Σχόλια

Δημοσιεύθηκε στις : [ 22-12-2004 ]

ΣΔΟΕ Α.Π.112644 22.12.04 Έλεγχοι Εισαγωγής - Διάθεσης πατάτας»

(Έλεγχοι Εισαγωγής - Διάθεσης πατάτας» )

Κατηγορία: Ελεγχος - Πρόστιμα - ΣΔΟΕΣΔΟΕ Α.Π .112644 22.12.04 Έλεγχοι Εισαγωγής - Διάθεσης πατάτας»


Σας διαβιβάζουμε συνημμένα αντίγραφο του αριθμ. 2317/17-12-2004 εγγράφου του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της επισυναπτόμενης καταγγελίας πατατοπαραγωγών του Ν. Ηλείας μετά σχετικού δημοσιεύματος τοπικής εφημερίδας, η οποία αφορά την εισαγωγή πατάτας από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και κυρίως από Γαλλία, που διατίθεται στην αγορά ως ελληνική, αφού προηγούμενα επεξεργασθεί και χρωματισθεί ώστε να μοιάζει με εγχώρια.

Στα πλαίσια της προσπάθειας περιορισμού αυτού του φαινομένου, το οποίο πλήττει τους εγχώριους πατατοπαραγωγούς και τον Έλληνα καταναλωτή, παρακαλούμε όπως κατά τους διενεργούμενους στοχευμένους ελέγχους σας σε εισαγωγείς, χονδρεμπόρους και συσκευαστήρια πατάτας, έχετε υπόψη σας τη συγκεκριμένη καταγγελία, προκειμένου οι έλεγχοί αυτοί να καταστούν αποτελεσματικότεροι.

Για την καλύτερη αντιμετώπιση των προαναφερομένων ελέγχων μπορείτε να αντλείτε, πέραν των άλλων, πληροφορίες και από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς ( Αγροτικούς συλλόγους , συνεταιρισμούς κλπ. ).

Θεωρείται αυτονόητο ότι σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων άλλων υπηρεσιών (Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων) παρακαλούμε για τη σχετική ενημέρωσή τους.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ


 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των νομοθετικών και διοικητικών κειμένων (Νόμοι,  Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, ΠΟΛ., Διοικητικές Πράξεις και Λύσεις κ.α.), των νομολογιακών κειμένων (Δικαστικές Αποφάσεις κ.α.), των περιλήψεων αυτών και της τήρησής τους σε βάση δεδομένων, των συσχετίσεων μεταξύ τους και των ειδικών εργαλείων αναζήτησης, αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη  από τους νόμους  2121/1993,  2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ.
Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ: Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.


Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο