Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παγώνουν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

Το πάγωμα των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων προανήγγειλε στην ουσία ο υφυπουργός οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους. Ο κ. Μαυραγάνης είπε ότι οι αντικειμενικές τιμές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της αγοράς και συνεπώς δεν υπάρχει ανάγκη νέας παρέμβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση των αντικειμενικών αξιών προβλέπεται στο μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι η μη εφαρμογή του μέτρου θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Ο υφυπουργός οικονομικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξεταστεί εκ του μηδενός το μέτρο των αποδείξεων το οποίο όμως θα ισχύσει σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, για τα φετινά εισοδήματα. 

Άλλωστε διευκρίνισε ότι όλες οι παρεμβάσεις και οι αλλαγές που θα γίνουν στη φορολογία εισοδήματος θα ισχύσουν από 1-1-2013.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων ο υφυπουργός οικονομικών δεν δεσμεύτηκε ούτε υπέρ ούτε κατά της συγκεκριμένης παρέμβασης.


Πηγή: Newsbeast.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης