Εγγραφή

Προσοχή διαβάστε προσεκτικά Μετά την εγγραφή σας θα πρέπει να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας ακολουθώντας τις οδηγίες που θα έρθουν με e-mail. Εάν δεν λάβεται το e-mail επικύρωσης θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του κόμβου στο 210-8223705. Μετά την επικύρωση του e-mail σας ακολουθεί έλεγχος των στοιχείων σας από τους διαχειριστές του κόμβου. Εάν τα στοιχεία είναι σωστά και όχι ψευδή τότε ακολουθεί και η τελική επικύρωση από τους διαχειριστές. Για την δική σας εξυπηρέτηση σας αναφέρουμε ότι αιτήσεις για εγγραφή στον κόμβο που δεν ακολουθούν τους όρους χρήσης του κόμβου δεν γίνονται δεκτές. (Ενδεικτικά: Εγγραφές με λάθος τηλέφωνο, εγγραφές με ανύπαρκτο όνοματεπώνυμο, κ.λπ.)

Προχωρήστε στην εγγραφή μόνο εάν Ασχολείστε με το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού ή του οικονομολόγου ή έχετε οποιαδήποτε άλλη σχέση με αυτόν τον κλάδο (Υπάλληλος Υπουργείου - Ελεγκτής - Λογιστής - Ορκωτός, δικηγόρος κ.λπ.)

!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εγγραφή σε ιδιώτες.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι η δημοσίευση θεμάτων στην κοινότητα λογιστών ακολουθείται από τους ίδιους όρους και ότι τα μηνύματα ιδιωτών διαγράφονται άμεσα.

Up
Close
Close
Κλείσιμο