Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εγκύκλιος Ε.Φ.Κ.Α. αρ. 37/2018 Μέτρα υπέρ των πυρόπληκτων συνταξιούχων του ΕΦΚΑ


Δημοσιεύθηκε στις : [ 31-08-2018 ]
Κατηγορία: Ασφαλιστικά (e-ΕΦΚΑ - Τ.Ε.Κ.Α.)

Εγκύκλιος Ε.Φ.Κ.Α. αρ. 37/2018
Μέτρα υπέρ των πυρόπληκτων συνταξιούχων του ΕΦΚΑ


Αρ. πρωτ. Σ67/15/1039985/31-8-18

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ



ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Ακαδημίας 22, Τ. Κ. 10671 Αθήνα
Τηλ.: 210 3729785
FAX: 210 3633666
e-mail : [email protected]

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ. 37

Θ Ε Μ Α: «Μέτρα υπέρ των πυρόπληκτων συνταξιούχων του ΕΦΚΑ.»


Γνωστοποιούμε τα ακόλουθα μέτρα για τη στήριξη των πυρόπληκτων συνταξιούχων του ΕΦΚΑ, όπως προβλέπονται στις κοινοποιούμενες διατάξεις: α) της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 26.7.2018 (ΦΕΚ Α' 138) «Έκτακτα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση ζημιών από τις πυρκαγιές που έπληξαν περιοχές της Περιφέρειας Αττικής στις 23 και 24 Ιουλίου 2018», β) της με αριθμ. Φ.11321/οικ.42090/959/2018 Απόφασης Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β'3176), και έχοντας υπόψη την Κ.Υ.Α. με αριθμ. Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε./8706/Α325/2018 (ΦΕΚ Β'3255), καθώς και την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΥΠΕΚΑΑ με τίτλο «Μέτρα Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τη στήριξη των κατοίκων στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Περιφέρειας Αττικής στις 23 και 24 Ιουλίου 2018», και γ) του με α.π. Φ.80000/οικ.44746/1007/2018 ενημερωτικού εγγράφου του ΥΠΕΚΑΑ σχετικά με την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018, με τις ακόλουθες διευκρινίσεις:

Α. Διεκπεραίωση των συνταξιοδοτικών υποθέσεων κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα θα εξεταστούν κατά απόλυτη προτεραιότητα (άνευ χρονολογικής σειράς) τα αιτήματα για τη χορήγηση/παράταση σύνταξης ή εξωιδρυματικού επιδόματος ή επιδόματος απολύτου αναπηρίας τα οποία υποβλήθηκαν ή θα υποβληθούν μέχρι και τις 30.9.2018 από ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ, του ΕΤΕΑΕΠ και του ΜΤΠΥ που έχουν κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνταν σε κατοικία της περιοχής που
επλήγη στις 23 και 24.7.2018, όπως οριοθετείται με Απόφαση Υπουργού, ή υπέστησαν σωματική βλάβη εξαιτίας των πυρκαγιών.

Για τις αιτήσεις συνταξιοδότησης στις οποίες δηλώνεται διεύθυνση κατοικίας σε οριοθετημένη πληγείσα περιοχή της Περιφέρειας Αττικής η επίσπευση διενεργείται οίκοθεν.

Σε όσες αιτήσεις συνταξιοδότησης δεν αναγράφεται διεύθυνση κατοικίας στις περιοχές αυτές, η διαδικασία επίσπευσης θα ξεκινά με την υποβολή σχετικής αίτησης είτε στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ είτε με την κατάθεση έντυπης αίτησης στην υπηρεσία απονομής συντάξεων που έχει παραλάβει το συνταξιοδοτικό αίτημα.

Οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών συντάξεων θα πρέπει να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο ώστε να καταστεί εφικτή η πληρωμή της σύνταξης των δικαιούχων το ταχύτερο δυνατό.

Β. Ρύθμιση οφειλών συνταξιούχων και υποψήφιων συνταξιούχων.

Με την κοινοποιούμενη με αριθμ. Φ.11321/οικ.42090/959/2018 Υ.Α. (Κεφάλαιο Β-ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ), που εκδόθηκε κατ' εφαρμογή της παρ. 3 του άρθρου 10 της κοινοποιούμενης Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών σύμφωνα με τις προϋποθέσεις των πάγιων ρυθμίσεων, σε ίσες μηνιαίες δόσεις, που δεν μπορεί να είναι περισσότερες από εξήντα (60), η οποία ισχύει και για το διακανονισμό καθυστερούμενων οφειλών διαδοχικής ασφάλισης, κατ' εφαρμογή της αριθμ. Φ.1500/οικ. 9696/195/8.8.2014 υπουργικής απόφασης (Β' 2441).

1. Δικαιούχοι

Η δυνατότητα αυτή παρέχεται στους διαμένοντες σε κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία ή στους φιλοξενούμενους σε κατοικία εντός της οριοθετηθείσας με την οικεία Υπουργική Απόφαση ή βάσει του με α.π. Φ.80000/οικ.44746/1007/2018 εγγράφου του ΥΠΕΚΑΑ περιοχής, καθώς και σε όσους υπέστησαν σοβαρό τραυματισμό εξαιτίας των πυρκαγιών, οι οποίοι είναι (διαζευκτικά):

α) συνταξιούχοι-οφειλέτες των ενταχθέντων στον ΕΦΚΑ φορέων τ.ΟΑΕΕ και τ.ΕΤΑΑ, που είχαν υπαχθεί στο καθεστώς των 40 (σαράντα) δόσεων,

β) υποψήφιοι συνταξιούχοι-οφειλέτες των ενταχθέντων στον ΕΦΚΑ φορέων & του Δημοσίου, οι οποίοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης

γ) οφειλέτες των ενταχθέντων στον ΕΦΚΑ Φορέων οι οποίοι θα υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης μέχρι την 30.9.2018.

Αυτή η δυνατότητα παρέχεται επίσης και στα πρόσωπα που δικαιούνται σύνταξη λόγω θανάτου των ανωτέρω προσώπων.

2. Διαδικασία-Δικαιολογητικά

Για την άσκηση του δικαιώματος αυτού οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν σχετική αίτηση είτε στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ είτε στις υπηρεσίες πληρωμής συντάξεων του ΕΦΚΑ.

Τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση αυτή είναι το Έντυπο Ε1 της αρχικής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2016 ή 2017 και, για όσους κατοίκησαν στις πληγείσες περιοχές για πρώτη φορά από το 2018, το έγκυρο μισθωτήριο συμβόλαιο ή το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου, ή το εξιτήριο ή η βεβαίωση δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος, για όσους υπέστησαν σοβαρή σωματική βλάβη ( χωρίς διαμονή στις πληγείσες περιοχές).

Για όσους συνταξιοδοτηθούν από ίδιο δικαίωμα ή λόγω θανάτου των δικαιούχων από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της Υ.Α. (ήτοι από την 1.8.2018), η πρώτη δόση παρακρατείται από τη σύνταξη του πρώτου μήνα έναρξης του δικαιώματος συνταξιοδότησης.

Για τους ήδη συνταξιούχους ή τους δικαιούχους σύνταξης λόγω θανάτου αυτών, το ποσό της νέας δόσης που προκύπτει από τον επιμερισμό σε 60 δόσεις του αρχικού ποσού οφειλής, παρακρατείται από τη σύνταξη μηνός Σεπτεμβρίου 2018.

Εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις υπαγωγής των ενδιαφερομένων στην εν λόγω ρύθμιση, θα συντάσσεται έγγραφη απάντηση και θα κοινοποιείται στον συνταξιούχο (συνημμένο υπόδειγμα).

Γ. Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης.

Με την κοινοποιούμενη με αριθμ. Φ.11321/οικ.42090/959/2018 Υ.Α. εγκρίθηκαν οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΚΑ, του ΕΤΕΑΕΠ, καθώς και του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων σχετικά με τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους πυρόπληκτους συνταξιούχους.

1. Δικαιούχοι

Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης θεωρούνται:

α) Οι συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ, του κλάδου Επικουρικής Ασφάλισης του ΕΤΕΑΕΠ καθώς και οι μερισματούχοι του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων που έλαβαν κύρια σύνταξη, οριστική ή προσωρινή, ή/και το εξωϊδρυματικό επίδομα (παραπληγίας) μηνός Ιουλίου 2018, καθώς και όσων το δικαίωμα καταβολής αυτών των παροχών ανατρέχει στην ημερομηνία αυτή, εφόσον:
i. έχουν κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία στις πληγείσες οριοθετημένες περιοχές της Περιφέρειας Αττικής ή όσοι φιλοξενούνται σε κατοικία σε αυτές τις περιοχές σύμφωνα με το έντυπο Ε1 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2016 ή 2017, καθώς και όσοι από το 2018 για πρώτη φορά κατοίκησαν στις πληγείσες περιοχές, σύμφωνα με έγκυρο μισθωτήριο συμβόλαιο ή συμβόλαιο αγοράς ακινήτου, ή
ii. υπέστησαν σοβαρή σωματική βλάβη εξαιτίας των πυρκαγιών (χωρίς διαμονή στις πληγείσες περιοχές)

β) Οι κληρονόμοι συνταξιούχου/επιδοματούχου του εξωϊδρυματικού επιδόματος που απεβίωσε λόγω των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στις 23 και 24.7.2018. Ευνόητο είναι ότι και στην περίπτωση που δικαιούχος της οικονομικής ενίσχυσης αποβιώσει πριν προλάβει να εισπράξει την παροχή, υπεισέρχονται στο δικαίωμα αυτό οι κληρονόμοι του, κατά το λόγο της κληρονομικής τους μερίδας.

2. Ποσό της οικονομικής ενίσχυσης

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση καταβάλλεται στους δικαιούχους άπαξ και ισούται με το ποσό δύο (2) ακαθάριστων μηνιαίων κύριων συντάξεων/ή και εξωϊδρυματικού επιδόματος, είναι δε ακατάσχετη και αφορολόγητη.

Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που στον ίδιο δικαιούχο χορηγούνται περισσότερες της μίας κύριες συντάξεις φορέων που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ καθώς και το εξωϊδρυματικό επίδομα σωρευτικά, θα καταβληθεί η οικονομική ενίσχυση που αντιστοιχεί σε όλες αυτές τις παροχές αθροιστικά. Το ποσό που δικαιούται κάθε κληρονόμος αντιστοιχεί στο ποσοστό της κληρονομικής του μερίδας.

3. Διαδικασία χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης-δικαιολογητικά

Για τους συνταξιούχους που έχουν δηλώσει στον Ε.Φ. Κ.Α. διεύθυνση κύριας κατοικίας σε οριοθετημένη πληγείσα περιοχή της Περιφέρειας Αττικής η διαδικασία χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης διενεργείται οίκοθεν.

Οι δικαιούχοι που δεν έχουν δηλώσει στον ΕΦΚΑ κύρια κατοικία σε οριοθετημένη πληγείσα περιοχή πρέπει να υποβάλουν αίτηση (οι ίδιοι ή ο νόμιμος εκπρόσωπός τους, εξουσιοδοτημένος για το σκοπό αυτό με ειδική εξουσιοδότηση, θεωρημένη νομίμως ως προς το γνήσιο της υπογραφής) είτε στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ, είτε στην υπηρεσία πληρωμής συντάξεων της περιφερειακής υπηρεσίας του ΕΦΚΑ του τόπου κατοικίας τους σε έντυπη μορφή, συνοδευόμενη (και για τους δύο τρόπους υποβολής) από τα αντίστοιχα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, δηλαδή:

α) Οι συνταξιούχοι/επιδοματούχοι του εξωϊδρυματικού επιδόματος υποβάλλουν:
• Έντυπο του Ε1 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων φορολογικού έτους 2016 ή 2017
• Έγκυρο μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας ή συμβόλαιο αγοράς ακινήτου, στις περιπτώσεις
κατοίκων από το 2018 ή
• Εξιτήριο/βεβαίωση δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος (εάν υπέστησαν σοβαρή σωματική βλάβη εξαιτίας των πυρκαγιών).

β) Οι κληρονόμοι συνταξιούχου/επιδοματούχου του εξωϊδρυματικού επιδόματος υποβάλλουν πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών καθώς και τα πιστοποιητικά που αποδεικνύουν την ιδιότητα του κληρονόμου, τα οποία εκδίδονται από το αρμόδιο Δικαστήριο του τόπου κατοικίας του κληρονομούμενου, δηλαδή:
• περί δημοσιεύσεως ή μη διαθήκης, περί μη αποποίησης του κληρονομικού δικαιώματος και περί μη αμφισβήτησης του κληρονομικού δικαιώματος.

Εάν οι κληρονόμοι είναι περισσότεροι του ενός, υποβάλουν όλοι αίτηση ξεχωριστά, μαζί με τα δικαιολογητικά.

Σε κάθε περίπτωση, όταν η αίτηση υποβάλλεται σε χειρόγραφη μορφή ακολουθείται η διαδικασία που αναφέρεται στο με αριθ. πρωτ. 1012092/22-8-2018 έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Εξυπηρέτησης Ασφ/νων & Εργοδοτών (Δ/νση συντονισμού & υποστήριξης των Περ/κων Υπηρεσιών- Τμήμα διαχείρισης λειτουργίας των Περ/κων Υπηρεσιών), ώστε να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος του δικαιώματος ηλεκτρονικά και στη συνέχεια η πληρωμή των δικαιούχων μέσω των μηχανογραφικών συστημάτων.

Η οικονομική ενίσχυση των συνταξιούχων πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό όπου κατατίθενται οι μηνιαίες παροχές με αυτόματες μηχανογραφικές διαδικασίες, ενώ στους κληρονόμους καταβάλλεται με ενέργειες των περιφερειακών υπηρεσιών πληρωμής συντάξεων μέσω πίστωσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει υποδειχθεί για το σκοπό αυτό.

Στις περιπτώσεις παροχών των παραγράφων του παρόντος Α και Β ( «Διεκπεραίωση κατά απόλυτη προτεραιότητα............» & «Ρύθμιση οφειλών..........») θα παραχθεί αρχείο δικαιούχων από την Γενική Δ/νση Πληροφορικής & Επικοινωνιών μετά τον έλεγχο που θα διενεργηθεί και θα αποσταλεί στις αρμόδιες Περ/κές Υπηρεσίες, προκειμένου να διεκπεραιωθούν το ταχύτερο δυνατό.

Εάν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης, συντάσσεται έγγραφη απάντηση που κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο (βλ. συνημμένο νο 5).

Παρακαλούμε να συμβάλλετε, ως ελάχιστη συνδρομή, με ιδιαίτερη ευαισθησία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δικαιούχων.




Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΤΗ-ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Π. ΚΑΤΩΠΟΔΗ

Συνημμένα:

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Προσωπικές σημειώσεις για αυτή την απόφαση

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Πρόσφατες αποφάσεις στην κατηγορία

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης