Tax Heaven Full Pack

ο Έμπιστος Συνεργάτης του Λογιστή

Μέσα στην αχανή έρημο της φορολογικής, ασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας υπάρχει μία όαση για τον κάθε λογιστή, φοροτεχνικό, οικονομολόγο, κ.λπ.
Μη συμβιβάζεστε με ημίμετρα. Οργανωθείτε στο «full» και ξεγνοιάστε από το άγχος των συνεχόμενων αλλαγών της νομοθεσίας.
Με μια έξυπνη κίνηση όλα γίνονται πιο εύκολα στην καθημερινότητά σας.

Tax Heaven Full Pack

Τρείς υπηρεσίες σε μία. Με κόστος περίπου €1,00 την ημέρα.

Tax Heaven Full Pack
Συνδρομητική Υπηρεσία Αρχείου Νόμων, Αποφάσεων
Συνδρομητική Υπηρεσία Διαδικτυακών Σεμιναρίων
Συνδρομητική Υπηρεσία Απάντησης Προσωπικών Ερωτημάτων
Tax Heaven Full Pack

Συνδρομητική Υπηρεσία Αρχείου Νόμων, Αποφάσεων

Πρόκειται για το μεγαλύτερο και πληρέστερο φορολογικό αρχείο στην Ελλάδα
Ταχύτητα απόκρισης

Η επιστημονική ομάδα του κόμβου ενημερώνει και κωδικοποιεί όλους του νόμους άμεσα με κάθε νέο νόμο μόλις αυτός δημοσιευθεί στο Φ.Ε.Κ. Έτσι μπορείτε να δείτε την ίδια ημέρα όλες τις αλλαγές που επέρχονται στις διατάξεις που σας ενδιαφέρουν.

Γνωρίζετε αμέσως τι ισχύει

Η επιστημονική ομάδα του κόμβου κωδικοποιεί και αναπροσαρμόζει άμεσα όλες τις αποφάσεις (εγκυκλίους - ΠΟΛ), αλλά και τα άρθρα του κόμβου, έτσι ώστε οι συνδρομητές να είναι πάντα ενήμεροι και να γνωρίζουν άμεσα τι ισχύει σήμερα σε κάθε θέμα που τους απασχολεί.

Πλήρως ενημερωμένη βάση

Ο κόμβος διαθέτει τη βάση με τους περισσότερους κωδικοποιημένους νόμους (πάνω από 250), ενώ επίσης ενημερώνει το φορολογικό του αρχείο με αποφάσεις δικαστηρίων (Α.Π., Σ.τ.Ε.), αλλά και με κανονισμούς και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο φορολογικό αρχείο.

ΔΛΠ-ΔΠΧΑ

Ο κόμβος διαθέτει το μοναδικό φορολογικό αρχείο στην Ελλάδα που έχει πλήρως κωδικοποιημένα τα κείμενα των διεθνών λογιστικών προτύπων (ΔΛΠ) και των προτύπων χρηματοοικονομικής αναφοράς (ΔΠΧΑ).

Πλούσια αρθρογραφία

Στον κόμβο δημοσιεύονται άρθρα και μελέτες από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και από την επιστημονική ομάδα.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Οι συνδρομητές έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν πλήθος εξατομικευμένων υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινή τους εργασία και βελτιώνουν το χρόνο αναζήτησης οποιουδήποτε θέματος (προσωπική βιβλιοθήκη, ετικέτες σε νόμους, αγαπημένα θέματα, κ.λπ.).

Πληθώρα καινοτομικών υπηρεσιών

Οι συνδρομητές του κόμβου απολαμβάνουν πληθώρα υπηρεσιών οι οποίες βελτιώνουν και καθιστούν ευκολότερη και ταχύτερη την μελέτη των θεμάτων που τους απασχολούν (Δείτε αναλυτικά παρακάτω τον κατάλογο των καινοτομικών υπηρεσιών του κόμβου).

Προσωπική βιβλίοθήκη

Απεριόριστες δυνατότητες - απεριόριστες κατηγορίες - Στην προσωπική σας βιβλίοθήκη μπρείτε να αποθηκεύσετε, αποφάσεις, ειδήσεις/νέα, άρθρα ή παραγράφους νόμων, δικά σας αρχεία, άρθρα τρίτων από άλλες πηγές, κλπ. Η αποθήκευση γίνεται στις εκάστοτε κατηγορίες και υποκατηγορίες που εσείς δημιουργείτε και τις οποίες μπορείτε να διαχειριστείτε με απλό τρόπο.

Δειτε περισσοτερα
Tax Heaven Full Pack

Συνδρομητική Υπηρεσία Διαδικτυακών Σεμιναρίων (webinars)

Η ομάδα του κόμβου TAXHEAVEN στην προσπάθειά της να προσφέρει διαρκώς νέες και συνάμα καινοτόμες υπηρεσίες ξεκίνησε πρώτη, από τις αρχές του 2014, τη διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θεματολογία που άπτεται του επαγγέλματός μας, δίνοντας έτσι στους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων από την άνεση του γραφείου τους, δηλαδή χωρίς τη φυσική τους παρουσία. Δείτε μερικά μερικά από τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας.

Tax Heaven Full Pack
Μεγάλος αριθμός σεμιναρίων

Δυνατότητα παρακολούθησης 25 και πλέον διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) ανά έτος, με επίκαιρα θέματα που απασχολούν τους λογιστές

Πλούσια θεματολογία σεμιναρίων

Τα σεμινάρια καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, δίνοντας έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση απαραίτητη στον κάθε συνάδελφο.

Οι καλύτεροι εισηγητές

Οι εισηγητές των σεμιναρίων είναι υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης ή καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, ώστε να επιτυγχάνεται σωστή ενημέρωση.

Διαδραστική πλατφόρμα παρακολούθησης

Δυνατότητα προσαρμογής των παραθύρων παρουσίασης στην οθόνη σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Δυνατότητα υποβολής γραπτών ερωτήσεων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Σημειώσεις σεμιναρίων

Οι σημειώσεις των εισηγητών είναι διαθέσιμες για λήψη από τους συμμετέχοντες με την έναρξη του σεμιναρίου.

Απαντήσεις σε ολα τα ερωτήματα

Τα ερωτήματα που υποβάλλονται κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, απαντώνται όλα από τους εισηγητές. Παρέχεται η δυνατότητα λήψης του αρχείου των ερωταπαντήσεων σε μορφή excel.

Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Με την λήξη του σεμιναρίου μπορείτε να κατεβάσετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Tax Heaven Full Pack

Υπηρεσία Απάντησης Προσωπικών Ερωτημάτων Επίλυσις

Έχετε ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις!
Ατομικές απαντήσεις στα ερωτήματά σας

Επιστημονικά άρτιες απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν τους λογιστές για θέματα φορολογικά, λογιστικά , φοροτεχνικά, εργατικά, ασφαλιστικά (εκτός συνταξιοδοτικών). Δυνατότητα υποβολής 13 ερωτημάτων κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη

Η υποβολή των ερωτημάτων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω εύχρηστης ειδικής εφαρμογής. Υπάρχουν σαφείς κατηγορίες για την σωστή υποβολή των ερωτημάτων. Εύκολη ανεύρεση των απαντήσεων.

Αμεσότητα στις απαντήσεις

Η απάντηση στα ερωτήματα δίνεται εντός 10 ημερών, με άμεση ενημέρωση μόλις δοθεί η απάντηση .

Εχεμύθεια

Η όλη διαδικασία εκτελείται μέσω κλειστού διαλόγου, για την διασφάλιση του απορρήτου.

Επιλογές

Επικοινωνήστε με τα γραφεία του κόμβου για περισσότερες λεπτομέρειες

Τηλ.

210-6773722

210-8223705

216-7002616

Τηλ.

216-7002617

216-7002618

Εκδηλώστε ενδιαφέρον

Συμπληρώστε την παρακάτω σχετική φόρμα