KABONTOROS 859 Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Ναι. Και το 32 ειναι δικό σου. Δεν στο παίρνει κανένας..... Ξέρεις οτι ποτέ δεν ήμουν εγωιστής,άρα κάποιος άλλος θα βρεθεί,θα του δώσω την θέση μου................... Aν ο άνθρωπας είναι large Ο άνθρωπος έχει το ύψος του ...............τεράστιος SCORPIOS 1 Link to post Share on other sites
TAG-AMAL 2,467 Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Καλησπέρα, Σκορπιός.... τι ωρα ξεκινάς απο Πάτρα..? εμεις 2 μεσημέρι..!!! αναμένω ,,,, Link to post Share on other sites
BILLBEAR 283 Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Λογικά οι μακρυνοί έχουν ξεκινήσει σωστά;; Άντε καλές θάλασσες, με το καλό να σας δούμε... Υ.Σ. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να έχετε ΚΑΙ μαγιό (μπανιερό για τον Σκορπιό), γιατί ο καιρός είναι καταπληκτικός... και δεν αναφέρομαι στην εσωτερική πισίνα, αλλά στην εξωτερική ή στην θάλασσα... Link to post Share on other sites
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ 381 Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 8 η ώρα λογικά το πούλμαν θα είναι Πειραιά, οι υπόλοιποι προσαρμόστε τις ωρες σας, θα έχουμε έτσι κι αλλιώς τηλεφωνική επικοινωνία. Link to post Share on other sites
SCORPIOS 1,450 Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Αχρηστε, τα λόγια ειναι περιττά..... και πάλι φέτος έγραψες.... (στο pc εννοώ, κατάλαβες,,,,) Γιάννη μου ξεκινάμε στις 6.30 (το πρωί....)Θεωρώ οτι κατά τις 7.30 θα ειμαστε Πειραιά, επειδή θα σταματήσουμε Ισθμό για φωτογραφίες και σουβλάκια.... και μπορεί να αργήσουμε λίγο.....Αντε να είμαστε 8 παρά 15' το αργότερο. Αντε ρε, καλό ταξίδι σε όλους λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Στέλιος, HARYK, BILLBEAR and 1 other 4 Link to post Share on other sites
Christine 153 Posted November 13, 2015 Author Report Share Posted November 13, 2015 Δυστυχώς, εδώ και πάρα πολύ καιρό και για διάφορους προσωπικούς λόγους, γνωρίζαμε πως δεν θα μπορέσουμε φέτος να συμμετάσχουμε στη συνάντηση πράγμα, που κανείς δεν φαντάζεται πόσο πολύ το θέλαμε κι εγώ και η Μάρω. Δεν πειράζει όμως. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. (*) Εμείς χαιρόμαστε ειλικρινά για όλους εσάς και θέλουμε να σας ευχηθούμε ολόψυχα, να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται. "Ρουφήξτε" τις στιγμές της ξενοιασιάς που μπορούν να χαρίσουν αυτές οι λίγες μέρες εκτός ρουτίνας παρέα με φίλους και χαρείτε, το περισσότερο. Προσοχή στους δρόμους, για να είμαστε και πάλι όλοι εδώ καλά δυνατοί και να τα λέμε. Καλό ταξίδι σε όλους. Περιμένουμε "ανταποκρίσεις", εντυπώσεις, διηγήσεις και φωτογραφίες. Και που είστε... Πιείτε ένα κρασάκι παραπάνω εκεί στο "Κούτσουρο" και για μας που μένουμε πίσω. Άντε ρε γμτ. Συγκινήθηκα πάλι… Ζηλεύουμε πολύ… Να περάσετε τέλειααααααα λέμεεεεε Μπάμπη μας και Μάρω μας, ειλικρινά θα μας λείψετε..... Υ.Γ. 15 είναι πολλές; Υ.Γ.2 Μη ξεχάσετε όταν φτάσετε με το καλό, να ενημερωθείτε για τον αριθμό δωματίου του καλού συναδέλφου, που κάθε χρονιά τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της εκδρομής. Αυτόν που κυκλοφορεί με το ελικόπτερο λέμεε… Που θέλει να έχει και "32" τρομάρα του... Καταλαβαίνει αυτός... Δεν είναι και… Υ.Γ.3 Χριστίνααααααα φιλενάδααααααα, χρόνια πολλά λέμεεεεεεε Φίλε μου αγαπημένε, ευχαριστώ τα μάλα για τις ευχές σου!!!!! (*) HARYK 1 Link to post Share on other sites
ΧΡΥΣΑ 2,821 Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 εκδρομη ??? ωχ δεν εκλεισα ξενοδοχειο , τρενο, πλοιο.......δεν θαρθει και ο Χαρρυ με τη Μαιρουλα..... τι γινεται βρε παιδια φετος???? SCORPIOS, Roxanne, HARYK and 1 other 4 Link to post Share on other sites
SOPHIE 483 Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 φωτο απ΄το Magic Bus δεν έχει; Roxanne 1 Link to post Share on other sites
MDASK 139 Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 φωτο απ΄το Magic Bus δεν έχει; ναι! ανεβάστε καμια φωτο για εμάς που δεν το "καβαλήσαμε" και την έχουμε μια ζήλεια όσο να πεις... Σοφάκι αύριο κι εσείς κι εμείς , με το καλό τα λέμε απο κοντά!!! Roxanne 1 Link to post Share on other sites
FAZEXA 653 Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Δυστυχώς, εδώ και πάρα πολύ καιρό και για διάφορους προσωπικούς λόγους, γνωρίζαμε πως δεν θα μπορέσουμε φέτος να συμμετάσχουμε στη συνάντηση πράγμα, που κανείς δεν φαντάζεται πόσο πολύ το θέλαμε κι εγώ και η Μάρω. Δεν πειράζει όμως. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. (*) Εμείς χαιρόμαστε ειλικρινά για όλους εσάς και θέλουμε να σας ευχηθούμε ολόψυχα, να περάσετε όσο πιο όμορφα γίνεται. "Ρουφήξτε" τις στιγμές της ξενοιασιάς που μπορούν να χαρίσουν αυτές οι λίγες μέρες εκτός ρουτίνας παρέα με φίλους και χαρείτε, το περισσότερο. Προσοχή στους δρόμους, για να είμαστε και πάλι όλοι εδώ καλά δυνατοί και να τα λέμε. Καλό ταξίδι σε όλους. Περιμένουμε "ανταποκρίσεις", εντυπώσεις, διηγήσεις και φωτογραφίες. Και που είστε... Πιείτε ένα κρασάκι παραπάνω εκεί στο "Κούτσουρο" και για μας που μένουμε πίσω. Άντε ρε γμτ. Συγκινήθηκα πάλι… Ζηλεύουμε πολύ… Να περάσετε τέλειααααααα λέμεεεεε Υ.Γ. 15 είναι πολλές; Υ.Γ.2 Μη ξεχάσετε όταν φτάσετε με το καλό, να ενημερωθείτε για τον αριθμό δωματίου του καλού συναδέλφου, που κάθε χρονιά τα τελευταία χρόνια, αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της εκδρομής. Αυτόν που κυκλοφορεί με το ελικόπτερο λέμεε… Που θέλει να έχει και "32" τρομάρα του... Καταλαβαίνει αυτός... Δεν είναι και… Υ.Γ.3 Χριστίνααααααα φιλενάδααααααα, χρόνια πολλά λέμεεεεεεε (*) mk83, san and HARYK 3 Link to post Share on other sites
HARYK 11,287 Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Αποκλειστικές φωτογραφίες από το Magic Bus και την πρώτη εντύπωση της άφιξης έξω από το ξενοδοχείο: Υ.Γ. Υ.Γ.2 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο συνάδελφος στην πόρτα του λεωφορείου... Christine, SophiaL, SCORPIOS and 2 others 5 Link to post Share on other sites
HARYK 11,287 Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 You all... You were always on my mind... Καλή επιστροφή λέμεεεεεεε Υ.Γ. Υ.Γ.2Ο χρόνος κυλά ασταμάτητα, προς μια κατεύθυνση και δεν "χαρίζεται" σε κανέναν...Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό...Η ευχή όλων μας, είναι να περνάει με υγεία και χαρά.Μπορούμε να χωρίσουμε τον ατελείωτο χρόνο σε κομμάτια, σε γεγονότα, σε περιόδους.Έτσι, όταν ένα γεγονός ή μια περίοδος αρχίζει, κάποια στιγμή... τελειώνει...Όμως, όταν κάτι τελειώνει μέσα στον απέραντο χρόνο... πάντα κάτι άλλο αρχίζει... Μόνο 360 λέμεεεεεε :) Καλημέρααααα BILLBEAR, eva85, Roxanne and 11 others 14 Link to post Share on other sites
parmgr 285 Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Κι μολις μπηκα σπιτι χεχεχε τα υπολοιπα αργοτερα υπνος mode on BILLBEAR, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ, Christine and 4 others 7 Link to post Share on other sites
DANAIE 126 Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Καλό ταξίδι σε όσους ταξιδεύουν απόψε. Καλές θάλασσες. Ας ξεκουραστούμε και έπεται η συνέχεια με ρεπορτάζ και φωτογραφίες. Για μια ακομα φορα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ειμαι σε αυτην την ομαδα και γεμάτη απο ενέργεια που μου δίνετε κάθε φορα που σας βλέπω.Έτοιμη για την 13η λοιπόν συνάντησή μας....Καλη σας νύχτα! Christine, mk83, san and 7 others 10 Link to post Share on other sites
HARYK 11,287 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Καλημέρααααααααα 359 λέμεεεε Στέλιος, MDASK, san and 5 others 8 Link to post Share on other sites
BILLBEAR 283 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Γεροί και δυνατοί και χαμογελαστοί και με πυρετούλη 38,5 και φωνή αχθοφόρου... Ρε σύ Μπάμπη, ήρθανε πράγματι στην Πιερία, δεν ήταν ψέμματα...! Roxanne, [email protected], SCORPIOS and 7 others 10 Link to post Share on other sites
eva85 219 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Μπορεί η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτές τις υπέροχες συναντήσεις να ήταν αυθημερόν και ολιγόωρη, μα οι εντυπώσεις που αποκόμισα ήταν οι καλύτερες!!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σας γνωρίσω όλους, μα εύχομαι του χρόνου -να 'μαστε καλά- να μπορέσω να είμαι μαζί σας όλες τις μέρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την ευγενική και φιλική σας στάση δεν με αφήσατε να νιώσω ξένη και εκτός ομάδας ούτε λεπτό! Οι οικοδεσπότες απλά καταπληκτικοί!!! Δεν έχω άλλα λόγια! Και του χρόνου με υγεία!!! MDASK, SophiaL, Roxanne and 8 others 11 Link to post Share on other sites
jim1970 5,735 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 κανονίστηκε η επόμενη ωρέ λεβέντες? Roxanne 1 Link to post Share on other sites
parmgr 285 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 κανονίστηκε η επόμενη ωρέ λεβέντες? ναι αμε. Roxanne 1 Link to post Share on other sites
SCORPIOS 1,450 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 κανονίστηκε η επόμενη ωρέ λεβέντες? Μη μας πεις οτι θα έρθεις και μας σοκάρεις πρωί - πρωί.... Christine, Roxanne, BILLBEAR and 1 other 4 Link to post Share on other sites
SOULIS 2,995 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 ναι αμε. Στο κάμπιγκ? Christine, BILLBEAR, SCORPIOS and 3 others 6 Link to post Share on other sites
SCORPIOS 1,450 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Στο κάμπιγκ? Ελα..... μην χαϊδεύεσαι.... MDASK and Roxanne 2 Link to post Share on other sites
jim1970 5,735 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Μη μας πεις οτι θα έρθεις και μας σοκάρεις πρωί - πρωί....μη σοκάρεσαι τόσο εύκολα..είσαι και σε κρίσιμη ηλικία.. Roxanne and BILLBEAR 2 Link to post Share on other sites
parmgr 285 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Στο κάμπιγκ? καλα εγω εκει ειμαι αχεχαεαχεαχεαχε , τωρα που εχει SPA λασποθεραπιες , μασαζ κλπ κλπ χεαχεααεχεα, αυτο δεν ειναι camping ξενοδοχειο 4* ειναι Στέλιος and Roxanne 2 Link to post Share on other sites
SOULIS 2,995 Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Εμ τι σου λείπει? Τη σημαία να σου στείλω και είσαι κομπλέ.. αρχίζεις ετοιμασίες.. Roxanne, Στέλιος, Christine and 1 other 4 Link to post Share on other sites
Recommended Posts