Πολιτική όρων χρήσης των υπηρεσιών του κόμβου (GDPR - 2018)

Πατήστε εδώ για να διαγραφείτε από την λίστα newsletter του κόμβου


Για να εμφανιστεί το μήνυμα πατήστε Εδώ ή ρυθμίστε την εμφάνιση εικόνων (βλέπε στο τέλος του μηνύματος)

Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να δείτε αυτό το μήνυμα τότε πατήστε εδώ για να το δείτε On line στο Διαδύκτιο .

19 - 06 - 2018
Βιβλιοπωλείο κόμβου
• Δωρεάν Παράδοση σε όλη την Ελλάδα Με ένα κλικ στο γραφείο σας.
• Το βιβλιοπωλείο που σας αναγνωρίζει.
Τιμή 40.00
«Ραντεβού με την εφορία» 2018 του Γιώργου Δ. Χριστόπουλου

Φίλες και φίλοι Συνάδελφοι,

Αξιολογώντας το αποτέλεσμα και τη θετική ανταπόκρισή σας στις δύο προηγούμενες εκδόσεις των βιβλίων μας, ανανεώνουμε το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ» και φέτος.

Και για τη φετινή έκδοση, κάνουμε πράξη  «το πιο πρακτικά δεν γίνεται». Γιατί  αυτό δεν έρχεται από το πουθενά. Επιβεβαιώνει την συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μέσα από τις πολλές ώρες διδασκαλίας, την αρθρογραφία, τις ημερίδες και σεμινάρια σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί σας και βέβαια μέσα από τη μάχιμη καθημερινότητα του Λογιστή - Φοροτεχνικού και την ίδια "γλώσσα" που μιλάμε επαγγελματικά μαζί.

Μας ενδιαφέρει συνεπώς όλους, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα: Να είναι πλούσια, επίκαιρα, ουσιαστικά και χρηστικά εργαλεία, που να ικανοποιούν το σύνολο όχι μόνο των συναδέλφων Λογιστών - Φοροτεχνικών, αλλά και όσων επιθυμούν είτε περιστασιακά είτε σε μονιμότερη βάση, να έχουν την εγκυρότερη δυνατή ενημέρωση στα σημαντικότερα θέματα του φορολογικού τοπίου και εν όψει της συμπλήρωσης των φορολογικών δηλώσεων.

Είμαι βέβαιος ότι τα βιβλία θα σας βοηθήσουν, όχι μόνο στην περίοδο υποβολής των δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων, αλλά και όλο τον χρόνο στην καθημερινή αναζήτηση από τα πιο μικρά ως τα ειδικά και εξειδικευμένα θέματα.

Και στη φετινή έκδοση (που κυριαρχεί το ΝΕΟ Ε3), δεν εξηγούμε μόνο πως συμπληρώνουμε τα έντυπα, αλλά παράλληλα αναλύοντας βήμα - βήμα τους κωδικούς, παραθέτουμε τις διατάξεις και τις λύσεις που έχουν δοθεί από τη Φορολογική Διοίκηση.

Το κυριότερο:

• Κάνουμε εκτενή ανάλυση και αναδεικνύουμε όλα τα θέματα που κρύβουν "γρίφους και παγίδες".

• Αποκωδικοποιούμε με χρηστικούς πίνακες όλες τις πηγές εισοδήματος.

• Δίνουμε έμφαση στα τεκμήρια αφιερώνοντας πάνω από 30 παραδείγματα, και πάνω από 20 ερωτήσεις - απαντήσεις.

• ΚΩΔΙΚΟΙ των εντύπων Ε1 και Ε3: δεν λέμε απλά γράψτε εκείνο ή το άλλο. Γίνεται σύνδεση με τις διατάξεις και συσχέτιση με άλλους κωδικούς που έχουν συνάφεια.

• Τα παραδείγματα δεν απουσιάζουν από κάθε θέμα και ζήτημα που απαιτεί διευκρινίσεις.

• Προχωράμε πιο πέρα όπου υπάρχει συσχέτιση και έχει δοθεί λύση από τη φορολογική διοίκηση.

• Σε κάθε παράγραφο δεν παραλείπουμε να εφιστούμε την προσοχή σας.

• Συσχετίσουμε τις παραγράφους μεταξύ τους για να δούμε που αλλού συμπεριλαμβάνεται το κάθε θέμα.

• Τεκμηριώνουμε την ανάλυση των θεμάτων με τη κουραστική φράση «βλ. σχ. την τάδε διάταξη, την τάδε εγκύκλιο, την τάδε απάντηση ή λύση του ΥΠ. ή της ΑΑΔΕ κλπ».

• Για το ΝΕΟ Ε3: το "Αποκωδικοποιούμε" στην κυριολεξία. Για το λόγο αυτό περί λαμβάνουμε ειδικές παραγράφους συνολικά από 39 σελίδες με πίνακες και παραδείγματα.

• Αναδεικνύουμε από την ΠΟΛ.1072/16.4.2018, αυτό που ζήτησε ο κλάδος  (η Ε.Φ.Ε..ΕΑ. και η Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), αλλά και το Ο.Ε.Ε., και ανταποκρίθηκε με ορθή ερμηνεία η Φορολογική Διοίκηση: να λήξει το ζήτημα «πότε πρέπει να υπογράφει το Ε3 ο Λ/Φ και πότε ο επιχειρηματίας»

• ΑΣΚΗΣΕΙΣ: στην παράγραφο 30 παραθέτουμε δύο ολοκληρωμένες και αναλυτικές ασκήσεις - παραδείγματα. Μία για ατομική εμπορική επιχείρηση και μια για ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών, με δραστηριότητα αυτή τη δική μας: Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο. Βήμα - βήμα και κωδικό - κωδικό θα βρείτε συμπληρωμένα τα έντυπα Ε3, Ε2, Ε1 και την κατάσταση φορολογικής αναμόρφωσης, πρακτική ανάλυση της Λογιστικής και Φορολογικής Βάσης και τον πίνακα Ε.

Οικονομική Ενημέρωση Taxheaven

Phone: 210-6773722
Phone 2: 210-8223705
Δ/νση: Αποστολοπούλου 64 - Χαλάνδρι
www.taxheaven.gr

All rights reserved. ©2012 Company name Ltd.