Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αργοπορούν οι μεγάλες ΔΕΚΟ για τους νέους κανονισμούς προσωπικού

  • Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ διοικήσεων και εργαζομένων σε ορισμένες μεγάλες ζημιογόνες ΔΕΚΟ για την κατάρτιση νέων κανονισμών προσωπικού, δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης. Σύμφωνα με τον υπουργό, στην πλειονότητα των ζημιογόνων ΔΕΚΟ έχει ήδη επέλθει συμφωνία, ενώ σε όσες δεν επιτευχθεί, οι αλλαγές θα εφαρμοσθούν με νόμο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ διοικήσεων και εργαζομένων σε ορισμένες μεγάλες ζημιογόνες ΔΕΚΟ για την κατάρτιση νέων κανονισμών προσωπικού, δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης.
Σύμφωνα με τον υπουργό, στην πλειονότητα των ζημιογόνων ΔΕΚΟ έχει ήδη επέλθει συμφωνία, ενώ σε όσες δεν επιτευχθεί, οι αλλαγές θα εφαρμοσθούν με νόμο.

Για την αναταραχή με το πετρέλαιο, τόνισε ότι επί του παρόντος δεν τίθεται θέμα αναθεώρησης των στόχων του προϋπολογισμού και του ρυθμού ανάπτυξης και προέτρεψε να «μη λειτουργούμε με βάση σενάρια τρόμου».
Πηγή Express

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης