Jump to content

email χαρη θεοχαρη αποψεις ? τον στελνεις πουθενα ?


Recommended Posts

θελει η δεν θελει το βρισιμο του τωρα ο Χαρη Χαρη ??????????????????????????

 

 

 

 

 

 

Ean den mporeite na deite to newsletter kante klik edo!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με την επιστολή αυτή δε θα ήθελα απλώς να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με το Ποτάμι στη Β’ Αθηνών, στις επικείμενες εκλογές. Αυτό μάλλον το γνωρίζετε. Θα ήθελα κυρίως να σας ευχαριστήσω, γιατί έχετε ουσιαστικό μερίδιο συμμετοχής στην επιτυχία των αλλαγών που πετύχαμε στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Με την δική σας εμπειρία, τις συμβουλές, την διάθεση για δουλειά, μπορέσαμε, υπό την πίεση του χρόνου και των καταστάσεων να εφαρμόσουμε αλλαγές πρωτόγνωρες για την Ελληνική Δημόσια Διοίκηση.

Όπως και να το μετρήσει κανείς, ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία αποτελεσματικότητας της Φορολογικής και Τελωνειακής Διοίκησης. Εξυπηρέτηση, Συμμόρφωση, Είσπραξη και Έλεγχος ήταν και θα πρέπει να παραμείνουν οι στόχοι μας.

Οι επιτυχίες μας, δεν ήρθαν χωρίς προβλήματα·θα ήμουν ανειλικρινής αν το ισχυριζόμουν. Όμως τα προβλήματα μας, ήταν προβλήματα προόδου και εξέλιξης. Ήταν προβλήματα σε αρκετές περιπτώσεις – όχι πάντα – αναπόφευκτα.

Σήμερα, έχουμε προβλήματα ακινησίας. Ένα παράδειγμα αρκεί: Πέρσι 2/1/14 ανακοινώσαμε – και τηρήσαμε, με δυσκολία – όλες τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης των εφαρμογών δηλώσεων. Για να γίνει αυτό, ομάδα εργασίας άρχισε να δουλεύει τέλος Αυγούστου του προηγούμενου έτους.

Φέτος με θλίψη παρακολουθώ πως η δουλειά δεν έχει καν ξεκινήσει. Δεν υπάρχει ακόμη ούτε ένα έντυπο, όπως ξέρετε. Αυτό νομοτελειακά θα σημάνει δυσλειτουργίες και προβλήματα στο άμεσο μέλλον.

Οι δυσκολίες, ο πόνος και οι αλλαγές που μαζί περάσαμε, δεν ήταν άσκοποι. Με τα έσοδα εξασφαλίσαμε πόρους για την πληρωμή μισθών, συντάξεων, κοινωνικών επιδομάτων, πόρων για την Παιδεία και την Υγεία.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η αποτελεσματικότητα στη λειτουργία της της ΓΓΔΕ ουσιαστικά κλείνει την πόρτα σε νέα άμεσα και έμμεσα φορολογικά βάρη προς τους συνεπείς πολίτες και παράλληλα επιτρέπει στην εκάστοτε Κυβέρνηση να έχει περισσότερους βαθμούς ελευθερίας στην άσκηση της πολιτικής της. Είναι χαρακτηριστικό, πως κατά την διάρκεια της θητείας μου, δεν θεσμοθετήθηκε ούτε ένας νέος φόρος· δεν αυξήθηκε ούτε ένας φορολογικός συντελεστής. Το αντίθετο· η κυβέρνηση μπόρεσε να μοιράσει και κοινωνικό μέρισμα από το πλεόνασμα της επιτυχίας μας.

Αυτό το μοντέλο όμως έχει ένα όριο. Δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα της Δημόσιας Διοίκησης μέσα από τον εκσυγχρονισμό της φορολογικής διοίκησης μόνο. Δεν γίνεται να προσπαθούμε να συλλέγουμε φόρους χωρίς να είμαστε αποτελεσματικοί στην υγεία και την παιδεία· την ασφάλεια και την δικαιοσύνη.

Αυτό πιστεύω πως πρέπει να είναι ο στόχος μας. Αυτό σημαίνει μεταρρύθμιση του Δημοσίου στην πράξη. Αυτό πρέπει να κάνουμε μαζί. Πολίτες και κυβέρνηση.

Γιατί μπορούμε. Το αποδείξαμε.

Χάρης Θεοχάρης

Υποψ. Βουλευτής Β’ Αθήνας με το Ποτάμι

Link to comment
Share on other sites

Πήρα κι εγώ τέτοια επιστολή από το Χάρη.

 

Δύο παρατηρήσεις έχω επ' αυτού

 

1. Προφανώς φεύγοντας από τη ΓΓΔΕ πήρε μαζί του το αρχείο  (όπως ο Μπένυ είχε πάρει τους χάρτες όταν έφυγε από το Αμυνας). Υπάρχει θέμα παραβίασης "προσωπικών" δεδομένων άραγε;

 

2. Δε μπήκε στον κόπο να διασταυρώσει την ip που έστελνα τις δηλώσεις με την ip που του τα έψελνα γιατί διαφορετικά δεν θα έκανε τον κόπο να μου στείλει επιστολή.

 

Δεν πίστεψα ποτέ ότι τα προβλήματα της Ελλάδας θα τα λύσουν τεχνοκράτες, πόσο μάλλον όταν συντάσσονται πίσω από το μηντιακό κατεστημένο.

Λυπάμαι Χάρη αλλά δεν είμαι τόσο ευγενής να σου ευχηθώ για την υποψηφιότητά σου

 

sp2412plan3jjj1419942721.jpg

 

ΥΓ: Αλήθεια ο Χαρδούβελης από Δευτέρα επιστρέφει στη eurobank ????

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι οτι μάλλον θα βγει. Οι περισσότεροι (όχι βέβαια λογιστές) τον θεωρούν πολύ ικανό τεχνοκράτη, δουλευταρά και προσιτό στους πολίτες.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα με το γεγονός οτι θεωρώ παράνομο που ο Θεοχάρης εχει το email μου και φαντάζομαι και των υπολοίπων συναδέλφων !!!!!! Επίσης θεωρώ τουλάχιστον ασέβεια , την δουλειά την δικιά μου - όλων μας να την παρουσιάζει σαν δίκη του ικανότητα - επιτυχία !!!!!!!!!! και πραγματικά εκνευρίζομαι παρά πολυ όταν τύποι που μέχρι πριν κάποιους μήνες λέγαν οτι δεν τους ενδιαφέρουν τα κοινά και άλλες τέτοιες φανφάρες και τελικά ο βασικός απώτερος σκοπός τους ειναι αυτός !!! Δυστυχώς μάλλον θα επαληθευθεί η άποψη του συναδέλφου οτι τελικά θα εκλεγεί :-(( άλλος ένας άχρηστος ανάμεσα στους 300

Ps

Όσο φερνω στο μυαλό μου την δήλωση για τα ράντζα και κρεβάτια που μας είπε να βάλουμε στα γραφεία μας και στις δουλιες μας μου έρχεται με του ρίξω ενα σιχτιρισμα !!!!

Link to comment
Share on other sites

Ένα παράδειγμα αρκεί: Πέρσι 2/1/14 ανακοινώσαμε – και τηρήσαμε, με δυσκολία – όλες τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης των εφαρμογών δηλώσεων..

 

 

O κ. Θεοχάρης νομίζω παίζει με την νοημοσύνη μας..  

 

Τηρήθηκε η ημερομηνία της έναρξης των φορολογικών δηλώσεων? ζω αλλού μάλλον..

 

το απίστευτο είναι οτι τα λέει και τα πιστεύει.. βρε τι πάθαμε

Link to comment
Share on other sites

ΤΟ ΧΑΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ

ΟΙ ΜΥΦ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΘΥΜΙΖΟΥΝ

Κ ΤΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΜΑΣ ΤΡΕΧΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ

 

http://www.periodista.gr/greece/item/15662.htm

 

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...