adel Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Αναφορά Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Οι ξηρολι καρποί παραμένουν στο 13%. Εφόσον στη συνέχεια γίνεται κάποια επεξεργασία πχ. ψήσιμο και συσκευάζονται παραμένουν στο 13% ή πάνε στο 23% ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
0 gbasil2 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Αναφορά Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Καλημέρα, Για να μην τα ξαναγράφω όλα αν θες δες σε παρακαλώ εδώ http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?act=idx τις απόψεις μου για τους ξηρούς καρπούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
0 PROAKIS Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Αναφορά Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 λέω τώρα ,πως το αντιλαμβάνομαι. Για περισσότερα στο Υπουργείο. το ψήσιμο γίνεται για την συντήρησή τους και έτσι συνήθως διατίθενται στην "φυσική" τους μορφή. μέχρι εκεί 13%....ακόμη και με αλάτι. συνήθης μορφή κατανάλωσης. καραμελωμένα-επικάλυψη σοκολάτας κλπ. 23% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
0 gbasil2 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Αναφορά Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Proakis Καλημέρα, Το ψήσιμο τα στέλνει σε δασμολογική κλάση που οδηγεί στο 23%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
0 PROAKIS Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Αναφορά Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 καλημέρα . με τον γενικό κανόνα της επεξεργασίας πάει στο 23% σίγουρα. απλά κρατώ μία επιφύλαξη αν το ψήσιμο είναι "επεξεργασία" ή "συντήρηση" για το συγκεκριμένο είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
0 chrisanna Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Αναφορά Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Το ψήσιμο με προσθηκη αλατιου δεν αποτελεί συντηρηση μπορουν να συντηρηθουν ανετα αν ξεραθούν και στον ηλιο η σε στεγνο περιβαλονχωρις προσθηκες αρα ψημενα και αλατισμενα 23% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
0 adel Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Συγγραφές Αναφορά Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2015 Μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο οι νωποί, χωρίς επεξεργασία ή ψημένοι στον ατμό ή βρασμένοι στο 13%. Οι ψημένοι στον φούρνο στο 23%.Κάποιοι ακόμα αι νωποί (πχ. φυστίκια) πάνε στο 23%. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ερώτηση
adel
Οι ξηρολι καρποί παραμένουν στο 13%. Εφόσον στη συνέχεια γίνεται κάποια επεξεργασία πχ. ψήσιμο και συσκευάζονται παραμένουν στο 13% ή πάνε στο 23% ?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
6 απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση τώρα