Jump to content
  • 0

Συντελεστής ΦΠΑ σε ξηρούς καρπούς μετά από επεξεργασία (ψήσιμο, συσκευασία)


adel
 Share

Question

Οι ξηρολι καρποί παραμένουν στο 13%. Εφόσον στη συνέχεια γίνεται κάποια επεξεργασία πχ. ψήσιμο και συσκευάζονται παραμένουν στο 13% ή πάνε στο 23% ?

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

λέω τώρα ,πως το αντιλαμβάνομαι.  Για περισσότερα στο Υπουργείο.

 

 

το ψήσιμο γίνεται για την συντήρησή τους και έτσι συνήθως διατίθενται στην "φυσική" τους μορφή.

 

μέχρι εκεί 13%....ακόμη και με αλάτι. συνήθης μορφή κατανάλωσης.

 

 

καραμελωμένα-επικάλυψη σοκολάτας κλπ. 23%  

Link to comment
Share on other sites

  • 0

καλημέρα . με τον γενικό κανόνα της επεξεργασίας πάει στο 23% σίγουρα.

 

απλά κρατώ μία επιφύλαξη  αν το ψήσιμο είναι "επεξεργασία" ή "συντήρηση" για το συγκεκριμένο είδος.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Το ψήσιμο με προσθηκη αλατιου δεν αποτελεί συντηρηση μπορουν να συντηρηθουν ανετα αν ξεραθούν και στον ηλιο η σε στεγνο περιβαλον

χωρις προσθηκες αρα ψημενα και αλατισμενα 23%

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο οι νωποί, χωρίς επεξεργασία ή ψημένοι στον ατμό ή βρασμένοι στο 13%. Οι ψημένοι στον φούρνο στο 23%.

Κάποιοι ακόμα αι νωποί (πχ. φυστίκια) πάνε στο 23%.

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...