Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κύμα εξαγορών 10 δισ. ευρώ

  • Με αφετηρία την εξαγορά της Hyatt από τη BC Parthners, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2006, η Σοφοκλέους έχει να επιδείξει τουλάχιστον 15 σημαντικά επιχειρηματικά deals, που είτε λόγω του οικονομικού τους μεγέθους, είτε λόγω των ανατροπών που φέρνουν, μεταβάλλουν σημαντικά τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας.

Με αφετηρία την εξαγορά της Hyatt από τη BC Parthners, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2006, η Σοφοκλέους έχει να επιδείξει τουλάχιστον 15 σημαντικά επιχειρηματικά deals, που είτε λόγω του οικονομικού τους μεγέθους, είτε λόγω των ανατροπών που φέρνουν, μεταβάλλουν σημαντικά τον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας.

Xρηματιστηριακοί αναλυτές εκτιμούν πως τα ποσά που έχουν δαπανηθεί φέτος από εισηγμένες επιχειρήσεις για εξαγορές συγκρίνονται μόνο με εκείνα του 1999, με τη σημαντική διαφορά, όμως, πως οι φετινές κινήσεις θεωρούνται πιο ουσιαστικές από εκείνες που είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν στην ανεξέλεγκτη άνοδο της Σοφοκλέους.

Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης