Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αρ. πρωτ.: 16858 /9.12.2008 Προγραμματισμός δράσης των υπηρεσιών της ΥΠ.Ε.Ε. ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Κατηγορία: Έλεγχος - Πρόστιμα - ΣΔΟΕ

Αρ. πρωτ.: 16858 /9.12.2008
Προγραμματισμός δράσης των υπηρεσιών της ΥΠ.Ε.Ε. ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς


Αρ. πρωτ.: 16858 /9.12.2008 Προγραμματισμός δράσης των υπηρεσιών της ΥΠ.Ε.Ε. ενόψει των εορτών Χριστουγέννων κ

Taxheaven
Αποφάσεις - αρθρογραφία
Αθήνα,   09/12/08
Αρ. πρωτ.: 16858

 
ΠΡΟΣ: 1. Όλες τις Περιφερειακές Διευθύνσεις ΥΠ.Ε.Ε.

           2.    Επιχειρησιακές Διευθύνσεις Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών και Θεσσαλονίκης

 
Θέμα: «Προγραμματισμός δράσης των υπηρεσιών της ΥΠ.Ε.Ε. ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς


Ι. ΓΕΝΙΚΑ

Στη διαρκή προσπάθεια της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (ΥΠ.Ε.Ε.)  για την πάταξη της φοροδιαφυγής, τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην αγορά και την απόκτηση φορολογικής συνείδησης και στο πλαίσιο υλοποίησης  του προγραμματισμού δράσης της, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οπότε και αναμένεται αυξημένη οικονομική δραστηριότητα στην παραγωγή, στη διακίνηση και στη διάθεση προϊόντων και εμπορευμάτων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών, να προγραμματίσετε, να οργανώσετε και να διενεργήσετε ελέγχους σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται, κυρίως, στους τομείς που αναφέρονται παρακάτω, με ιδιαίτερη έμφαση στο χρονικό διάστημα από 19.12.2008 έως 11.1.2009.

Προς αυτή την κατεύθυνση επιβάλλεται η εντατικοποίηση των  ελέγχων, οι οποίοι θα πρέπει να είναι στοχευμένοι  έλεγχοι, έλεγχοι διακίνησης και εμφανείς έλεγχοι, ώστε να  επιτευχθεί κλίμα πρόληψης και συμμόρφωσης των επιχειρήσεων στις υποχρεώσεις τους, που απορρέουν από την ισχύουσα φορολογική και τελωνειακή νομοθεσία, σε σχέση με την έκδοση φορολογικών στοιχείων διακίνησης και αξίας και την ακριβή απόδοση του οφειλόμενου Φ.Π.Α. και των Ε.Φ.Κ.

Προς τούτο θα αξιοποιηθεί το σύνολο της διαθέσιμης δύναμης του προσωπικού των υπηρεσιών σας.

 Για την αποτελεσματικότερη δράση των υπηρεσιών και την όσον το δυνατόν καλύτερη απόδοση των ελέγχων αυτών, επισημαίνονται τα ακόλουθα των οποίων θα πρέπει να επιδιωχθεί η πιστή εφαρμογή:
 

ΙΙ. ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν με βάση την καταγραφή και τη χαρτογράφηση των οικονομικών δραστηριοτήτων κάθε περιοχής.

Αυξημένη βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στις:

Α.  Επιχειρήσεις παροχής διασκέδασης και ψυχαγωγίας (κέντρα διασκέδασης, ντίσκο κλπ)

Ειδικότερα στα κέντρα διασκέδασης με επώνυμους καλλιτέχνες, με βάση και τη διαπίστωση ότι στους χώρους αυτούς διακινούνται σημαντικά ποσά, θα πρέπει να δοθεί έμφαση πραγματοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερων  ελέγχων. Επισημαίνεται ότι για τη διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων θα ληφθεί υπόψη το «Ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για τον έλεγχο των κέντρων διασκέδασης και των καταστημάτων ψυχαγωγίας», ιδιαίτερα το κεφάλαιο 3 «Μέθοδοι ελέγχου-Βασικές ελεγκτικές επαληθεύσεις». Επίσης με τις ΠΟΛ.1087 & 1093/2003, υπόχρεοι σε έκδοση εισιτηρίου εισόδου πελατών είναι οι επιτηδευματίες που εκμεταλλεύονται καταστήματα ή άλλους χώρους εφόσον χρησιμοποιούν ζωντανή μουσική με ορχήστρα τουλάχιστον τριών οργάνων.


Β. Επιχειρήσεις διάθεσης φαγητού και ποτού για επιτόπια  κατανάλωση (ταβέρνες, μπαρ, καφετέριες κλπ)

Σημειώνεται ότι στη διαδικασία σχεδιασμού των ελέγχων στις ανωτέρω επιχειρήσεις θα πρέπει να επιδιωχθεί αφενός μεν η όσον το δυνατό μεγαλύτερη διασπορά των συγκεκριμένων ελέγχων και αφετέρου η πραγματοποίηση περισσότερων ελέγχων στα «επώνυμα» καταστήματα διάθεσης φαγητού.

 

Γ. Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών σε χειμερινά τουριστικά θέρετρα (ξενοδοχειακές και άλλες μονάδες φιλοξενίας, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και λιανικής πώλησης ειδών χειμερινών σπορ)

 

Δ. Επιχειρήσεις λιανικής πώλησης και παροχής υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στα εμπορικά κέντρα και στους εμπορικούς δρόμους των πόλεων και έχουν, κυρίως, σαν αντικείμενο δραστηριότητας:

-         Είδη ένδυσης και υπόδησης

-         Παιγνίδια

-         Κοσμήματα - Δώρα – Εποχιακά είδη (χριστουγεννιάτικα δένδρα και στολίδια)

-         Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη

-         Ποτά (κάβες)

-         Είδη ζαχαροπλαστείου

-         Κομμωτήρια – καλλωπισμούς

-         Στάθμευση αυτοκινήτων


ΙΙΙ. ΕΛΕΓΧΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ
 

Οι  έλεγχοι διακίνησης, κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν σημαντικό στόχο του προγράμματος δράσης, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο κύριος όγκος της οικονομικής δραστηριότητας, πραγματοποιείται μέσα από τη διακίνηση αγαθών. Για τον λόγο αυτό θα διενεργηθούν, κυρίως, έλεγχοι:
 

-διακίνησης αγαθών από επιχειρήσεις συγκέντρωσης-φύλαξης-αποθήκευσης-συντήρησης αγροτικών προϊόντων (ψυκτικοί θάλαμοι, χώροι αποθήκευσης, κ.λ.π.)

-διακίνησης αγροτικών προϊόντων (κρεάτων - πουλερικών – λαχανικών -φρούτων) και λοιπών αγαθών από επιχειρήσεις που εμπλέκονται στα διάφορα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας (σφαγεία, πτηνοτροφικές μονάδες, θερμοκήπια, τυποποιητήρια κ.λ.π.)

-διακίνησης αγαθών  από εισαγωγικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις διανομών (logistics, κ.λ.π.)

-διακίνησης οίνων και ποτών

Σημειώνεται ότι  οι έλεγχοι διακίνησης αγαθών των ανωτέρω κατηγοριών θα διενεργούνται στο αστικό, επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, στα λιμάνια, στα διόδια και κυρίως σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου όπου πιθανόν να παρακάμπτεται το εθνικό δίκτυο ή και σε σημεία σύνδεσης του επαρχιακού  οδικού δικτύου με το εθνικό. Ιδιαίτερη βαρύτητα επίσης να δοθεί σε ελέγχους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις κεντρικές αγορές των μεγάλων αστικών κέντρων (Ρέντη κ.λ.π.), τοπικές  ή δημοτικές αγορές (Βαρβάκειος, Μοδιάνο κ.λ.π.), λαϊκές  αγορές  κ.λ.π.

 ΙV.  ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΛΚΟΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ – ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έλεγχοι αλκοόλης και αλκοολούχων προϊόντων

Λόγω της αυξημένης κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι έλεγχοι των επιχειρήσεων παραγωγής (ποτοποιοί) και διάθεσής τους (κέντρα διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες κ.λ.π.), θα εντατικοποιηθούν και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ελέγχεται η ποιότητα των αλκοολούχων ποτών με τη λήψη δειγμάτων.

Oι δειγματοληψίες, δεδομένου ότι η αλκοόλη δεν είναι μόνο ένα προϊόν υψηλής φορολογικής επιβάρυνσης, αλλά προορίζεται και για ανθρώπινη κατανάλωση και για το λόγο αυτό έχει ιδιαίτερο υγειονομικό ενδιαφέρον, θα πρέπει να διενεργούνται σύμφωνα με τις  οδηγίες που δόθηκαν με το αρ. πρωτ. 3011336/1413/0029/02-07-2002 έγγραφο της Δ/νσης Αλκοόλης, Αλκοολούχων Ποτών, Οίνου και Ζύθου του Γ.Χ.Κ. και σας στάλθηκαν με την αρ. πρωτ. 110651/10-07-2002 εγκύκλιό μας, προκειμένου να διασφαλίζεται η ορθή λήψη των δειγμάτων και η αποτελεσματικότητα των ελέγχων στον ευαίσθητο αυτόν τομέα.

Τονίζεται ιδιαίτερα ότι σε κάθε περίπτωση δειγματοληψίας πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα οι διαδικασίες και διατυπώσεις που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις οι οποίες και αποτελούν τα απαραίτητα εχέγγυα αξιοπιστίας, αντικειμενικότητας, διαφάνειας και χρηστής διοίκησης. Προς την κατεύθυνση αυτή, δόθηκαν αναλυτικά οδηγίες για τη λήψη, συσκευασία, επισήμανση και σφράγιση των δειγμάτων.

Ιδιαίτερη προσοχή να δίνεται όταν, κατά τον έλεγχο των φορολογικών στοιχείων (τιμολόγια αγορών) ή των αποθηκευτικών χώρων των παραπάνω επιχειρήσεων (φυσικός έλεγχος), εντοπίζονται φθηνά και αμφιβόλου προέλευσης ποτά (ουίσκι, βότκα κ.λ.π.), τα οποία, συνήθως διατίθενται αυτούσια ή χρησιμοποιούνται για ανάμειξη με άλλα επώνυμα ποτά.

Καθώς ο εν λόγω τομέας συνδέεται άρρηκτα με τον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων, θα απευθύνεστε στις κατά τόπους υπηρεσίες του Γενικού Χημείου του Κράτους για τη διάθεση Χημικού υπαλλήλου, ο οποίος θα συνδράμει τα συνεργεία μας κατά τον έλεγχο των επιλεγμένων επιχειρήσεων στη λήψη δειγμάτων αλκοολούχων ποτών.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή για οποιονδήποτε λόγο και η συμμετοχή χημικού υπαλλήλου στους εν λόγω ελέγχους, τα συνεργεία της ΥΠ.Ε.Ε. θα προβαίνουν στη λήψη δειγμάτων και αποστολή  αυτών στο Γ.Χ.Κ. που είναι αρμόδιο για τον ποιοτικό έλεγχο των αλκοολούχων ποτών.

 Η πραγματοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού ελέγχων και δειγματοληψιών από  την  Υπηρεσία μας, θα  συμβάλλει ώστε να αποτραπεί, κατά την επίμαχη περίοδο, η διάθεση στην κατανάλωση λαθραίας αλκοόλης και νοθευμένων  αλκοολούχων ποτών «μπόμπες».

 

Έλεγχοι Παράνομου Εμπορίου

Οι έλεγχοι για τον περιορισμό του παράνομου εμπορίου επιβάλλεται να εντατικοποιηθούν από όλες τις Π.Δ. της Υπ.Ε.Ε. κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με κύριο άξονα τις μεγάλες πόλεις και θα εξακολουθήσουν να διενεργούνται με ιδιαίτερη έμφαση στα είδη ένδυσης, οικιακής χρήσης, μικροσυσκευές, CDs και DVDs, τσάντες, αρώματα, κοσμήματα κ.λ.π. που προέρχονται από τρίτες χώρες (Κίνα, Ταϊβάν κ.λ.π.).

Στόχος είναι, με την εμφανή και διαρκή παρουσία των συνεργείων ελέγχου, η πρόληψη και συμμόρφωση των επιχειρήσεων που διαθέτουν προϊόντα παραεμπορίου και των πλανόδιων μικροπωλητών που δεν είναι φορολογικά νομιμοποιημένοι (έναρξη επιτηδεύματος, κατοχή συνοδευτικών εγγράφων, έκδοση φορολογικών στοιχείων κ.λ.π.).

Οι έλεγχοι θα διενεργούνται σε χώρους που παρατηρείται αθρόα παρουσία πλανόδιων μικροπωλητών όπως: σταθμοί ΗΣΑΠ - ΜΕΤΡΟ - ΚΤΕΛ, παζάρια και πλατείες των πόλεων, παρυφές λαϊκών αγορών, πεζόδρομοι και εμπορικά κέντρα και όπου αλλού κρίνεται σκόπιμο.

Για να γίνει αισθητή και αποτελεσματικότερη η παρουσία των συνεργείων ελέγχου την περίοδο των εορτών, αυτά θα συγκροτούνται σε τακτική βάση, οι υπάλληλοι θα φέρουν την υπηρεσιακή τους στολή και οι έλεγχοι θα διενεργούνται και τις ώρες που τα καταστήματα είναι κλειστά (απογεύματα, Κυριακές).

Η αρμοδιότητα των συνεργείων ελέγχου θα αφορά στην εφαρμογή της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας, για δε τις διαπιστούμενες παραβάσεις θα εκδίδεται Υ.Σ.Ε. και θα συντάσσεται σχετική έκθεση ελέγχου που θα αποστέλλεται στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή Τελωνείο κατά περίπτωση.

Επισημαίνεται ότι, εφόσον ο ελεγχόμενος δεν έχει προβεί σε έναρξη επιτηδεύματος, η σχετική έκθεση ελέγχου θα διαβιβάζεται στον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ., στη χωρική αρμοδιότητα του οποίου διαπιστώνεται η παράβαση.

Σε περίπτωση που δεν δικαιολογείται η νόμιμη κατοχή των εμπορευμάτων, τα συνεργεία ελέγχου θα εφαρμόζουν τις διατάξεις της αρ. Κ1-1178-07/06/2007 Απόφασης του Υπ. Ανάπτυξης η οποία αφορά τη διαδικασία κατάσχεσης των παράνομων εμπορευμάτων, η οποία σας κοινοποιήθηκε με το αρ. πρωτ. 9535/24-07-2007 έγγραφό μας.

Η εντατικοποίηση και υλοποίηση των προαναφερθέντων ελέγχων, θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και προληπτικά και είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στον περιορισμό του παράνομου εμπορίου και της διακίνησης προϊόντων παραποίησης και απομίμησης προς όφελος του υγιούς ανταγωνισμού και των επιχειρήσεων που λειτουργούν νόμιμα.


V. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΕΓΧΩΝ


Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη απόδοση των ελέγχων και η δημιουργία κλίματος πρόληψης στην αγορά, θα πρέπει ο αριθμός των διαθέσιμων συνεργείων ελέγχου να αυξάνει σταδιακά, από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου και να κορυφωθεί στο χρονικό διάστημα 19.12.2008 έως 11.1.2009, με το σύνολο της διαθέσιμης δύναμης κάθε υπηρεσίας.

Η διάταξη των συνεργείων θα κατανέμεται ανάλογα με το υφιστάμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Θα πρέπει επίσης να δίδεται ιδιαίτερο βάρος στον έλεγχο κατά τις ώρες εφοδιασμού των καταστημάτων, που συνήθως είναι οι πρώτες πρωινές μεταξύ 06.00 – 08.00, οι πρώτες μεταμεσημβρινές μεταξύ 15.00 – 17.00 και οι ώρες μεταξύ 21.00 – 23.00.

Στους ελέγχους διακίνησης , θα γίνεται κατανομή των συνεργείων ελέγχου όλο το 24ωρο καθώς και τα σαββατοκύριακα.


 VΙ. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ – ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ


Για την υλοποίηση του αυξημένου αριθμού ελέγχων, που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να αξιοποιηθεί το σύνολο των διαθέσιμων υπαλλήλων, ανεξαρτήτως των τμημάτων που αυτοί απασχολούνται, ούτως ώστε η παρουσία της υπηρεσίας στην αγορά, με τη μορφή των εμφανών ελέγχων, να καταστεί ιδιαίτερα αισθητή.

Για το λόγο αυτό, τα συνεργεία ελέγχου, πέραν εκείνων που θα διατεθούν για τον έλεγχο της διακίνησης των εμπορευμάτων σε επίκαιρα σημεία του εθνικού, επαρχιακού και αστικού οδικού δικτύου, λιμάνια κλπ., θα επιδιώκουν την κάλυψη των κυριότερων εμπορικών δρόμων και των εμπορικών κέντρων της περιοχής ελέγχου, πραγματοποιώντας είτε διελεύσεις με υπηρεσιακά αυτοκίνητα που φέρουν το έμβλημα της υπηρεσίας, είτε εμφανείς ελέγχους για τη διαπίστωση της έκδοσης των προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων, τα οποία θα ζητούνται με διακριτικότητα και με τη δέουσα ευγένεια και σοβαρότητα, από τους διερχόμενους ή εξερχόμενους από τα καταστήματα πελάτες. Εφόσον δεν επιδειχθούν φορολογικά στοιχεία θα ακολουθεί έλεγχος εντός της επιχείρησης, ο οποίος θα είναι σύντομος, θα αφορά τη συγκεκριμένη ελεγκτική επαλήθευση (διαπίστωση έκδοσης ή μη φορολογικού στοιχείου), θα θεωρούνται τα τηρούμενα βιβλία και στοιχεία και θα ζητούνται οι υποβληθείσες δηλώσεις Φ.Π.Α.

 

VII. ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
 

Στο Νέο Μηχανογραφικό Σύστημα σε όλες τις εντολές που θα εκδοθούν το χρονικό διάστημα από 19.12.2008 έως 11.1.2009 θα πρέπει να καταχωρήσετε στο πεδίο περιγραφής εντολής «ΧΡΙΣΤ2008» και στις ¶λλες Οπτικές Ελέγχου θα βάλετε (εισαγωγή F9) οπτική ελέγχου 401 εποχιακοί έλεγχοι και Ειδική Οπτική Ελέγχου 4010005: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2008 και

για εκτύπωση των εντολών: Στατιστικές Εκτυπώσεις, Εκτυπώσεις Εντολών, Συνοπτική, Εκτύπωση Εντολών και στην Περιγραφή Εντολής γράφουμε «ΧΡΙΣΤ2008»

για αποτελέσματα: Στατιστικές Εκτυπώσεις, Εκτύπωση Αποτελεσμάτων, Αποτελέσματα Εμπλεκομένων και στην Περιγραφή Εντολής γράφουμε «ΧΡΙΣΤ2008».
 

 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ                                          Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                        ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.).

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σε ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722,
210 82 23 705,
216 70 02 616,
216 70 02 617 και
216 70 02 618

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.).

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σε ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722,
210 82 23 705,
216 70 02 616,
216 70 02 617 και
216 70 02 618

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.).

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σε ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722,
210 82 23 705,
216 70 02 616,
216 70 02 617 και
216 70 02 618

Προσωπικές σημειώσεις για αυτή την απόφαση

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.).

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σε ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722,
210 82 23 705,
216 70 02 616,
216 70 02 617 και
216 70 02 618

Πρόσφατες αποφάσεις στην κατηγορία

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.).

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σε ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722,
210 82 23 705,
216 70 02 616,
216 70 02 617 και
216 70 02 618

 

Η υπηρεσία ή η ενέργεια που ζητήσατε, είναι διαθέσιμη μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη του κόμβου με πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων».

Εάν δεν έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλος, μπορείτε να επιλέξετε πάνω δεξιά την επιλογή «Εγγραφή».

Αν είστε εγγεγραμμένο μέλος, έχετε κάνει είσοδο (login) στον κόμβο και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες πατήστε εδώ.

Δείτε όλα όσα προσφέρει η συνδρομητική υπηρεσία «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων» του κόμβου με χρέωση μόνο 100,00 ευρώ το χρόνο (πλέον Φ.Π.Α.).

Δείτε τις λοιπές συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου:

► «Επίλυσις» (υπηρεσία απάντησης προσωπικών ερωτημάτων)

► «Webinars» (υπηρεσία παρακολούθησης διαδικτυακών σεμιναρίων)

► «Full pack» (όλες οι υπηρεσίες «Αρχείο Νόμων και Αποφάσεων», «Επίλυσις» και «Webinars» σε ένα οικονομικό «πακέτο»)

Εφαρμογές «Cloud CRM & myData», «Ψηφιακό ωράριο», «Express ισολογισμός».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σ' έναν από τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς:

210 67 73 722,
210 82 23 705,
216 70 02 616,
216 70 02 617 και
216 70 02 618

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης