Συνημμένα

Δημοσιεύθηκε στις : [ 15-04-2015 ]

Άρθρα Παγκόσμιος οδηγός για την μετεγκατάσταση επιχειρήσεων

(Παγκόσμιος οδηγός για την μετεγκατάσταση επιχειρήσεων)

Κατηγορία: Φορολογία Εισοδήματος

 


Παγκόσμιος οδηγός για την μετεγκατάσταση επιχειρήσεων 
________________________________________

Η Grant Thornton εξέδωσε τον «Παγκόσμιο οδηγό για την μετεγκατάσταση των επιχειρήσεων», μια πλήρη έκδοση 138 σελίδων, η οποία καλύπτει θέματα καίριας σημασίας για οποιαδήποτε επιχείρηση επιδιώκει την ανάπτυξη μέσω υψηλότερης αποδοτικότητας.

Σύμφωνα με την Francesca Lagerberg, επικεφαλής των φορολογικών υπηρεσιών της Grant Thornton παγκοσμίως «Πολλές επιχειρήσεις από μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους μέχρι μικρές εταιρείες, εξετάζουν το ενδεχόμενο μεταφοράς μέρους ή του συνόλου των λειτουργιών σε νέες περιοχές». «Ενώ υπάρχουν πολλοί εμπορικοί λόγοι ή λόγοι κόστους για τους οποίους ένας όμιλος εταιρειών μπορεί να εξετάσει την μεταφορά μέρους ή ακόμη και του συνόλου των λειτουργιών της, είναι ιδιαιτέρως σημαντική η κατανόηση όλων των ενδεχομένων συνεπειών».

Ο οδηγός της Grant Thornton περιγράφει τα είδη των λειτουργιών που μεταφέρονται συνήθως και τα προκύπτοντα οφέλη από τη μεταφορά αυτή. Βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχή μετεγκατάσταση μιας επιχείρησης είναι ο έγκαιρος σχεδιασμός, η προσπάθεια επίτευξης των εμπορικών στόχων και η προσεκτική εκτέλεσή της.  

Κατεβάστε τον Οδηγό ως συνημμένο αρχείο

Με εκτίμηση,
Tax and Outsourcing Dpt.
Grant Thornton Greece
56, Zefirou str. | 17564 Palaio Faliro | Athens | Greece
T (office) +30 210 7280 000 | F +30 210 7212 222

ΣυνημμέναΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των νομοθετικών και διοικητικών κειμένων (Νόμοι,  Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, ΠΟΛ., Διοικητικές Πράξεις και Λύσεις κ.α.), των νομολογιακών κειμένων (Δικαστικές Αποφάσεις κ.α.), των περιλήψεων αυτών και της τήρησής τους σε βάση δεδομένων, των συσχετίσεων μεταξύ τους και των ειδικών εργαλείων αναζήτησης, αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη  από τους νόμους  2121/1993,  2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ.
Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ: Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.


Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο