Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αριθμ. 158587/1808/2017 Εκτέλεση εργασιών κατάρτισης και επικαιροποίησης δασικών χαρτών


Δημοσιεύθηκε στις : [ 28-07-2017 ]
Κατηγορία: Λοιπά

Αριθμ. 158587/1808/2017
Εκτέλεση εργασιών κατάρτισης και επικαιροποίησης δασικών χαρτών


Αριθμ. 158587/1808

(ΦΕΚ Β' 2653/28-7-2017)

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις των παραγράφων 3, 4, 6 και 8 του άρθρου 13 του ν. 3889/2010 (ΦΕΚ Α΄ 182) «Χρηματοδότηση Περιβαλλοντικών Παρεμβάσεων, Πράσινο Ταμείο, Κύρωση Δασικών Χαρτών και άλλες διατάξεις», όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 153 παράγραφος Α' του ν. 4389/2016 (ΦΕΚ Α΄ 94) «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιοοικονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις», που αναφέρονται στο περιεχόμενο της παρούσας απόφασης.

2. Τις διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 2664/1998 (ΦΕΚ Α΄ 275) «Εθνικό Κτηματολόγιο και άλλες διατάξεις», όπως ισχύουν.

3. Τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 4164/2013 (ΦΕΚ Α' 156) «Συμπλήρωση των διατάξεων περί Εθνικού Κτηματολογίου και άλλες διατάξεις».

4. Την 158576/1579/4.7.2017 (ΦΕΚ Β' 2373) απόφαση Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Καθορισμός τεχνικών προδιαγραφών και τιμολογίου υπολογισμού προεκτιμώμενων αμοιβών για τις εργασίες κατάρτισης δασικών χαρτών.»

5. Τις διατάξεις των:

α) Άρθρου 10 παρ. Α' π.δ. 142/2010 (ΦΕΚ Α' 235) «Οργανισμός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης».

β) Άρθρου 10 παρ. Α' π.δ. 143/2010 (ΦΕΚ Α' 236) «Οργανισμός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου».

6. Τις διατάξεις του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του π.δ. 63/2005 (ΦΕΚ Α' 98).

7. Τις διατάξεις των:

α) π.δ. 189/2009 (ΦΕΚ Α΄ 221) «Καθορισμός και ανακατανομή αρμοδιοτήτων των Υπουργείων», άρθρο 1, με το οποίο κατανεμήθηκαν οι αρμοδιότητες του Υ.Π.Ε.Κ.Α και άρθρου 6 του ιδίου π.δ., με το οποίο μεταφέρθηκε από το ΥΠ.Α.Α.Τ. στο Υ.Π.Ε.Κ.Α. η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος (άρθρο 1 π.δ. 352/1991, ΦΕΚ Α' 124 και άρθρο 1 παρ. 2, π.δ. 228/2002, ΦΕΚ Α' 208),

β) Π.Δ. 100/2014 (ΦΕΚ Α' 167) «Οργανισμός Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής»,

γ) π.δ. 70/2015 (ΦΕΚ Α' 114) «Ανασύσταση των Υπουργείων Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ανασύσταση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και μετονομασία του σε Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Μετονομασία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού σε Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Μεταφορά Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού»,

δ) π.δ. 124/2016 (ΦΕΚ Α' 209) «Αποδοχή παραίτησης Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών».

ε) π.δ. 125/2016 (ΦΕΚ Β' 210) «Διορισμός Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών»,

στ) της Υ198/16.11.2016 (ΦΕΚ Β' 3722) «Ανάθεση αρμοδιοτήτων στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλο».

8. Την 118.5.2/2017 απόφαση Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου «Έγκριση ένταξης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Προστασία και αναβάθμιση Δασών 2017» της χρηματοδότησης των Διευθύνσεων Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας για τις δαπάνες εκτέλεσης εργασιών κατάρτισης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών έως την κύρωσή τους, από πιστώσεις του Ειδικού Φορέα Δασών του Πράσινου Ταμείου έτους 2017».

9. Την 143783/1597/20.7.2016 εγκύκλιο Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Κατάρτιση, ανάρτηση, κύρωση δασικών χαρτών».

10. Τη σχετική εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος του Υ.Π.ΕΝ., βάσει των προτάσεων και των χρονοδιαγραμμάτων που τις συνοδεύουν, που υποβλήθηκαν από τις Διευθύνσεις Δασών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

11. Το γεγονός ότι από την εφαρμογή τής παρούσας δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος τού Κρατικού Προϋπολογισμού,

αποφασίζουμε:

1. Την εκτέλεση, από τις οικείες Διευθύνσεις Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, των εργασιών κατάρτισης και επικαιροποίησης έως την κύρωση των δασικών χαρτών στις περιοχές που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα ανά Περιφερειακή Ενότητα, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, εντός των οποίων αυτοί θα θεωρηθούν και θα αναρτηθούν, που έχουν υποβληθεί με τις σχετικές προτάσεις.

 

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
 Αιγαίου

 

 

 

 

 

 Κυκλάδων

 

 

 

 

 

Θήρας εκτός Δήμου Ιητών και των προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Σύρου, Άνω Σύρου, Βάρης, Γαλλησσά, Ερμουπόλεως, Μάνα, Πάγου, Ποσειδωνίας, Φοίνικος, Χρουσών.  Νοτίου Αιγαίου

 

 

 

 

 

Κέας-Κύθνου
Μυκόνου  εκτός  προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Μυκονίων.
Μήλου εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Μήλου, Κιμώλου, Σίφνου, Απολλωνίας,
Αρτέμωνος.
    Τήνου  
    Δράμας εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Δράμας, Κεφαλαρίου, Καλαμπακίου, Μεγάλου Αλεξάνδρου.  
  Δράμας  
     
     
    Καβάλας εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Αβραμυλιάς, Αγιάσματος, Αγ. Ανδρέα, Διαλεκτού, Ελευθερούπολης, Ελευθερών, Καβάλας, Κεραμωτής, Ν. Ηρακλείτσας, Ν. Καρυάς, Ν. Περάμου, Ξεριά, Παραδείσου, Πηγών.  
Μακεδονίας -Θράκης  Καβάλας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
     
    Θάσου  



Η κατάρτιση και επικαιροποίηση των δασικών χαρτών θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του άρθρου 21 του ν. 3889/2010, όπως ισχύει.

Η Διεύθυνση Δασικών Έργων και Υποδομών της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος του Υ.Π.ΕΝ. σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών των ανωτέρω Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, καθίστανται υπεύθυνες για την παρακολούθηση, τον συντονισμό, τον έλεγχο και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων εκτέλεσης των εργασιών κατάρτισης, θεώρησης και ανάρτησης των δασικών χαρτών, που εγκρίνεται με την παρούσα. Περιοδικές αναφορές προόδου των σχετικών εργασιών θα υποβάλλονται στις ανωτέρω υπηρεσίες από τις οικείες Διευθύνσεις Δασών, οι χρόνοι υποβολής των οποίων θα καθοριστούν από την Διεύθυνση Δασικών Έργων και Υποδομών.

2. Την εφαρμογή της παραγράφου 4 του άρθρου 13 του ν. 3889/2010, όπως ισχύει, για τις εργασίες κατάρτισης και επικαιροποίησης των δασικών χαρτών των περιοχών, όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα ανά Περιφερειακή Ενότητα:
 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
  Έβρου εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Αλεξανδρούπολης, Άνθειας, Λουτρού.    
  Έβρου  
     
  Ροδόπης εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Αιγείρου, Μέσης, Αρωγής, Γλυφάδας, Παγουριών, Μέσης, Παραλίας Μέσης, Πόρπης, Κομοτηνής.    
Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης   Μακεδονίας -  Θράκης
  Ροδόπης  
  Ξάνθης εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Ξάνθης. Ξάνθης  
  Γρεβενών Γρεβενών  
   
  Καστοριάς εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Δισπηλιού, Πολυκάρπης, Μαυροχωρίου.    
  Καστοριάς  
  Φλώρινας εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Φλώρινας, Φιλώτα, Βαλτόνερων.    
  Φλώρινας  
Δυτικής Μακεδονίας Άρτας Άρτας Δυτικής Μακεδονίας - Ηπείρου
  Θεσπρωτίας εκτός προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Ηγουμενίτσας. Θεσπρωτίας  
  Πρέβεζας εκτός προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Πρέβεζας. Πρέβεζας  
  Αργολίδας εκτός προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Ναυπλίου. Αργολίδας  
   
   
Πελοπονήσσου Κορινθίας εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Κορίνθου, Λέχαιου, Περιγιαλίου, Κάτω Άσσου, Βραχατίου, Κοκκωνίου, Νεράντζας.    
  Κορινθίας  
Δυτικής Ελλάδας Αιτωλοακαρνανίας Αιτωλοακαρνανίας  
  Ζακύνθου εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Ζακύνθου, Αργασίου, Βασιλικού, Καλαμακίου, Παντοκράτορος.    
  Ζακύνθου  
  Κεφαλληνίας    
  Ιθάκης Κεφαλληνίας Πελοπονήσσου - Δυτικής Ελλάδας - Ιονίου
  Κέρκυρας εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Κερκυραίων, Αλεπού, Καναλιών, Κ. Κορακιάνας.    
Ιονίων Νήσων Κέρκυρας  
  Λευκάδας Λευκάδας  
  Βοιωτίας Βοιωτίας  
  Ευρυτανίας Ευρυτανίας  
  Φθιώτιδας εκτός προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Λαμιαίων. Φθιώτιδας Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Στερεάς Ελλάδας Φωκίδας Φωκίδας  
  Λέσβου εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Κάτω Τρίτους, Παλαιόκηπου, Παππάδου, Περάματος, Πλακάδου, Μεσαγρού.    
     
  Λέσβου  
     
  Λήμνου    
  Σάμου εκτός προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Σαμίων.    
  Ικαρίας Σάμου  
Βορείου Αιγαίου Χίου εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Ανεμώνα, Θυμιανών, Ιωνίας, Καμπόχωρων, Μαστιχοχωρίων, Νεοχωρίου, Χίου   Αιγαίου
  Χίου  
  Άνδρου    
  Νάξου Κυκλάδων  
  Πάρου    
  Θήρας (μόνον ο Δήμος Ιητών)    
  Καλύμνου εκτός προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Πάτμου.    
Νοτίου Αιγαίου Καρπάθου   Αιγαίου
  Κω Δωδεκανήσου  
  Ρόδου εκτός προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Σύμης.    
  Ηρακλείου εκτός προκαποδιστριακού Ο.Τ.Α. Ηρακλείου. Ηρακλείου  
   
  Λασιθίου Λασιθίου  
  Ρεθύμνου Ρεθύμνου  
Κρήτης Χανίων εκτός προκαποδιστριακών Ο.Τ.Α. Κουνουπιδιανών, Μουρνιών, Νέας Κυδωνίας, Νεροκούρου, Περιβολιών, Σούδας, Χανίων, Γαύδου.   Κρήτης
     
  Χανίων  


Οι εργασίες κατάρτισης και επικαιροποίησης των δασικών χαρτών, για τις ανωτέρω περιοχές, θα ολοκληρωθούν εντός των προθεσμιών που προβλέπονται στις σχετικές τεχνικές προδιαγραφές, από την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.

3. Από τη δημοσίευση της παρούσας παύει η ισχύς της 145198/2293/6.10.2016 απόφασης Αναπληρωτή Υπουργού Π.ΕΝ. (ΦΕΚ Β' 3503).

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Αθήνα, 26 Ιουλίου 2017

Ο Αναπληρωτής Υπουργός
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Προσωπικές σημειώσεις για αυτή την απόφαση

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Πρόσφατες αποφάσεις στην κατηγορία

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.)

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες και τα προϊόντα του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σ' ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722, 210 82 23 705, 216 70 02 616, 216 70 02 617 και 216 70 02 618

 

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης