Προς το περιεχόμενο

Η δυναμικη του ΟΧΙ κατα της λιτοτοτητας των μνημονιων θα αξιολογηθει οσονουπω.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φυσικά μας τιμάει να είμαστε ευγενικοί.

Αλλά ακόμη πιο πολύ μας τιμάει, να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν αντικειμενικότεροι.

Ωραία. Αφού συμφωνούμε ότι πρέπει να είμαστε ευγενικοί στις διαφωνίες μας και ότι κανένας δεν παραπλανά κανέναν, μπορούμε να συνεχίσουμε.

Αλλωστε η αναφορά σου ότι παραπλανώ εγώ (ή οποιοσδήποτε άλλος) τους συναδέλφους, μάλλον τους συναδέλφους που μας διαβάζουν προσβάλλουν παρά εμένα, αν μπορούν να παραπλανηθούν με τα γραφόμενα του οποιουδήποτε ΝΙΚΑΝΟΡ σε ένα νήμα ανταλλαγής πολιτικών απόψεων

 

 

 

Δηλαδή μέσα σε όλο αυτό το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας, εσύ αυτόν που βρήκες να κατηγορήσεις είναι το ΚΚΕ?  

 

Μην παρεξηγηθείς αλλά είναι φανερό ότι δεν κατάλαβες ούτε το νόημα αυτών που έγραψα ούτε και τον τρόπο που τα έγραψα. Επίσης σου ξέφυγε η απάντηση μου στην παρατήρηση του ype ...

 

"Στο τέλος όπως πάντα θα λέτε ότι οι Κομμουνιστές φταίνε και θα έχετε τη συνείδησή σας ήσυχη.

 

... ότι φυσικά και δεν φταίνε οι κομμουνιστές ή το ΚΚΕ. Αρα δεν κατηγόρησα κανένα ΚΚΕ για οτιδήποτε γίνεται αυτή τη στιγμή.

 

ότι κοροϊδεύει και βραχυκυκλώνει τον κόσμο? ή οτι δεν εχει σταθερές απόψεις? 

 

Αυτά είναι συμπεράσματα δικά σου. Λανθασμένα. Ποτέ δεν τα έγραψα. Σε κανένα σημείο.

Η λέξη "βραχυκύκλωσε" αναφέρεται στην ξαφνική απόφαση της ψήφου στο ΑΚΥΡΟ. Και αυτούς που βραχυκύκλωσε τους αναφέρω. Οπως και το γιατί. 

 

ή ότι αργεί να πάρει αποφάσεις? Γιατί άραγε κάποιοι άλλοι που λένε ότι είναι φίλοι του, το κατηγορούν για το τελείως αντίθετο?

 

 

Η ταχύτητα λήψεως απόφασης σχετικά με την ψήφο στο δημοψήφισμα επέτρεψε μου να έχω τη γνώμη ότι ήταν κομματάκι αργή.

Στην αρχή όλοι -μα όλοι- είχαν την εντύπωση ότι η επίσημη απόφαση-γραμμή του κόμματος είναι το ΟΧΙ.

Σύμφωνοι, με την επισήμανση-προσθήκη ότι λένε και ΟΧΙ στην κυβερνητική πρόθεση για συνέχιση της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και ότι πρέπει να μπει και το ερώτημα της αποδέσμευσης από την Ε.Ε. 

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπήρχε η πεποίθηση για ψήφο στο ΟΧΙ. Ακόμα και ο Αλέξης αυτό είπε στη Βουλή "... παρόλες τις διαφορές θα είμαστε μαζί στην κάλπη την Κυριακή", για να εισπράξει το ".. κάνετε πολύ μεγάλο λάθος" του Κουτσούμπα.

 

 

Πάντως η άποψή σου ότι "Το ΚΚΕ κατάφερε πάλι να βραχυκυκλώσει όλο τον κόσμο" είναι πολύ ενθαρρυντικό.

Μακάρι να τα κατάφερε λέω κι εγώ με τη σειρά μου να βραχυκυκλώσει τη φοβία του κόσμου και την υποταγή του στους κατακτητές μας.

 

 

Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά το ΚΚΕ καλά κάνει.

Ακολουθεί την πολιτική του. Σταθερά και αταλάντευτα και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανέναν για τις επιλογές και τις αποφάσεις του.

Ο μόνος κριτής του είναι η ψήφος του λαού και όχι οι πολιτικοί και τα κόμματα ή διάφορα κέντρα εξουσίας.

 

Και δε νομίζω να μη προφταίνουν σε 2 μέρες να επιχειρηματολογήσουν, αφού κι εσύ ο ίδιος βοηθάς σ' αυτό.

Όλοι το ξέρουμε και οι "ΝΑΙ" και οι "ΟΧΙ", ότι αυτό το δημοψήφισμα είναι μία κοροϊδία, που σίγουρα δεν μας αφορά, και δεν πρόκειται να επηρεάσει καθόλου τις ζωές μας.

 

Ο μικρός χρόνος για την επιχειρηματολογία των 2 ημερών δεν αναφέρεται στις απόψεις και θέσεις του ΚΚΕ έναντι της Ε.Ε. αλλά για την απόφαση του ΑΚΥΡΟΥ. Εχω την εντύπωση ότι αιφνιδιάσθηκαν ακόμα και οι ψηφοφόροι του. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η άποψη μου.

Ξαναλέω (κι ας γίνω κουραστικός) ότι αναφέρομαι στην απόφαση ψήφου στο δημοψήφισμα και όχι γενικά για τις θέσεις του έναντι του χρέους, της Ε.Ε. ή του νομίσματος, οι οποίες είναι γνωστές και σταθερές.

 

Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνει ή δεν κάνει ή τι απόφαση πήρε ή δεν πήρε το ΚΚΕ.

Αλλοι συμμετέχουν στην λήψη αποφάσεων και άλλοι φέρουν την ευθύνη για όλο αυτό που ζούμε.

 

Ο μόνος λόγος που ανέπτυξα όλο αυτό, είναι γιατί κατηγορήθηκα για αντικομμουνιστικό μένος ή για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

 

υγ.Πάντως δεν μπορείς να πεις...  συμφώνησα απόλυτα με τον Γενικό Γραμματέα. Παρωδία

Τέτοια ταύτιση ούτε ο Παφίλης δεν έχει ... 

 

Καλό βόλι σε όλους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 464
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έκκληση να ψηφίσουν «όχι» απευθύνει στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ ο Μανώλης Γλέζος.

 

«Ο Ελληνικός λαός, η χώρα μας, βρίσκεται κάτω από έναν απόλυτο εκβιασμό των ”εταίρων” και δανειστών της, που έχει τα χαρακτηριστικά οικονομικού πολέμου. Κανένας μας δεν μπορεί να παίρνει ίσες αποστάσεις. Το δημοψήφισμα της Κυριακής έχει ένα συγκεκριμένο δίλημμα: ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών ή ΝΑΙ στις αξιώσεις τους», αναφέρει ο κ. Γλέζος και απευθύνει έκκληση στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να ψηφίσουν «όχι» την Κυριακή.

«Σας απευθύνω έκκληση, δεν σας καλώ -άλλωστε δεν έχω δικαίωμα να σας καλώ, σεβόμενος τις αρχές σας και την πολιτική σας ιστορία- να πάρετε θέση επιλέγοντας το ΟΧΙ, ακόμα κι αν από τη δική σας πολιτική σκοπιά θεωρείτε εκβιαστικό το δίλημμα», αναφέρει ο Μανώλης Γλέζος και υπογραμμίζει ότι «τυχόν επικράτηση του ΝΑΙ θα σηματοδοτήσει τη λαϊκή νομιμοποίηση στις πιο ακραίες και πιο βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές. Ένα τέτοιο ΝΑΙ δεν πρέπει να επιτρέψετε και εσείς με την ιστορία σας να επικρατήσει».

«Το ΟΧΙ τιμά την ιστορία του ΚΚΕ. Η επιλογή του ΟΧΙ εκ μέρους των ψηφοφόρων του ΚΚΕ δεν σας αποδυναμώνει, δεν είναι ψήφος ενάντιά σας. Κάθε άλλο. Είναι επιλογή που δεν αντίκειται στην ιστορία και τη στρατηγική του ΚΚΕ, όπως αυτή έχει διαχρονικά καταγραφεί. Αντίθετα την ενισχύει. Αγαπητοί συναγωνιστές, μην αφήσετε το ΑΚΥΡΟ να ακυρώσει το μέλλον της πατρίδας μας», σημειώνει ο Μανώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειλικρινά το εχω χάσει, οι ακατανομαστοι μας λενε οχι οταν ντουκακηδες κολλιες ποφεεδες και ολη η κλικα λεει ναι...Εχουνε ερθει τα πανω κατω ή, δωστε βαση- μας δουλευουν.

Ψηφίζω ναι διότι το οχι ανηκει στους σμαροποφεεδες, αυτοί εφαρμοσαν ενα "μνημόνιο" αλλα ΟΕΕ για αυτο βεβαια και δεν πήραν ποτε τα λεφτα και βρεθηκαμε εδω

Βγηκαν οι ακατανομαστοι να μιλησουν για τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, οι ΣΥΝΤΕΧΝΙΤΕΣ  απογονοι του αρχιερεα σημιτη-παπαντωνιου- παπακωνσταντινου, ΤΩΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Ελλάδα του απίστευτου Έπους του ‘40 και της μεγαλειώδους Εθνικής Αντίστασης κατάντησε μέσα σε λίγα χρόνια να είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Οι αιτίες είναι πολλές. Κατά τη γνώμη μου μία από τις σημαντικότερες είναι αυτή που τόσο εύγλωττα παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην Ελληνική Βουλή το 1975:

«Η πολεμική εναντίον της Δύσεως, Αμερικανών και Ευρωπαίων, γίνεται με το επιχείρημα ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι διά την πτώσιν της Δημοκρατίας στον τόπο μας και την τραγωδία της Κύπρου. Αι κατηγορίαι όμως αυταί, κατά την γνώμην μου, δεν είναι μόνο αβάσιμοι, είναι και πολιτικώς ύποπτοι. Υπεύθυνοι δι’ όλες αυτές τις συμφορές του Εθνους μας είμαστε εμείς και μόνον εμείς οι Ελληνες, οι οποίοι προσπαθούμε να φορτώσουμε στους ξένους τις ευθύνες μας διότι δεν έχουμε το θάρρος να τις αναλάβουμε. Δεν λέγω ότι δεν μπορούν ξένες χώρες διά της πολιτικής των να βλάψουν ή να ωφελήσουν. Αλλά η ευθύνη η βασική, η ευθύνη η πρωταρχική, η ευθύνη η εθνική βαρύνει εμάς τους Ελληνες. Αυτό είναι ελληνικό φαινόμενον: να φορτώνουμε πάντοτε στους ξένους τις δικές μας ευθύνες, τα δικά μας σφάλματα. Είναι μόνιμο φαινόμενο στην ιστορία του τόπου μας. Και κάποτε θα πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνην των πράξεών μας, των σφαλμάτων μας, και κατόπιν να αναζητούμε εκείνους που τα ενθαρρύνουν».

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από τόσες μέρες ακούγοντας και διαβάζοντας τα πάντα αποφάσισα και παίρνω θέση με τα δικά μου επιχειρήματα και σεβόμενη πάντα την γνώμη των άλλων.

Και με ΝΑΙ και με ΟΧΙ εγώ και εσύ και οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί και οι άνεργοι θα πληρώσουμε το χρέος.

Και με ΝΑΙ και με ΟΧΙ θα έχουμε μνημόνιο 

Το ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι αν θέλω ή δεν θέλω το μνημόνιο που έδωσαν ως τελεσίγραφο. Πουθενά δεν γράφει ναι ή όχι στο ευρώ ή στην ΕΕ. Το τονίζω αυτό γιατί όταν θα καθίσουμε στο τραπέζι την Δευτέρα εκεί θα μας πούνε εσύ είπες ναι ή όχι όσο και αν τώρα από έξω προσπαθούν να περάσουν κάτι άλλο.

 

Οι του "ΝΑΙ" λένε ότι δεν υπάρχει πλέον το μνημόνιο αυτό γιατί αποσύρθηκε. Άρα σε τι λες ναι! Σε ένα λευκό χαρτί και του λες "γράψε ότι θες και εγώ λέω ναι".

Οι του "ΟΧΙ" λένε θα πάω εκεί και θα σου φέρω καλύτερη πρόταση και με διαγραφή του χρέους. Χωρίς να ξέρεις τι, πως και γιατί δηλ. στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

 

Έχω και εγώ παιδιά, που το ένα είναι έτοιμο να φύγει και να σπουδάσει στην Ελλάδα έχοντας περάσει μέχρι τώρα όλο το λούκι των πανελλαδικών και όχι στο εξωτερικό με το πληρώνω έξω και πάω με κάποιες απλές εξετάσεις και το άλλο ακόμα στο δημοτικό.

Είμαι πάντα της γνώμης ότι πρέπει να είμαστε μέσα στο κάστρο για να το ρίξουμε από μέσα και όχι από έξω όταν τα τείχη είναι γερά.

 

Βλέποντας την πίεση που μας ασκούν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ποιοι μας την ασκούν και πως. Ποιοι θυμήθηκαν να μας θυμηθούν και να μας εκφράσουν την συμπόνοια τους και να μας συμβουλέψουν για το κάλο μας. 

Βλέποντας την συμπαράσταση των ξένων πολιτών που ελπίζουν σε μας για να μπορέσουν  και αυτοί να σηκώσουν κεφάλι.

Και καταλαβαίνοντας ότι τελικά δεν φταίει το χρέος άλλα αυτοί που έστειλα εκεί να με εκπροσωπήσουν. Γιατί σκάλισαν το κατοχικό δάνειο, ζήτησαν από κανάλια να πληρώσουν  και έχουν ξεκινήσει συλλήψεις  και ελέγχουν πολλά που δεν πρέπει.

 

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα επιστρέψουν πίσω πάλι αυτοί που έστειλα στο ντουλάπι να με ξανασώσουν (αν γίνει κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΩ)

Δεν μου επιτρέπει η συνείδηση μου να απογοητεύσω αυτούς που με κοιτούν με ελπίδα και για το δικό τους μέλλον.

 

Γι΄αυτό θα ψηφίσω αυτή την φορά με την καρδία και όχι με το μυαλό  ΟΧΙ και στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα!.

Αλέξη προχώρα άλλα χωρίς νταηλίκια αυτή τη φορά και ένα-ένα τα θέματα μην τους τσαντίζεις. Πάρε παράδειγμα από τον Ιταλό όλο Αγγέλα και Αγγέλα ήτανε τον είδες;;  Έτσι θέλουν αυτοί να νομίζουν ότι σε έχουν του χεριού τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η φωτογραφία δεν χρειάζεται ούτε καλό φωτισμό, ούτε καλή κάμερα. Χρειάζεται να "λέει μια ιστορία"...

Ο κύριος παρακάτω, θα μπορούσε να είναι ο πατέρας μας:

 

afp-crying-greek-pensioner-the-story-beh

 

 

http://www.businessinsider.com/afp-crying-greek-pensioner-the-story-behind-the-poignant-photo-2015-7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η φωτογραφία δεν χρειάζεται ούτε καλό φωτισμό, ούτε καλή κάμερα. Χρειάζεται να "λέει μια ιστορία"...

Ο κύριος παρακάτω, θα μπορούσε να είναι ο πατέρας μας:

 

afp-crying-greek-pensioner-the-story-beh

 

 

http://www.businessinsider.com/afp-crying-greek-pensioner-the-story-behind-the-poignant-photo-2015-7

 

Θα ήθελα πολύ ν'ακούσω την ιστορία του κυρίου.. από τον ίδιον βέβαια.. αλλιώς μπορώ να προσθέσω ότι "λεζάντα" με βολεύει..

 

 

Ο παρακάτω κύριος μιλάει μόνος του δεν χρειάζεται λεζάντες..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα πολύ ν'ακούσω την ιστορία του κυρίου.. από τον ίδιον βέβαια.. αλλιώς μπορώ να προσθέσω ότι "λεζάντα" με βολεύει..

 

 

Ο παρακάτω κύριος μιλάει μόνος του δεν χρειάζεται λεζάντες..

 

 

 

και αυτός ο γεράκος στο mega ,πάνω που τελείωνε ο χρόνος βρήκε να τα πει? δεν μπορούσε πιο γρήγορα για να ακούσουμε !!!!

 

poonzi ,πηγαίνοντας βόλτα με την mercedes  σε κάθε φανάρι να αλλάζεις και γνώμη ...χαιρετίσματα στου Δράμαλη την μάνα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάποιος κάποτε (όχι πολύ παλιά) μας είπε ... για τρείς μεταμορφώσεις

 

καμήλα - λιοντάρι - παιδί

 

οι άνθρωποι μεταμορφώνονται!

 

συνήθως είναι σαν τίς καμήλες !  ... με τα βάρη τους ... με τις καμπούρες τους ... η μία πίσω απο την άλλη ... μέσα στην έρημο ...

 

γιατί ? γιατί αντέχει!!!  (η καμήλα) (ας είν καλά ο καμηλιέρης :unsure: !)

 

κάπου κάπου όμως η καμήλα τινάζει την καμπούρα της και μεταμορφώνεται σε λέοντα !

 

γιατί ? γιατί θέλει!!!  (τι να θέλει!)

 

και κάποτε το λιοντάρι ... γίνεται ... παιδί ...

 

γιατί ? ... (δε ξέρω βρείτε το εσείς)

 

καμήλες και καμηλάκια !

 

να αλλάξουμε ! να μεταμορφωθούμε !

 

μια ζωή καμήλα ήμουνα ... 

 

Ε! ΟΧΙ!

 

 

 

Απο το 

 

Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα. (ΝΙΤΣΕ)

 

Σας μίλησα για τις τρεις μεταμορφώσεις του Πνεύματος. Πώς το πνεύμα έγινε καμήλα, και λιοντάρι η καμήλα, και παιδί στο τέλος το λιοντάρι.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτοιμος for BET

 

10 το βράδυ κλείνει το πρακτορείο

 

στοίχημα

 

ΝΑΙ 4/9 απόδοση

 

ΟΧΙ 13/8 αποδοση

 

 

που να ποντάρω τώρα που γυρίζει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://youtu.be/d8CIDo_oCDY

 

Βγήκαν λάμιες στο ποτάμι
σύννεφο έβαλαν γιορντάνι
κι άντρας ζώνει τ' άρματά του

πάει ταμένος του θανάτου

Και ποιος θα σου κρατήσει
άσπρο στο χορό μαντήλι
μαγιάπριλο του κόσμου
πίκρα περπατάει στα χείλη
άι... γαρούφαλλό μου...
άι... γαρούφαλλό μου...

Άλογο φαρί καβάλα
δράκοι του'στησαν κρεμάλα
μπρος στο μαρμαρένιο αλώνι
στέκει και το πεταλώνει
Ανέμη να γυρίσει
παραμύθι ν'αρχινήσει
μαύρο κρασί να πιούμε
το φεγγάρι έχει μεθύσει
άι...γαρούφαλλό μου...
άι...γαρούφαλλό μου...

και στην άκρη, στο ποτάμι
μια φλογέρα, ένα καλάμι
κάνει τον καημό φλογέρα
το παράπονό του αέρα
Και ποιος θα σου κρατήσει
άσπρο στο χορό μαντήλι
μαγιάπριλο του κόσμου
πίκρα περπατάει στα χείλη
άι...γαρούφαλλό μου...
άι...γαρούφαλλό μου...

Ποιος πονεί και ποιος το θέλει
του ανέμου οι Αρχαγγέλοι
του καπνού 'ναι και τ' ανέμου
δεν το βάσταξα ποτέ μου
Ανέμη να γυρίσει
παραμύθι ν'αρχινήσει
μαύρο κρασί να πιούμε
το φεγγάρι έχει μεθύσει
άι...γαρούφαλλό μου...
άι...γαρούφαλλό μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπομονή!   :ph34r:

 

https://youtu.be/UgFjLUdsUoU

 

Πέντε δεκάρες το ψωμί
δεν περισσεύει υπομονή
πίκρα κομπόδεμα κρατώ
το 'χω στα στήθια φυλαχτό.

Πλέκεις κορδέλα στα μαλλιά
μάγια σου δένουν τη μιλιά
φορώ γαρούφαλο στ' αυτί
καημός και πώς να σου κρυφτεί.

Βάλε στη γέφυρα φωτιά
και πες στη μάνα σου «έχε γεια»
ο δρόμος φέρνει ανήφορο
διψάν οι βρύσες για νερό.

Κουράστηκες να καρτερείς
φίλε μου αγάντα όσο μπορείς
βάθυνε γύρω η σκοτεινιά
χαθήκαμε στην ερημιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα πολύ ν'ακούσω την ιστορία του κυρίου.. από τον ίδιον βέβαια.. αλλιώς μπορώ να προσθέσω ότι "λεζάντα" με βολεύει..

 

 

Ο παρακάτω κύριος μιλάει μόνος του δεν χρειάζεται λεζάντες..

 

 

Στη φωτογραφία επικεντρώθηκα. Ακριβώς για να βάλει ο καθένας "ότι λεζάντα τον βολεύει"..

 

 

 

poonzi ,πηγαίνοντας βόλτα με την mercedes  σε κάθε φανάρι να αλλάζεις και γνώμη ...χαιρετίσματα στου Δράμαλη την μάνα.

 

Άσε ρε proakis "κατασταλλαγμένε"...

 

Και για να σου δώσω και την άχρηστη πληροφορία της ημέρας σου, ποτέ δεν έχω αγοράσει γερμανικό προϊόν.

Σε αυτοκίνητα προτιμώ τις Alfa.

 

Τέλος πάντων, δεν ξαναγράφω τίποτα σε αυτό το νήμα. Βλέπω ότι είμαστε όλοι στα κάγκελα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι δυνατον η ψηφος μου να ειναι ιδια με Σημιτη- Καραμανλη-Μητσοτακη-Παπανδρεου-Βενιζελου-Σαμαρα-Ιερωνυμου κτλ........!

ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα πολύ ν'ακούσω την ιστορία του κυρίου.. από τον ίδιον βέβαια.. αλλιώς μπορώ να προσθέσω ότι "λεζάντα" με βολεύει..

 

 

Κάποιος όμως φταίει για το χάλι του κυρίου.Αυτός που κυβερνά...και όχι ο άλλος ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν κάνεις μια επανάσταση ή οταν αντιστέκεσαι σε κάποιον προφανώς έχεις επίγνωση πως θα κανεις κάποιες θυσίες για την επανάσταση κ πανω από όλα είσαι σίγουρος πως δεν θες αυτό στο οποίο αντιστέκεσαι. Στην περίπτωση την δική μας αμφιβάλω αν ο κόσμος που λέει όχι γνωρίζει αφενός σε τι λέει όχι κ αφετέρου το κόστος αυτού του όχι. Ο λαϊκισμός βρίσκεται στην βάση κάθε φασισμού. Ο Τσίπρας ως μέγας λαϊκιστής κ δημαγωγίας εξαπατά για δεύτερη φορα σε 6 μήνες τον Ελληνικό λαό. Οι Έλληνες δεν θέλουμε να μετα ρυθμίσουμε το κράτος μας, αντιστεκόμαστε σε όποιον μας το ζητά ως αντάλλαγμα για να μας χρηματοδοτήσει κ νιώθουμε Εθνικά υπερήφανοι, ταυτόχρονα όμως αγνοούμε πως το κοστος αυτής της αντίστασης πιθανώς να οδηγήσει σε ανθρωπιστική ή εθνικής ασφάλειας κρίση. Δεν ανήκω στα μεσα της διαπλοκής ούτε ειμαι ανήψιος του Σοιμπλε. Αγαπώ την πατρίδα κ θελω να ζούμε με αξιοπρέπεια, οχι όπως την εννοεί ο κύριος Τσιπρας, ο οποία ξεφτιλίσε την δημοκρατία με αυτο το δημοψηφισμα.

Καληνύχτα Ελλάδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι πραγματικοί υποστηρικτές του ΌΧΙ η ΝΔ του σαμαρά και όχι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ ,  με τα κλειστά επαγγέλματα, με τους ΜΗΤΑΡΑΚΗΔΕΣ και τις συντεχνίες, κατάφεραν να δώσουν σε εναν συνταξιούχο φοιτητή την δύναμη να μας βγάλει απο την ΕΝΙΑΙΑ ΕΥΡΩΠΗ , Ενας τύπος που έκανε σημαία του τα χρυσά κοκκινα γάντια των καθαριστριών του ΥΠΕΘΟ με μισθούς πεινας 2500.

Ενίκησαν.

 

Οι καθαρίστριες κατηγορίας ΥΕ εγιναν η σημαία ενος εθνους..(αδεια ασκήσεως επαγγελματος Λ/Φ Α ταξης σας περιμένει.)

 

ΖΗΤΩΣΑΝ ΑΙ ΕΝΟΠΛΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΙ

ΖΗΤΩ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ

ΖΗΤΩ Ο ΟΕΕ

ΚΑΛΗ ΔΡΑΧΜΗ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...