DimitrisD Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Όταν κάποιος φεύγει 01/09/2014 και κάνουμε οικειοθελής αποχώρηση με ημερομηνία αποχώρησης 01/09, θεωρούμε ότι δεν δούλεψε την μέρα εκείνη έτσι; Ότι δηλαδή τελευταία εργάσιμη ήταν 31/08/2014 (Ας πούμε ότι δούλευε και Κυριακή). Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει παρακαλώ.Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
temeteron Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Τελευταια ημερα εργασίας γραφεις την τελευταια μέρα εργασίας , δηλαδη 31/8 γιατί να γραψεις την επόμενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisD Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 Στην ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ τι θα βάλουμε αν δούλεψε τελευταία μέρα 31/08 και μετά έφυγε; Θα βάλουμε 31/08 η θα βάλουμε 01/09; Αυτό ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
temeteron Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 κατάλαβα τι με ρωτάς 31/8 θα βαλεις DimitrisD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Αν βάλεις 1/9 σημαίνει ότι εργάστηκε εκείνη την ημέρα. DimitrisD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisD Posted September 3, 2014 Author Report Share Posted September 3, 2014 Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DimitrisD Posted September 23, 2014 Author Report Share Posted September 23, 2014 Επειδή τους έκανα οικειοθελής αποχώρηση με ημερομηνία 01/09 και έγραψα στις παρατηρήσεις "τελευταία ημέρα εργασίας 31/08" αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα: Να διευκρινίσω εδώ ότι το ωράριο εργασίας τους ήταν μέχρι τις 00:00 τα ξημερώματα, για αυτό και έκανα όλο αυτό το μπέρδεμα. Ρώτησα στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι εφόσον έγραψα στις παρατηρήσεις ότι δούλεψαν τελευταία μέρα 31/08 είμαι ΟΚ και να μην στείλω ΑΠΔ Σεπτεμβρίου(09).Μου είπαν ότι αν στείλω και ΑΠΔ Σεπτεμβρίου για 1 μέρα μπορεί να έχω το εξής πρόβλημα μετά... να μου πούνε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ για μια μέρα;;; Λύση 1:Επειδή φοβάμαι για τα τρελά πρόστιμα του ΙΚΑ, να στείλω κανονικά και ΑΠΔ Σεπτεμβρίου για 1 μέρα και να πάω και στον ΟΑΕΔ για να πρωτοκολλήσω έντυπο που θα λέει ότι έβαλα λάθος ημερομηνία στις οικειοθελής αποχωρήσεις και η σωστή είναι 31/08 και όχι 01/09. Λύση 2:Να μην στείλω ΑΠΔ Σεπτεμβρίου (όπως με διαβεβαίωσαν στο ΙΚΑ δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά τα πρόστιμα παίζουν στα 10.500 αν κάτι δεν πάει καλά...) Καμιά βοήθεια;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrevelos Posted September 23, 2014 Report Share Posted September 23, 2014 Επειδή τους έκανα οικειοθελής αποχώρηση με ημερομηνία 01/09 και έγραψα στις παρατηρήσεις "τελευταία ημέρα εργασίας 31/08" αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα: Να διευκρινίσω εδώ ότι το ωράριο εργασίας τους ήταν μέχρι τις 00:00 τα ξημερώματα, για αυτό και έκανα όλο αυτό το μπέρδεμα. Ρώτησα στο ΙΚΑ και μου είπαν ότι εφόσον έγραψα στις παρατηρήσεις ότι δούλεψαν τελευταία μέρα 31/08 είμαι ΟΚ και να μην στείλω ΑΠΔ Σεπτεμβρίου(09).Μου είπαν ότι αν στείλω και ΑΠΔ Σεπτεμβρίου για 1 μέρα μπορεί να έχω το εξής πρόβλημα μετά... να μου πούνε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ για μια μέρα;;; Λύση 1:Επειδή φοβάμαι για τα τρελά πρόστιμα του ΙΚΑ, να στείλω κανονικά και ΑΠΔ Σεπτεμβρίου για 1 μέρα και να πάω και στον ΟΑΕΔ για να πρωτοκολλήσω έντυπο που θα λέει ότι έβαλα λάθος ημερομηνία στις οικειοθελής αποχωρήσεις και η σωστή είναι 31/08 και όχι 01/09. Λύση 2:Να μην στείλω ΑΠΔ Σεπτεμβρίου (όπως με διαβεβαίωσαν στο ΙΚΑ δεν θα έχω πρόβλημα, αλλά τα πρόστιμα παίζουν στα 10.500 αν κάτι δεν πάει καλά...) Καμιά βοήθεια;;;;Αν το έκανες έτσι, δεν νομίζω οτι έχεις πρόβλημα Επειδή τους έκανα οικειοθελής αποχώρηση με ημερομηνία 01/09 και έγραψα στις παρατηρήσεις "τελευταία ημέρα εργασίας 31/08" αντιμετωπίζω το εξής σοβαρό πρόβλημα: Εργάσθηκε την 31/8 και ήρθε την 1/9 και υπέβαλε παραίτηση χωρίς να αναλάβει εργασία DimitrisD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts