Συνημμένα

Δημοσιεύθηκε στις : [ 06-02-2017 ]

Αρ. πρωτ.: 3774/ 2017 Έναρξη πιλοτικής λειτουργίας του Μητρώου Πολιτών

(Έναρξη πιλοτικής λειτουργίας του Μητρώου Πολιτών)

Κατηγορία: Οργάνωσης - Επιχειρησιακού Σχεδιασμού

Αθήνα, 3/2/2017
Αρ. Πρωτ: 3774

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚ/ΣΗΣ και ΕΚΛΟΓΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ και ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΘΕΜΑ: Έναρξη πιλοτικής λειτουργίας του Μητρώου Πολιτών

ΣΧΕΤ: To με αριθμό πρωτ. 543/9.1.2017 έγγραφό μας

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού και στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μητρώου Πολιτών» σας ενημερώνουμε ότι έχει εκκινήσει η Φάση «Πιλοτική Λειτουργία» του Πληροφοριακού Συστήματος του έργου. Η διάρκειά της Φάσης είναι ένας (1) ημερολογιακός μήνας και σε αυτή συμμετέχουν οι υπηρεσίες σας ως ακολούθως:

ΔΗΜΟΙ ΠΙΛΟΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ

Α/Α

ΔΗΜΟΣ

αφορά ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ

αφορά ΥΠΟΣΥΣΤΗΜΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ

1

ΚΑΒΑΛΑΣ

ν

 

2

ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ

ν

ν (Δ.Ε. Νίκαιας)

3

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ν

ν

4

ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ν

ν (Δ.Ε. Ρεθύμνης)

5

ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

ν

ν

6

ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ν

 

7

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ν

ν

8

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ν

ν

9

ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ

ν

ν

10

ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ν

ν

11

ΠΑΤΡΕΩΝ

ν

 

12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ν

ν

13

ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ν

 

14

ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ

ν

 

15

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ν

 


Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα σας επισκεφτεί για την παροχή υπηρεσιών πιλοτικής λειτουργίας εξειδικευμένο στέλεχος του Αναδόχου με επιτόπου φυσική παρουσία οκτώ (8) ωρών ημερησίως στις ώρες λειτουργίας σας, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση του έργου. Η επιτόπια αυτή υποστήριξη θα παρέχεται κατά διαστήματα μέσα στον ημερολογιακό μήνα και αθροίζει συνολικά:

• Επτά (7) ημέρες ανά πιλοτικό Τμήμα Δημοτολογίου

• Πέντε (5) ημέρες ανά πιλοτικό Ληξιαρχείο

Η φάση πιλοτικής λειτουργίας είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου, καθότι στοχεύει στην επιβεβαίωση της καλής λειτουργίας των υποσυστημάτων Ληξιαρχικών Πράξεων - Ροής 
Εργασιών και Δημοτολογίου. Για το λόγο αυτό κατά την περίοδο της πιλοτικής λειτουργίας τα μεν στελέχη του Ληξιαρχείου σας θα λειτουργήσουν το Υποσύστημα Ληξιαρχικών Πράξεων και Ροής Εργασιών, τα δε στελέχη του Δημοτολογίου σας θα λειτουργήσουν το Υποσύστημα Δημοτολογίου.

Η ενασχόλησή των στελεχών σας με το κάθε υποσύστημα του Μητρώου Πολιτών αφορά στη διεκπεραίωση της καθημερινής εργασίας τους, παράλληλα με την υφιστάμενη εφαρμογή σας.

Προς επιβεβαίωση της επιτόπιας παρουσίας του στελέχους του αναδόχου - υποστηρικτή, απαιτείται η συμπλήρωση σχετικού παρουσιολογίου (συνημμένα). Το παρουσιολόγιο αυτό θα σφραγίζεται και υπογράφεται από τον εκάστοτε προϊστάμενο (Ληξίαρχο, Δημοτολόγο) της υπηρεσίας όπου παρέχεται η υποστήριξη.

Αντιλαμβανόμενοι την για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πλην όμως αναγκαία, επιβάρυνση του εργασιακού φόρτου των αρμοδίων υπαλλήλων του Δήμου σας, η οποία όμως αντισταθμίζεται από την απλούστευση διοικητικών διαδικασιών και ελέγχων που επιτυγχάνονται μέσω του νέου συστήματος, παρακαλούμε για τη μέγιστη δυνατή συνεργασία και συνδρομή σας, ώστε να δοκιμαστεί το νέο πληροφοριακό σύστημα όσο γίνεται περισσότερο, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα και ο Ανάδοχος να διορθώσει έγκαιρα όλα τα πιθανά λάθη και δυσλειτουργίες, να συμπληρώσει τυχόν ελλείψεις και να βελτιστοποιήσει την απόδοση του συστήματος.

Στη συνέχεια πρόκειται να ξεκινήσει η παραγωγική λειτουργία του συστήματος σε όλους τους Δήμους της Χώρας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Θεόδωρος Οικονόμου

ΣυνημμέναΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των νομοθετικών και διοικητικών κειμένων (Νόμοι,  Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, ΠΟΛ., Διοικητικές Πράξεις και Λύσεις κ.α.), των νομολογιακών κειμένων (Δικαστικές Αποφάσεις κ.α.), των περιλήψεων αυτών και της τήρησής τους σε βάση δεδομένων, των συσχετίσεων μεταξύ τους και των ειδικών εργαλείων αναζήτησης, αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη  από τους νόμους  2121/1993,  2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ.
Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ: Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.


Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο