Δημοσιεύθηκε στις : [ 01-02-2013 ]

Άρθρα Πίνακας με τα βιβλία που τηρούνται και τα στοιχεία που εκδίδονται από ιατρούς, οδοντιάτρους (ελεύθερους επαγγελματίες)

(Πίνακας με τα βιβλία που τηρούνται και τα στοιχεία που εκδίδονται από ιατρούς, οδοντιάτρους (ελεύθερους επαγγελματίες))

Κατηγορία: Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ)

Χρηστικός πίνακας με επεξηγήσεις σχετικά με τα βιβλία που τηρούνται και τα στοιχεία που εκδίδονται από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και οδοντιάτρους (ελεύθερους επαγγελματίες).     

Στον πίνακα περιλαμβάνονται πληροφορίες για τα κάτωθι θέματα:             
->    Τι στοιχεία εκδίδουν
->    Στοιχεία που εκδίδονται αθεώρητα
->    Στοιχεία που θεωρούνται από τη Δ.Ο.Υ.
->    Στοιχεία που σημαίνονται από μηχανισμό Ε.Α.Φ.Δ.Σ.Σ.
->    Περιεχόμενο αποδείξεων λιανικών συναλλαγών για παροχή υπηρεσίας
->    Χρόνος έκδοσης αποδείξεων λιανικών συναλλαγών
->    Περιεχόμενο Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών
->    Χρόνος έκδοσης Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών
->    Βιβλία που τηρούνται
->    Έντυπα καταχώρισης ασφαλών πληροφοριών (πρώην πρόσθετο βιβλίο), Περιεχόμενο, χρόνος καταχώρισης   
->    Γενικές παρατηρήσεις - σχόλια                    

                   
                   
               
Ο πίνακας αυτός παρέχεται δωρεάν  στους συνδρομητές του κόμβου.
Εάν είστε συνδρομητής και βλέπετε αυτό το μήνυμα κάντε "είσοδο" στον κόμβο με τα συνθηματικά σας για να μπορέσετε να δείτε τον πίνακα.
Εάν δεν είστε συνδρομητές και δεν επιθυμείτε να εγγραφείτε στις συνδρομητικές υπηρεσίες, μπορείτε να διαβάσετε τον πίνακα ακολουθώντας  τις οδηγίες που εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα. Με την πλήρη προβολή του άρθρου σας μπορείτε να δείτε τον σχετικό πίνακα.


Σημείωση:

Το άρθρο παραμένει ανοικτό μετά την χρήση του κωδικού για 24 ώρες στον ίδιο υπολογιστή με την χρήση cookies. (εάν έχετε απενεργοποιημένα τα cookies στον πλοηγό σας , παρακαλούμε ενεργοποιήστε τα πριν την εισαγωγή του κωδικού)
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή εν όλω ή εν μέρει ή και περιληπτικά, κατά παράφραση ή διασκευή του παρόντος άρθρου με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλως πως σύμφωνα με τους Ν. 2387/1920, 4301/1929, του Ν.Δ. 3565/56, 4254/62, 4264/62 και ν. 100/75, ν. 2121/93 και τους λοιπούς εν γένει κανόνες Διεθνούς Δικαίου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των συγγραφέων.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των νομοθετικών και διοικητικών κειμένων (Νόμοι,  Διατάγματα, Υπουργικές Αποφάσεις, ΠΟΛ., Διοικητικές Πράξεις και Λύσεις κ.α.), των νομολογιακών κειμένων (Δικαστικές Αποφάσεις κ.α.), των περιλήψεων αυτών και της τήρησής τους σε βάση δεδομένων, των συσχετίσεων μεταξύ τους και των ειδικών εργαλείων αναζήτησης, αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη  από τους νόμους  2121/1993,  2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ.
Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ: Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.


9 Σχόλια

image description ks | Ιανουαρίου 31, 2013 6:31 μ.μ. | Απάντηση
Μπράβο σας ξανά και ξανά !!!Τι να πεις κανείς για αυτήν την απίστευτη ομάδα? Το λογότυπό σας δεν θα μπορούσε να είναι ποιο περιγραφικό για το έργο που επιτελείτε..Έχω αναρωτηθεί άπειρες φορές γιατί αυτοί που νομοθετούν είναι τόσο δύσκολο να συντάσσουν , να γράφουν τέτοια κατανοητά συγγράμματα. Καταλήγω τις περισσότερες φορές να σκεφτώ ότι δεν έχουν την διάθεση να το κάνουν , προσπαθώντας να μην τους αποδώσω "άλλα" κίνητρα. Είναι εκπληκτικό πως νέοι άνθρωποι ( και αναφέρομαι στην ομάδα του Taxheaven ) έχουν την διάθεση να κωδικοποιούν κάθε φορά με τον ίδιο ζήλο και ταχύτητα, τα νομοθετήματα που σκαρφίζονται καθημερινά οι κυβερνώντες. Μακάρι να είστε πάντα καλά και να έχετε αυτήν την διάθεση να μας βοηθάτε. Η δουλειά σας μας είναι πολύτιμη!!! Συνεχίστε...σας εκτιμούμε πολύ ... να το ξέρετε...Εγώ προσωπικά θα γνώριζα πολύ λιγότερα από τα ήδη λίγα που γνωρίζω , εάν δεν υπήρχατε εσείς. Σας ευχαριστώ πολύ!!
image description IOANKOSTAS | Ιανουαρίου 31, 2013 9:09 μ.μ. | Απάντηση
Συγχαρητηρια και μπαβο σας
image description KAT | Φεβρουαρίου 1, 2013 1:44 μ.μ. | Απάντηση
μπραβο παιδια
image description 3.6 μόνο | Φεβρουαρίου 1, 2013 1:49 μ.μ. | Απάντηση
Ευχαριστούμε και οι μη λογιστές... σάμπως τι είναι τρεις κι εξήντα τη σήμερον ημέρα!
image description GEORGE62 | Φεβρουαρίου 1, 2013 2:53 μ.μ. | Απάντηση
Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!
image description RaniaDo | Φεβρουαρίου 4, 2013 10:23 π.μ. | Απάντηση
Καλημέρα,μπορεί κάποιος να μου πει πως θα δω τον πίνακα?Έχω κάνει εγγραφή στο taxheaven!!!Συγχαρητήρια σε όλους σας για την οποιαδήποτε ενημέρωση μας προσφέρετε!!!!
image description KAROLOS | Φεβρουαρίου 4, 2013 10:13 π.μ.
Ο πίνακας αυτός παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές του κόμβου. Εάν είστε συνδρομητής και βλέπετε αυτό το μήνυμα κάντε "είσοδο" στον κόμβο με τα συνθηματικά σας για να μπορέσετε να δείτε τον πίνακα. Εάν δεν είστε συνδρομητές και δεν επιθυμείτε να εγγραφείτε στις συνδρομητικές υπηρεσίες, μπορείτε να διαβάσετε τον πίνακα ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα. Με την πλήρη προβολή του άρθρου σας μπορείτε να δείτε τον σχετικό πίνακα.
image description RaniaDo | Φεβρουαρίου 4, 2013 10:15 π.μ. | Απάντηση
Είμαι συνδομητής και έχω ήδη κάνει είσοδο με τους κωδικούς,αλλά δεν βλέπω κάτι.Σε ευχαριστώ πάντως!!!
image description KAROLOS | Φεβρουαρίου 4, 2013 10:26 π.μ.
Είστε απλό μέλος και όχι συνδρομητής γι αυτό δεν βλέπετε το άρθρο.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο