Πολιτική όρων χρήσης των υπηρεσιών του κόμβου (GDPR - 2018)

Πατήστε εδώ για να διαγραφείτε από την λίστα newsletter του κόμβου

VIEW ONLINE arrow1
16-07-2018
icon-facebook icon-twitter icon-googleplus icon-rss icon-youtube
ΔΕΝ - Taxheaven: Επίκαιρο εργατικό σεμινάριοΟι έμπειροι και καταξιωμένοι εισηγητές του έγκριτου περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας» θα αναλύσουν σε βάθος τις μεταβολές στην Εργατική Νομοθεσία, και με την παρουσία και τις γνώσεις τους  θα ρίξουν «φως» στα θολά σημεία. Παράλληλα, η επιστημονική ομάδα του κόμβου «TAXHEAVEN» θα ασχοληθεί και θα παρουσιάσει τα θέματα της φορολογικής νομοθεσίας που επηρεάζουν, αλλά και επηρεάζονται, από την Εργατική Νομοθεσία.


Το σεμινάριο διοργανώνεται την Δευτέρα, 23 Ιουλίου ώρα 17:30.

Ενδεικτική θεματολογία

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναπτυχθούν ζητήματα που σχετίζονται με τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του εργατικού δικαίου και συγκεκριμένα:

• Υπερεργασία και υπερωρία. Έννοια και δήλωσή τους στο "ΕΡΓΑΝΗ".
• Τεχνικός Ασφαλείας. Νομοθετικό πλαίσιο και τρόπος δήλωσής του.
• Αδήλωτη εργασία. Οι τελευταίες εξελίξεις.
• Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Δεσμευτικότητα, υποχρεωτικότητα κλπ. Τι ίσχυε, τι ισχύει και τι ανακοινώθηκε ότι θα αλλάξει."

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο, για ένα έτος, με τα γνωστά σε όλους πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα που μόνο το TAXHEAVEN και οι εισηγητές του μπορούν να εγγυηθούν.

Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.

Εγγραφή μπορείτε να κάνετε εδώ.


Εισηγητές:


Πηνιώτης Αλ. Κωνσταντίνος

Δικηγόρος Αθηνών. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μέλος της Συντακτικής Ομάδας του περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας». Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας «Κωνσταντίνος Πηνιώτης & Χρυσηίς Πουλάκου Δικηγορική Εταιρεία» (δ.τ. «PP Legal»). Αποκλειστική εξειδίκευση στο Εργατικό Δίκαιο, με σχετικές δημοσιεύσεις, συγγραφική δραστηριότητα και ενεργό συμβουλευτική και δικαστηριακή δικηγορία (εκπόνηση γνωμοδοτήσεων, υποστήριξη τμημάτων ανθρωπίνου δυναμικού και μισθοδοσίας, εκπροσώπηση ενώπιον Δικαστηρίων και Αρχών).

Σαρατσιώτης Θεόδωρος

- Μέλος από το 2006 της Συντακτικής Ομάδας του έγκυρου επιστημονικού Νομικού Περιοδικού «Δελτίον Εργατικής Νομοθεσίας»
- Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με πολυετή εμπειρία σε υποθέσεις Ατομικού και Συλλογικού Εργατικού Δικαίου σε επίπεδο τόσο συμβουλευτικό όσο και δικαστηριακό
- Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Εργατικό Δίκαιο του ιδίου Πανεπιστημίου
- Μέλος της Εταιρείας Δικαίου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφαλίσεως «ΕΔΕΚΑ»
- Εισηγητής σε σεμινάρια, συνέδρια, επιστημονικές ημερίδες κ.λπ.

Επιστημονική ομάδα κόμβου:
Στο σεμινάριο θα παρίστανται αρκετά μέλη της επιστημονικής ομάδας του κόμβου προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα.

Δείτε εδώ την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την πληρωμή και την υποβολή αίτησης συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής:
Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.
visit website
Taxheaven , all rights reserved 2018 ©