Αποτελέσματα live αναζήτησης

Απεργούν αύριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ , στην ημέρα με τις περισσότερες φορολογικές υποχρεώσεις του μήνα.

9 Μάιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Απεργία έχουν κηρύξει για αύριο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ παραμονή της έναρξης του διαλόγου για το ασφαλιστικό στη Βουλή. ...

Απεργία έχουν κηρύξει για αύριο  Τετάρτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ λίγο πρίν την έναρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό στη Βουλή. Στην απεργία θα πάρουν  μέρος οι εργαζόμενοι σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες, συγκοινωνίες και μεταφορές, νοσοκομειακοί γιατροί και εκπαιδευτικοί. 

Η τετάρτη 10/05/2006 είναι η ημερομηνία κατά την οποία οι εφορίες έχουν αρκετή κίνηση λόγω αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων .

Υπενθυμίζεται οτί την αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος για Ημεδαπές Ε.Π.Ε., δημόσιες, δημοτικές και κοινοτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί και ενώσεις αυτών, αλλοδαπές επιχειρήσεις που λειτουργούν με οποιονδήποτε τύπο εταιρίας και αλλοδαποί οργανισμοί που αποβλέπουν στην απόκτηση οικονομικών ωφελημάτων, καθώς και τα αλλοδαπά νομικά πρόσωπα που έχουν στην κυριότητά τους ακίνητο στην Ελλάδα, ανεξάρτητα αν προκύπτει ή όχι εισόδημα από αυτό.

Την ίδια μέρα ξεκινά η Υποβολή της εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ, για υποκείμενους με τελ. ψηφίο ΑΦΜ (1), οι οποίοι κατά τη λήξη της διαχειριστικής περιόδου τηρούσαν βιβλία Γ Κατηγορίας του Κ.Β.Σ, αλλά  και η υποβολή των  Δήλωσης Φορολογίας Εισοδ. για όλες τις ημεδαπές Α.Ε. που κλείνουν ισολογισμό στις 31.12.05 και το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ λήγει σε 1.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης