- 0
Η συζήτηση του υπ.Οικονομικών με τον πρωθυπουργό για τις αλλαγές και τις διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ.

Asked by
gus,
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
-
Who's Online (See full list)
-
Files
-
-
Top Downloads
-
-
Blog Entries
Question
gus
Αποκλειστικό .
Η συζήτηση του υπ.Οικονομικών με τον προθυπουργό για τις αλλαγές και τις διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ.
Αντώνης : Έλα Γκίκα τι γίνεται ακούω παράπονα. Με πήρε μια θειά μου από την Καλαμάτα και μου είπε ότι της ήρθε να πληρώσει 2.000 ευρώ ΕΝ.Φ.Ι.Α
Γκίκας: Το ξέρω πρόεδρε υπάρχουν κάποια λάθη, ειδικά με περιοχές που δεν ήταν ενταγμένες στο αντικειμενικό σύστημα.
Αντώνης : Καλά δώσε εντολή να φτιαχτεί σύντομα. Πες στον Οδυσσέα που θα βγει στον ΣΚΑΙ να πει ότι φταίει ο Θεοχάρης. Θα το χάψουν και αυτό. Επίσης πες και στους υπόλοιπους να λένε ότι για όλα φταίει ο θεοχάρης.
Γκίκας : Μα πρόεδρε ο Καραβίτης τον έφτιαξε.
Αντώνης : Ποιός καραβίτης ; o παλαίμαχος του Ολυμπιακού; πλάκα μου κάνεις;
Γκίκας: Οχι πρόεδρε αυτός από το ΙΟΒΕ
Αντώνης: Τέλος πάντων κάντε κάτι γιατί η θειά μου με έχει πρήξει. Θέλει λέει 4 μηνιάτικα σύνταξης για να τον πληρώσει. Μα καλά πόσο έχουν πάει οι συντάξεις ;
Ρε μπας και με κοροιδεύει η θειά μου; Για ρώτα τον βρούτση και πες του να με πάρει.
Γκίκας : (μονολογεί ) άντε να δω που θα βρω τον βρούτση.....
Αντώνης : Είπες κάτι ;
Γκίκας: Οχι πρόεδρε απλά γίνεται χαμός με τον ΕΝ.Φ.Ι.Α έχουν λυσσάξει όλα τα κανάλια.
Αντώνης : Καλά θα τους περάσει. Πες στην Σοφία (σημ.Βούλτεψη εννοεί) να κάνει μία ανακοίνωση ότι θα προβούμε σε διορθώσεις κλπ, ξέρει αυτή θα πει τα δικά της και θα τους μπερδέψει περισσότερο.
Αντώνης (συνεχίζει) : Αν βρεις και τον Αδωνη ακόμα καλύτερα. Αυτός θα τα ρίξει στον Σύριζα στο ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΕ μέχρι και στην Χούντα που μας καθυστέρησε από το κτηματολόγιο.
Γκίκας : Πρέπει να είναι με την Ευγενία στην Μύκονο. Είχαν πάει για να δουν τον Ρεμο και ξέμεινα εκεί.
Γκίκας: πρόεδρε κάτι τελευταίο, με την δόση τον Αύγουστο τι να κάνω.
Αντώνης: Δώσε παράταση δεν προλαβαίνω όυτε εγώ να πληρώσω . Με πήρε ο κίμωνας (σημ. ο λογιστής του Αντώνη) και μου είπε ότι θα λείπει στην Σάμο και δεν μπορεί λέει να μου εκδώσει το εκκαθαριστικό.
Αντώνης συνέχεια : Πάρε τηλέφωνο τον Βαγγέλη (σημ. Βενιζέλο) να το πει αυτός, έτσι για να χαρεί λίγο, και να νομίζει ότι συνέβαλε και αυτός .
Αντώνης: Σε κλείνω τώρα έχω, έρθει στην εθνική Μπάσκετ. Τους έδωσα εντολή (ξέρεις τις γνωστές εντολές που δίνω κατά καιρούς) για τετράδα.
Α ξέχασα να σου πω, ο Σπανούλης ρε δεν είναι και τόσο ψηλός από κοντά, δέκα πόντους μου ρίχνει μόνο.
4 answers to this question
Recommended Posts