lapbx Posted July 31, 2014 Report Share Posted July 31, 2014 Να μη γίνει καμμία διόρθωση-συμπλήρωση στο Ε9,για να μη μπορεί να εκδοθεί ο ΕΝΦΙΑ να υπάρχει υστέρηση στα έσοδα,για το φτύσιμο του Υπουργείου Οικονομικών προς του λογιστές. βχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OIKOLO Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ; NIKOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΙΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Νομίζετε ότι θα υπάρξει υστέρηση στα έσοδα αν δεν γίνουν διορθώσεις ΕΝΦΙΑ; Αφού βάσει τις τελευταίας εγκυκλίου οι παραδοχές που έχει είναι κατά των φορολογουμένων (για μεγαλύτερο φόρο) και όχι υπέρ... Το Υ.Ο βολεύεται αν οι φορολογούμενοι δεν κάνουν τίποτα... broster 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΛΜ Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Ναι να αφήσουμε τους φορολογουμένους να πληρώσουν περισσότερο φόρο απο οτι τους αναλογεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_her Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Νομίζετε ότι θα υπάρξει υστέρηση στα έσοδα αν δεν γίνουν διορθώσεις ΕΝΦΙΑ; Αφού βάσει τις τελευταίας εγκυκλίου οι παραδοχές που έχει είναι κατά των φορολογουμένων (για μεγαλύτερο φόρο) και όχι υπέρ... Το Υ.Ο βολεύεται αν οι φορολογούμενοι δεν κάνουν τίποτα... Αρχή ευνοϊκότερης μεταχείρισης και LAMMERGEIER and hitvagelis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOULIS Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Τώρα εγώ γιατί έχω μείνει με την εντύπωση ότι, οι γέροντες που ήρθαν πρωί πρωί για τον ΕΝΦΙΑ..δεν το θέλαν για να το πληρώσουν.. αλλά για να το δείχνουν στο καφενείο να περηφανεύονται? πως λέμε.. "έχω και ΕΝΦΙΑ .. πάμε μια βόλτα" .. ένα πράμα.. LAMMERGEIER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMMERGEIER Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 Τώρα εγώ γιατί έχω μείνει με την εντύπωση ότι, οι γέροντες που ήρθαν πρωί πρωί για τον ΕΝΦΙΑ..δεν το θέλαν για να το πληρώσουν.. αλλά για να το δείχνουν στο καφενείο να περηφανεύονται? πως λέμε.. "έχω και ΕΝΦΙΑ .. πάμε μια βόλτα" .. ένα πράμα..Τους καίει το ποσό........ και η μαγεία της ανακάλυψης του καινούργιου, του διαφορετικού !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts