Πολιτική όρων χρήσης των υπηρεσιών του κόμβου (GDPR - 2018)

Πατήστε εδώ για να διαγραφείτε από την λίστα newsletter του κόμβου

VIEW ONLINE arrow1
23-10-2018
icon-facebook icon-twitter icon-googleplus icon-rss icon-youtube
Εφαρμογή ΕΛΠ και οι τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό: On line σεμινάρια από τον κόμβοΟ κόμβος διοργανώνει δύο on line σεμινάρια για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και για τις τελευταίες εξελίξεις του ασφαλιστικού.

Το σεμινάριο για τα Ε.Λ.Π. και τις ειδικές περιπτώσεις εφαρμογής τους διοργανώνεται την Παρασκευή 02 Νοεμβρίου, ώρα 17:20 και το σεμινάριο για το ασφαλιστικό την Πέμπτη 08 Νοεμβρίου, ώρα 17:20.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους και την υπηρεσία παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, για ένα έτος, με τα γνωστά σε όλους πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν.

Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ.


1ο σεμινάριο:

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

Δείτε τη θεματολογία του σεμιναρίου όπως και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την πληρωμή και την υποβολή αίτησης συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής:
Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.

Εισηγητές:

Νιφορόπουλος Κων/νος
Ορκωτός Ελεγκτής – Λογιστής. - Μέλος της ΩΡΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΕ - Μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven

Πολύκαρπος Γιώτης
Ο Πολύκαρπος Γιώτης, διαθέτει πολύχρονη πρακτική εμπειρία σε θέματα Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (IFRS) αλλά και διδακτική εμπειρία έχοντας διατελέσει λέκτορας σε αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς (Ι.Ε.Σ.Ο.Ε.Λ. , ΚΕΛΕ κ.α.)

___________________________________________________________

2ο σεμινάριο:

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό. Όλα όσα ισχύουν και με τις αλλαγές που θα έχουν επέλθει μέχρι και την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Δείτε τη θεματολογία του σεμιναρίου όπως και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την πληρωμή και την υποβολή αίτησης συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής:
Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.

Εισηγητές:

Δημήτριος Μπούρλος
Δικηγόρος Παρ` Αρείω Πάγω. Εκδότης του περιοδικού «ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΙΚΑ». Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Επιτροπής για την Διαδοχική Ασφάλιση, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το Ασφαλιστικό, Πρόεδρος της Επιτροπής Κωδικοποίησης Κανονισμών Ι.Κ.Α. και μέλος πολλών επιτροπών που έχουν συσταθεί για το Ασφαλιστικό.

Μαργαρίτα Κάρδαρη
Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος με εξειδίκευση στο κοινωνικοασφαλιστικό δίκαιο. Νομική σύμβουλος σε επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα σε θέματα εργατικού και κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου. Συνεργάτης του περιοδικού « Ασφάλιση- Συντάξεις» της Εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»
visit website
Taxheaven , all rights reserved 2018 ©