Δημοσιεύθηκε στις : [ 01-01-1985 ]

Γνωμ. 6/748/1985 Σχετικά με την εφαρμογή του Γ.Λ.Σ.

(Σχετικά με την εφαρμογή του Γ.Λ.Σ.)

Κατηγορία: Εταιρικό δίκαιο (ΑΕ-ΕΠΕ-ΙΚΕ)

     Σχετικά με την εφαρμογή του Γ.Λ.Σ. Νο 6. Γνωμ. 748/1985

Αναφορικά με το περιεχόμενο της παραπάνω επιστολής σας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα: 1. Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που σας απασχολούν και των προβλημάτων που δημιουργούν οι προτεινόμενες από σας λύσεις, σε συνδυασμό με την ισχύουσα νομοθεσία, κάθε παράγραφος της επιστολής σας έχει μελετηθεί και οι απόψεις της ΟΕ-ΓΛΣ διατυπώνονται στο συνημμένο έγγραφο "απαντήσεις στα ερωτήματα της 21.10.1985 επιστολής σας".

Στο ίδιο έγγραφο υποδεικνύονται ορισμένες λύσεις, για την εφαρμογή των οποίων θα αποφασίσει η εταιρία σας, η οποία έχει και την ευθύνη. 2. Αν η εταιρία σας το κρίνει σκόπιμο, θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση μιας σύσκεψης στα γραφεία σας με συμμετοχή της Γενικής Διεύθυνσης και των αρμόδιων υπαλλήλων της εταιρίας σας, καθώς και εκπροσώπων της Ομάδας Εργασίας Γενικού Λογιστικού Σχεδίου.

Στη σύσκεψη αυτή είναι δυνατό να συζητηθούν τόσο θέματα αρχών και σχεδίου λογαριασμών του ΚΛΣ ασφαλιστικών επιχειρήσεων όσο και θέματα μηχανογραφικής εφαρμογής του. Σε περίπτωση που θα υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της ΟΕ-ΓΛΣ, Ζαλοκώστα 1, τηλ. 3606.159, ώστε να προγραμματιστεί η παραπάνω σύσκεψη.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των νομοθετικών και διοικητικών κειμένων (Νόμοι,  Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, ΠΟΛ., Διοικητικές Πράξεις και Λύσεις κ.α.), των νομολογιακών κειμένων (Δικαστικές Αποφάσεις κ.α.), των περιλήψεων αυτών και της τήρησής τους σε βάση δεδομένων, των συσχετίσεων μεταξύ τους και των ειδικών εργαλείων αναζήτησης, αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη  από τους νόμους  2121/1993,  2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ.
Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ: Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.


Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο