Σχόλια

Δημοσιεύθηκε στις : [ 08-03-2005 ]

Αρ. Πρ. 1024309/08.03.05 Έκδοση του Φορολογικού Οδηγού Φυσικών Προσώπων, για την αποφυγή των συνηθέστερων λαθών, κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, οικ. έτους 2005.

(Έκδοση του Φορολογικού Οδηγού Φυσικών Προσώπων, για την αποφυγή των συνηθέστερων λαθών, κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, οικ. έτους 2005. )

Κατηγορία: Φορολογία ΕισοδήματοςΑρ. Πρ. 1024309  Έκδοση του Φορολογικού Οδηγού Φυσικών Προσώπων, για την αποφυγή των συνηθέστερων λαθών, κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, οικ. έτους 2005.

1. Σας στέλνουμε συνημμένα για ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, τον Φορολογικό Οδηγό Φυσικών Προσώπων, για την αποφυγή των συνηθέστερων λαθών, κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, οικονομικού έτους 2005.
2. Σας επισημαίνουμε ότι στο Φορολογικό αυτό Οδηγό, ο οποίος έχει καταρτισθεί από τη Διεύθυνση Φορολογίας Εισοδήματος του Υπουργείου, έχουν περιληφθεί:

α) τα συνηθέστερα λάθη των φορολογουμένων κατά τη συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, ανά πίνακα και κωδικό αριθμό (ΚΑ) αυτής, όπως διαπιστώθηκαν κατά τη μηχανογραφική επεξεργασία των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οικ. έτους 2004 και
β) σχετικές πληροφορίες, διευκρινίσεις και επισημάνσεις προς τους φορολογούμενους, με σκοπό την αποφυγή επανάληψης των παραπάνω λαθών και τη διευκόλυνσή τους στην ορθή συμπλήρωση των αντίστοιχων σημείων (κωδικών αριθμών) της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, οικ. έτους 2005.

3. Σημειώνουμε σχετικά ότι η ύλη του παραπάνω Φορολογικού Οδηγού έχει καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στο internet (ηλεκτρ. δ/νση: WWW.gsis.gr, θεματική ενότητα: Φορολογικός Οδηγός/ Χρήσιμες Πληροφορίες/ φόρος Εισοδήματος/ Οδηγίες συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων έτους 2005), προκειμένου να ενημερώνονται όλο το 24ωρο, οι ενδιαφερόμενοι χρήστες αυτoύ.
 

Τον Φορολογικό οδηγό , προσαρμοσμένο με περιεχόμενα για αυτόματη ανεύρεση μπορείτε να τον βρειτε στην κεντρική σελίδα του κόμβου.
 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των νομοθετικών και διοικητικών κειμένων (Νόμοι,  Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, ΠΟΛ., Διοικητικές Πράξεις και Λύσεις κ.α.), των νομολογιακών κειμένων (Δικαστικές Αποφάσεις κ.α.), των περιλήψεων αυτών και της τήρησής τους σε βάση δεδομένων, των συσχετίσεων μεταξύ τους και των ειδικών εργαλείων αναζήτησης, αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη  από τους νόμους  2121/1993,  2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ.
Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ: Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.


Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο