Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα ρύθμιση για εξόφλιση ληξιπρόθεσμων με δόσεις

  • Νέα ρύθμιση για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, προωθεί το υπουργείο Απασχόλησης. Η ρύθμιση θα αφορά όχι μόνον στο ΙΚΑ αλλά και σε άλλα εποπτευόμενα από το υπουργείο Ταμεία, στο πρότυπ οτης τελευταίας ρύθμισης με ευνοϊκούς όρους για το ΙΚΑ. ...

Νέα ρύθμιση για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, προωθεί το υπουργείο Απασχόλησης. Η ρύθμιση θα αφορά όχι μόνον στο ΙΚΑ αλλά και σε άλλα εποπτευόμενα από το υπουργείο Ταμεία, στο πρότυπ οτης τελευταίας ρύθμισης με ευνοϊκούς όρους για το ΙΚΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση αυτή θα προβλέπει την εξόφληση των χρεών σε πολλές δόσεις (από 80 έως 120) ανάλογα πάντα με το ύψος της οφειλής.

Η ρύθμιση αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών, με νομοσχέδιο του υπουργείου, το οποίο θα είναι έτοιμο έως το τέλος Μαίου και τα κατατεθεί στη Βουλή πριν από την έναρξη των θερινών τμημάτων.

Πηγή Express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης