Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2006

27 Απρίλιου 2006 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» για το έτος 2006, παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων. Οι αιτήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτές μέχρι την 12η Μαΐου 2006 στα Κ.Ε.Π. προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι...

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ      
ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Αθήνα, 26 Απριλίου 2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2006»

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων προκειμένου να ικανοποιήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ασφαλισμένων και συνταξιούχων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα Προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού της «Αγροτικής Εστίας» για το έτος 2006, παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων. Οι αιτήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτές μέχρι  την 12η  Μαΐου  2006 στα Κ.Ε.Π. προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι.

Τα Προγράμματα στα οποία μπορούν να συμμετέχουν οι δικαιούχοι για το 2006 είναι τα εξής: Κοινωνικού Τουρισμού, Εκδρομικά Προγράμματα και Εκδρομικό- Επιμορφωτικό Ταξίδι για νέους αγρότες στην Κύπρο.

Το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, απευθύνεται σε 100.000 συνταξιούχους του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης και ασφαλισμένους που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές καθώς και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους. Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού περιλαμβάνει 8ήμερες δωρεάν διακοπές ( 7 διανυκτερεύσεις)  σε επιλεγμένα καταλύματα  όλης της χώρας.

Το Εκδρομικό Πρόγραμμα, απευθύνεται σε 40.000 συνταξιούχους του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης, ασφαλισμένους που έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές καθώς και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους. Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού περιλαμβάνει 4ήμερες οργανωμένες διακοπές (3 διανυκτερεύσεις),οι δικαιούχοι του προγράμματος έχουν την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν διακοπές επιλέγοντας ένα από τα 1500 περίπου τουριστικά καταλύματα σε όλη τη χώρα που έχουν συμβληθεί με την «Αγροτική Εστία» σε διάφορους προορισμούς της Ελλάδας.

Το Εκδρομικό- Επιμορφωτικό Ταξίδι στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την περσινή επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή, απευθύνεται σε 2.000 αυτοτελώς απασχολούμενους νέους αγρότες, ηλικίας 21 έως 40 ετών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιμορφωτικό ταξίδι διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) για τους μήνες  Σεπτέμβριο – Οκτώβριο- Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2006 και θα παρέχει στους συμμετέχοντες δωρεάν αεροπορική μεταφορά, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 ή 4 αστέρων με παροχή πρωινού και ημιδιατροφή χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους δικαιούχους . Κατά την διάρκεια του προγράμματος οι δικαιούχοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τόπους με ενδιαφέρον σε θέματα αγροτικής απασχόλησης καθώς επίσης και τόπους με τουριστικό, πολιτιστικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον.
 
Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων της «Αγροτικής Εστίας» μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους απευθυνόμενοι στο πλησιέστερο ΚΕΠ.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετεχόντων στα παραπάνω προγράμματα, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Γ.Α. μεταξύ των δικαιούχων που θα δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά.

Βασική Προϋπόθεση για την συμμετοχή των δικαιούχων στα προγράμματα είναι η κατοχή βιβλιαρίου υγείας σε ισχύ κατά το έτος 2006.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης