Εγγραφή

Προσοχή διαβάστε προσεκτικά πριν προχωρήσετε σε εγγραφή.
Διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του κόμβου την πολιτική απορήτου και την πολιτική Cookies.
Μετά την εγγραφή σας θα πρέπει να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας ακολουθώντας τις οδηγίες που θα έρθουν με e-mail. Εάν δεν λάβεται το e-mail επικύρωσης θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του κόμβου στο 210-8223705 ή 210-6773722. Μετά την επικύρωση του e-mail σας ακολουθεί έλεγχος των στοιχείων σας από τους διαχειριστές του κόμβου. Εάν τα στοιχεία είναι σωστά και όχι ψευδή τότε ακολουθεί και η τελική επικύρωση από τους διαχειριστές. Για την δική σας εξυπηρέτηση σας αναφέρουμε ότι αιτήσεις για εγγραφή στον κόμβο που δεν ακολουθούν τους όρους χρήσης του κόμβου δεν γίνονται δεκτές. (Ενδεικτικά: Εγγραφές με λάθος τηλέφωνο, εγγραφές με ανύπαρκτο όνοματεπώνυμο, κ.λπ.)

Προχωρήστε στην εγγραφή μόνο εάν Ασχολείστε με το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού ή του οικονομολόγου ή έχετε οποιαδήποτε άλλη σχέση με αυτόν τον κλάδο (Υπάλληλος Υπουργείου - Ελεγκτής - Λογιστής - Ορκωτός, δικηγόρος κ.λπ.)

!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εγγραφή σε ιδιώτες.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι η δημοσίευση θεμάτων στην κοινότητα λογιστών ακολουθείται από τους ίδιους όρους και ότι τα μηνύματα ιδιωτών διαγράφονται άμεσα.

Up
Close
Close
Κλείσιμο