Jump to content
 • 0

Απασχοληση Μονιμη Εργαζομενου σε Τοπο Εκτος Εγκαταστασεων Επιχειρησης


Proodeytiki
 Share

Question

Ανώνυμη εταιρεια με μοναδικο τοπο εγκαταστασης την εδρα της(Αθηνα) προσλαμβάνει εργαζομενο. Ο Εργαζομενος θα απασχολειται σε τοπο διαφορο της εδρας....σε ένα πολυκαταστημα στη Θεσσαλονικη...κάτι σαν shop in shop όπου βεβαια η εταιρεια δεν εχει εγκατασταση και θα προωθει τα προιοντα της εταιρειας εκει . Στο προγραμμα αναφερω οτι θα απασχολειται εκει ? ΣΕΠΕ βαζω τον αντιστοιχο της Θεσσαλονικης ? Μαζι του να εχει ενα αντιγραφο προσληψης κ Πινακα ?

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

1.      Υποβολή «Ε4 ΕΤΗΣΙΟΥ» πίνακα προσωπικού για απασχολούμενους εκτός της έδρας και των υποκαταστημάτων της επιχείρησης(π.χ φύλακες, καθαρίστριες, περιοδεύοντες πωλητές, αισθητικοί σύμβουλοι, ιατρικοί επισκέπτες κ.λπ.).

α.    Ο «Ε4 ΕΤΗΣΙΟΣ» πίνακας προσωπικού της έδρας περιλαμβάνει τόσο τους εργαζόμενους της έδρας, όσο και το σύνολο των εργαζομένων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περιοχές εκτός της έδρας και των υποκαταστημάτων της επιχείρησης.

β.    Ως «Αρμόδια Υπηρεσία ΣΕΠΕ» θα καταχωρείται το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης (στο εξής ΤΚΕ) της περιοχής της έδρας.

γ.    Στο πεδίο των παρατηρήσεων της ενότητας «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ» θα αναγράφεται «Περιλαμβάνει εργαζόμενους εκτός της έδρας»

δ.    Στην ενότητα «ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ» οι εργαζόμενοι θα είναι ομαδοποιημένοι ανά τόπο απασχόλησης  (π.χ. έδρα, εμπορικό κέντρο Α, κέντρο διασκέδασης Β, εμπορικό κατάστημα Γ κ.λπ.), όπου στην αρχή θα συμπληρώνονται οι εργαζόμενοι στην έδρα.

ε.    Στο πεδίο των παρατηρήσεων για κάθε εργαζόμενο της ενότητας «ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ» θα αναγράφονται τα στοιχεία της διεύθυνσης του τόπου απασχόλησης, με εξαίρεση τους εργαζόμενους στην έδρα της επιχείρησης.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

καλημέρα

 

Να τολμήσω να ζητήσω διευκρινίσεις γιατί δε μπορώ να βρω πού ακριβώς συμπληρώνω και δηλώνω τα παραπάνω;

Το συνενωμένο έντυπο 3 ( Ε3 + Ε4 ) που υποβάλλουμε σε νέα πρόσληψη δεν έχει ούτε πεδίο "επιχείρηση-παράρτημα" ούτε "παρατηρήσεις" ούτε "απασχολούμενοι"

Μήπως εννοείς ότι πρέπει να υποβάλλω επιπρόσθετα για τέτοιες περιπτώσεις Ε4;

Δεν έχω ξανακάνει τίποτα παρόμοιο!

 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

μέχρι ν απαντήσει ο soulis.. :)

 

τι ακριβώς θέλετε να κάνετε?

 

καλημέρα..

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Νέα πρόσληψη (εκανα ηδη) σε εργαζόμενη που για "χωροταξικά" κυρίως προβλήματα θα απασχολείται σε γραφεία συνεργαζόμενης εταιρείας.

Συγκεκριμένα στα γραφεία των logistics μας.

Πώς και πού θα απεικονιστεί αυτό;

Σε τυχόν έλεγχο δεν θα έχουν πρόβλημα αυτοί που θα φιλοξενούν την δική μας εργαζόμενη;

Link to comment
Share on other sites

 • 0

εάν είναι δανεισμός μπορείτε να δείτε και αυτό..http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/21103

 

2. Mεταφορά Eργαζομένων Στις περιπτώσεις μεταφοράς εργαζομένων, αρχικά πρέπει να διευκρινιστεί εάν η μεταφορά αυτή αφορά σε δανεισμό εργαζόμενου ή σε περίπτωση λύσης της αρχικής σύμβασης του εργαζόμενου με μία επιχείρηση και κατάρτισης νέας με καινούργια επιχείρηση. α) Σε περίπτωση γνήσιου δανεισμού μισθωτού, όταν δηλαδή ο εργαζόμενος, ενώ προσφέρει την εργασία του κανονικά στον αρχικό εργοδότη, παραχωρείται προσωρινά σε τρίτη επιχείρηση με τη διασφάλιση επανόδου του στον αρχικό εργοδότη (όπως π.χ. συμβαίνει μεταξύ συνδεδεμένων επιχειρήσεων, επιχειρήσεων δηλαδή που ανήκουν στον ίδιο όμιλο), τότε η επιχείρηση που δανείζεται τον μισθωτό υποβάλλει συμπληρωματικό πίνακα ωραρίου - (E4 ΣYMΠΛHPΩMATIKOΣ ΩPAPIOY)- που αφορά στον εν λόγω εργαζόμενο, με την παρατήρηση ότι αφορά σε υπό δανεισμό μισθωτό, ενώ θα αναγράφονται και τα στοιχεία της δανείζουσας επιχείρησης .

 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Δεν πρόκειται για δανεισμό.

Η εργασία θα παρέχεται καθαρά για τη δική μας επιχείρηση.

Για εκπαιδευτικούς λόγους θα ξεκινήσει στη συνεργαζόμενη εταιρεία και θα εξακολουθήσει εκεί κυρίως για λόγους έλλειψης χώρου!

Το είδος της εργασίας είναι τέτοιο που θα μπορούσε να παρέχεται και από το σπίτι της εργαζόμενης, αφορά προωθητικές ενέργειες μέσω social media κλπ...

Link to comment
Share on other sites

 • 0

κατά τη γνώμη μου..

 

εάν δεν υπάρχουν αλλαγές στο ωράριο κτλ του εργαζομένου το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα αντίγραφο του ήδη υποβληθέντος πίνακα προσωπικού στην συνεργαζόμενη επιχείρηση(logistics)..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...