Καλημέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας σύλλογος μη κερδοσκοπικου χαρακτήρα θα διοργανώσει υπαίθριο πανηγύρι με ορχήστρα έχω ετοιμάσει το έγγραφο απαλλαγής φπα για αυτά που θα πουλάει(σουβλάκια,αναψυκτικά κτλ.) και λόγω επιδοτούμενου προγράμματος χρειαζόμαστε τιμολόγιο από την ορχήστρα που πήραν τη προκαταβολή λέγοντας ότι μπορούν να κόψουν και τώρα δεν μπορούν αυ΄το που θέλω να ρωτήσω ως προς την ορχήστρα θα κάνουμε συμφωνητικό ώπου θα αναφέρεται η τιμη και θα κατατεθέι στην εφορία?(σύμφωνα με το κφας έχει και ισχύ παραστατικού?) ή εγώ μπορώ να κόψω και ΤΙΤΛΟ ΚΤΗΣΗΣ(απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης και να αποδόσω χ/μο 3,6%)με τα στοιχεία της ορχήστρας και άν δεν έχει αφμ παραστατικό για τον καθένα.
Question
baios
Καλημέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας σύλλογος μη κερδοσκοπικου χαρακτήρα θα διοργανώσει υπαίθριο πανηγύρι με ορχήστρα έχω ετοιμάσει το έγγραφο απαλλαγής φπα για αυτά που θα πουλάει(σουβλάκια,αναψυκτικά κτλ.) και λόγω επιδοτούμενου προγράμματος χρειαζόμαστε τιμολόγιο από την ορχήστρα που πήραν τη προκαταβολή λέγοντας ότι μπορούν να κόψουν και τώρα δεν μπορούν
αυ΄το που θέλω να ρωτήσω ως προς την ορχήστρα θα κάνουμε συμφωνητικό ώπου θα αναφέρεται η τιμη και θα κατατεθέι στην εφορία?(σύμφωνα με το κφας έχει και ισχύ παραστατικού?) ή εγώ μπορώ να κόψω και ΤΙΤΛΟ ΚΤΗΣΗΣ(απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης και να αποδόσω χ/μο 3,6%)με τα στοιχεία της ορχήστρας και άν δεν έχει αφμ παραστατικό για τον καθένα.
13 answers to this question
Recommended Posts