Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα κάνω προσληψη εργαζομένου, μπορείτε να μου πείτε πια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω στο σύστημα του ΟΑΕΔ-ΣΕΠΕ? Τι θα πρέπει να στείλω πρώτα (αναγγελία πρόσληψης?), μετά την κατάσταση προσωπικού, συμβάσεις?
Ο εργοδότης έχει ήδη κεντρικό με προσωπικό και απογραφή στο ΙΚΑ. Λογικά θα πρέπει να κάνω απογραφή στο ΙΚΑ και του υποκαταστήματος που θα εργαστεί ο υπάλληλος. Πρέπει να κάνω απογραφή στο ΙΚΑ πριν κάνω πρόσληψη ή όχι?
Question
bnpwm2008
Καλημέρα,
Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα κάνω προσληψη εργαζομένου, μπορείτε να μου πείτε πια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω στο σύστημα του ΟΑΕΔ-ΣΕΠΕ? Τι θα πρέπει να στείλω πρώτα (αναγγελία πρόσληψης?), μετά την κατάσταση προσωπικού, συμβάσεις?
Ο εργοδότης έχει ήδη κεντρικό με προσωπικό και απογραφή στο ΙΚΑ. Λογικά θα πρέπει να κάνω απογραφή στο ΙΚΑ και του υποκαταστήματος που θα εργαστεί ο υπάλληλος. Πρέπει να κάνω απογραφή στο ΙΚΑ πριν κάνω πρόσληψη ή όχι?
Top Posters For This Question
9
5
5
5
Popular Days
Sep 9
11
Oct 15
7
Jul 17
7
Jun 13
5
Top Posters For This Question
v.kourtis 9 posts
spirosvii 5 posts
kotlistianos 5 posts
jim1970 5 posts
Popular Days
Sep 9 2015
11 posts
Oct 15 2014
7 posts
Jul 17 2014
7 posts
Jun 13 2015
5 posts
Popular Posts
doctor
Σιγά το πράμα ρε Σπύρο. Ξεκινάει κάποιος Τρίτη και μετά το πρόγραμμά του είναι Τετάρτη και Παρασκευή. Και τι κυρώσεις μπορείς να έχεις και από ποιον; Προχώρα και μην κάνεις τίποτα.
DimitrisD
Καλησπέρα, να κάνω και εγώ μια ερώτηση... έχουμε κάποιον που δουλεύει μερική απασχόληση και θέλουμε να τον κάνουμε πλήρη. Το μόνο που στέλνουμε είναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΩΡΑΡΙΟΥ. Στον συμπληρ
kotlistianos
ΕΓΣΣΕ Ημερομίσθιο http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=90909
62 answers to this question
Recommended Posts