HURRICANE33 Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Καλημέρα. Ο ΟΑΕΕ δεν έχει στείλει σε κανέναν πελάτη την πληρωμή του Διμήνου Ιουλ- Αυγ 2015. Μπορεί να πληρωθεί με το προηγούμενο δίμηνο ή πρέπει να πάμε από τον ΟΑΕΕ να εκδώσει νέα πληρωμή? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SOTHRIS Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 Καλημέρα. Ο ΟΑΕΕ δεν έχει στείλει σε κανέναν πελάτη την πληρωμή του Διμήνου Ιουλ- Αυγ 2015. Μπορεί να πληρωθεί με το προηγούμενο δίμηνο ή πρέπει να πάμε από τον ΟΑΕΕ να εκδώσει νέα πληρωμή? Ευχαριστώ πολύ. Tα έστειλε αλλά μάλλον άργησε , ίσως λόγω εκλογών δεν ήθελε να υπενθυμίσει στους ψηφορόρους την υποχρέωση αυτή. Εγώ πήρα το ραβασάκι χθές 28/09. Εαν δεν έχετε το έντυπο πληρωμής πρέπει να περάσετε από τα γραφεία του ΟΑΕΕ για νας εκδώσουν αντίγραφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HURRICANE33 Posted September 29, 2015 Author Report Share Posted September 29, 2015 Tα έστειλε αλλά μάλλον άργησε , ίσως λόγω εκλογών δεν ήθελε να υπενθυμίσει στους ψηφορόρους την υποχρέωση αυτή. Εγώ πήρα το ραβασάκι χθές 28/09. Εαν δεν έχετε το έντυπο πληρωμής πρέπει να περάσετε από τα γραφεία του ΟΑΕΕ για νας εκδώσουν αντίγραφο.Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ELEUTHERIA Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ MAIL ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GARYMK2 Posted September 29, 2015 Report Share Posted September 29, 2015 ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ 25/09/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
HURRICANE33
Καλημέρα. Ο ΟΑΕΕ δεν έχει στείλει σε κανέναν πελάτη την πληρωμή του Διμήνου Ιουλ- Αυγ 2015. Μπορεί να πληρωθεί με το προηγούμενο δίμηνο ή πρέπει να πάμε από τον ΟΑΕΕ να εκδώσει νέα πληρωμή? Ευχαριστώ πολύ.
4 answers to this question
Recommended Posts