολής της πρώτης δόσης, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης είναι χρεωστικό.
Ψ Η εκτιμώμενη ημερομηνία διενέργειας της επόμενης εκκαθάρισης.

Ο Γενικός Γραμματέας
   Πληροφοριακών Συστημάτων
             Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης