Προς το περιεχόμενο
  • 0

Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΧΙ ......;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


cathy

Ερώτηση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ  ΌΤΙ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΛΉ ΜΈΡΑ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΩ .

ΕΣΕΊΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ..ΘΑ ΩΘΕΊ ΠΑΡΆΤΑΣΗ Ή ΜΠΑ ;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

ΠΟΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Γιατί δεν πάτε τΩΩΩΩΩΩΩΡΑ στον εισαγγελέα υπηρεσίας με ένα LAPTOT, να του εκθέστε την κατάσταση.....?

Δεν νομίζεται ότι πρεπει....?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙΟΙΟΙ, ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Αυτο το ρημαδι που μπορει να δεχθει ποσες χιλιαδες δηλωσεις ανα ημέρα  σύμφωνα με  τους υπευθυνους του ....αρνετιται να δεχθει ΜΙΑ εδω και μια ωρα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Το υπ. οικονομικών αποφάσισε εφέτος να διευκολύνει τους φορολογούμενους (όχι όλους ) στην επιλογή της περιόδου των διακοπών τους.

Ανακοίνωση :

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων των προηγούμενων ημερών και για λόγους αποσυμφόρησης των ακτών, σας ανακοινώνουμε τα εξής :

Οι φορολογούμενοι που το ΑΦΜ τους λήγει σε 1,2 μπορούν να κάνουν διακοπές μετά τις 22/7/2013.

Οι φορολογούμενοι που το ΑΦΜ τους λήγει σε 3,4 μπορούν να κάνουν διακοπές μετά τις 29/7/2013.

Οι φορολογούμενοι που το ΑΦΜ τους λήγει σε 3,4 μπορούν να κάνουν διακοπές μετά τις 5/8/2013.

Οι φορολογούμενοι που το ΑΦΜ τους λήγει σε 3,4 μπορούν να κάνουν διακοπές μετά τις 7/8/2013.

Οι φορολογούμενοι που το ΑΦΜ τους λήγει σε 3,4 μπορούν να κάνουν διακοπές μετά τις 26/8/2013.

Οι φορολογούμενοι που το ΑΦΜ τους λήγει σε 3,4 μπορούν να κάνουν διακοπές μετά τις 1/9/2013.

Οι ανωτέρω κατηγορίες φορολογούμενων δύναται να προγραμματίσουν τις διακοπές τους και σε προηγούμενα διαστήματα από αυτά που αναφέρονται ως ανωτέρω εφόσον βέβαια έχουν καταφέρει να μαζέψουν και να έχουν έτοιμα όλα τα δικαιολογητικά για την υποβολή των δηλώσεων .(Βεβαιώσεις αποδοχών , συντάξεων κλπ)

Εξαίρεση από τις ανωτέρω ημερομηνίες αποτελεί ο κλάδος των λογιστών - φοροτεχνικών, οι οποίοι δεν δύναται να μετακινηθούν σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο μέτρων από τον υπολογιστή τους για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκεί η υποβολή των δηλώσεων των φυσικών προσώπων, (συμπεριλαμβανομένων και των παρατάσεων που θα δοθούν) και των νομικών προσώπων, καθότι κατά την τελευταία περίοδο έχει παρατηρηθεί ότι καθυστερούν υπερβολικά στην υποβολή των δηλώσεων.

Συγκεκριμένα με βάση τα στοιχεία της ΓΓΠΣ παρατηρείται ότι ο μέσος χρόνος υποβολής μιας δήλωσης κυμαίνεται από μία έως τέσσερις ή και πέντε ώρες.

Μάλιστα έχε παρατηρηθεί και το φαινόμενο κάποιοι λογιστές να μπλοκάρουν τα συστήματα της ΓΓΠΣ πατώντας υπερβολικά πολλές φορές τη επιλογή "υποβολής της δήλωσης" σε κάποιες από τις εφαρμογές της ΓΓΠΣ.

Επίσης τελευταία παρατηρείται το φαινόμενο των συνεχών αποσυνδέσεων από το σύστημα. Παρακαλούμε όλους τους χρήστες να μην αποσυνδέονται απότομα από το σύστημα γιατί δημιουργούν μεγάλο όγκο στα αρχεία καταγραφής των συνδέσεων των server της ΓΓΠΣ, με αποτέλεσμα την έμμεση επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού.

Επίσης κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και με την επιφύλαξη της υποβολής του Ε9, θα δίνεται ολιγόωρη άδεια σε ορισμένους λογιστές φοροτεχνικούς με την προϋπόθεση νε έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή (με εγκατεστημένο πρόγραμμα απομακρυσμένης σύνδεσης) ή ταμπλέτας (ξεν.tablet) .

Οι ολιγόωρες άδειες που περιγράφονται στο παραπάνω εδάφιο θα μπορούν να επεκταθούν και σε διάρκεια μίας ημέρας εφόσον ο εκάστοτε λογιστής μεταβαίνει αποδεδειγμένα σε επιλεγμένα κανάλια για την ανάλυση και την επεξήγηση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που θα κατατεθεί στην βουλή μέχρι το τέλος του Ιουνίου ή του Ιουλίου ή του Αυγούστου . Τέλος πάντων μέχρι το τέλος κάποιου από τους επόμενους μήνες .

Ακόμα από 1.1.2014 και με βάση τις νέες σχεδιαζόμενες ρυθμίσεις περί υποχρέωσης υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων ανά μήνα, οι λογιστές φοροτεχνικοί δεν δύναται να απομακρυνθούν σε καμία περίπτωση από τον υπολογιστή τους παρά μόνο την περίοδο της Λαμπρής (ξεν. Πάσχα) και εφόσον το χρονικό διάστημα αυτό δεν συμπίπτει με καμία προθεσμία φορολογικής υποχρέωσης.

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι από 1.1.2014 δεν ισχύουν ούτε οι ολιγόωρες άδειες

Εξαιρούνται από τις ανωτέρω ρυθμίσεις οι ακόλουθες κατηγορίες λογιστών:

-Άνεργοι

-'Αεργοι

-Λογιστές που κατά την προηγούμενη χρονιά είχαν πάνω από το 96,3% του εισοδήματός τους σε ένα ή και λιγότερους εργοδότες

-Ο Σταυρουλάκης (αυτός μπορεί να κάνει ότι θέλει)

-Ο Μανούσος (αυτός ετσι κι αλλιώς θα κάνει ότι θέλει)

-Ο Κρατερός (αυτός έτσι κι αλλιώς δεν είναι λογιστής)

-Λογιστές του Π.Δ. 38/2010 (όποιοι και εάν είναι όπου και εάν κρύβονται)

Τέλος με βάση τις διατάξεις των άρθρων 37,38,39,40 του ΦΠΑ σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 5 έως 4 του νόμου 2523/1997 (που ναι ισχύει ακόμα) και για λόγους ίσης φορολογικής μεταχείρισης, από 1/10/2013 παντός τύπου δηλώσεις θα υποβάλλονται στις 20 του επόμενου μήνα από την περίοδο που αφορούν.

Σε περίπτωση που η 20η ημέρα συμπίπτει με αργία η δήλωση θα θεωρείτε εκπρόθεσμη.

Σε περίπτωση που η 20η μέρα δεν συμπίπτει με αργία οι υποβολές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας. (ήτοι την 19η).

Σημείωση

Τυχόν ομοιότητες με πρόσωπα, γεγονότα, καταστάσεις είναι τυχαίες και εντελώς συμπτωματικές καθώς τα παραπάνω κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας.

Μία "φανταστική" ανακοίνωση (επανάληψη)

http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=91906&p=561560

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

657 χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

133 μέλη, 455 επισκέπτες, 69 ανώνυμοι χρήστες

 

Βρε παιδια η φουσκα ψητοπωλειο τι θελει απο κατω???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΝΕΟ ΜΝΜ .....   Σύνδεση

Σφάλμα: Παρουσιάστηκε μη αναμενόμενο σφάλμα.

 

  Απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτής της τοποθεσίας, η οποία μπορεί να επιφέρει αστική και ποινική δίωξη.

Πνευματικά δικαιώματα (Copyright ©) 1999, 2008 Oracle. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

 

 

Ε οχι και μη αναμενομενο πια!!!αχαχα, παμε δυνατα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ 220 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ ( ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΙΝΕΣ FREDDO) ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΤΑΓΕ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ''ΚΛΑΣΣΙΚΟ''. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΕΙΣ.

Αγαπητέ Νίκο-πως σε λένε- ομολογώ ότι έκανα υπομονή και είδα πόσο, μα πόσο γρήγορος είσαι! Αυτή ήταν η απορία μου, δηλαδή αν είχες 20 δηλώσεις προλαβαίνεις σε τρείς μέρες, αλλά 220 !! Μπράβο σου θηρίο...Εκτός βέβαια αν το Σ/Κ (δυο μέρες, όχι τρεις που λες) δουλεύατε πάνω στις δηλώσεις 6 άτομα, και πάλι δεν βγαίνει το νούμερο...

Ισως είσαι νέος εδώ μέσα και δεν λέω ότι είσαι σπασίκλας, αλλά από αυτούς που τα ξέρουν όλα, ενώ οι υπόλοιποι ταλαίπωροι , όπως εγώ , παιδεύονται να στείλουν δηλώσεις από 21.30-9.30. Και βέβαια, δεν πίνω φρέντο, μόνο ελληνικό διπλό και μέτριο, πίνει όμως ο γιός μου, που μου είπε ότι είναι και ο καφές! Αλλά μου είπε να σε καλέσω να βάλεις ένα χεράκι για να τελειώσουν σε χρόνο dt οι ρημαδιασμένες οι δηλώσεις που μου έμειναν, τι λες; 

Και σε πληροφορώ αγαπητέ και ευγενικέ συνάδελφε ότι μέχρι τέλος Αυγούστου, ελπίζω να έχω τελειώσει, όπως και πέρυσι, αλλά εσύ ήσουν μάλλον σε διακοπές , αφού είχες τελειώσει τόσο νωρίς. Αλλά αναρωτιέμαι ακόμα 220 κομμάτια σε 3 μέρες! Να γιατί το ΥΠΟΙΚ δεν δίνει παράταση, αφού φεύγουν με τέτοιο ρυθμό οι δηλώσεις και πάμε και για καφέ στην παραλία, γιατί ζητάμε παράταση; Βέβαια λησμονείς, πανέξυπνε και ταχύτατε συνάδελφε , ότι τα λογιστήρια κάνουν και άλλες δουλίτσες, όπως ενημέρωση διπλογραφικών βιβλίων, ΦΠΑ, Δ,Φόρο, εκτυπώσεις, αναλυτικές καταστάσεις που ζητάνε οι τράπεζες και τόσες άλλες , αμελητέες για σένα εργασίες, που προφανώς ασχολείσαι μόνο με δηλώσεις.

Στο τέλος , βέβαια , κατάλαβες την πατάτα και έκανες πίσω, αλλά τι ακριβώς εννοούσες με το "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ" , εμένα, άλλους συναδέλφους ή εσένα; Διαλέγεις και παίρνεις.

  Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισες, που κατάλαβαν τι συμβαίνει και σου απάντησαν, πολλοί με γνωρίζουν προσωπικά και ξέρουν τι γράφουν. Ελπίζω και εύχομαι να μην ξανασχοληθείς μαζί μου, εκτός αν θες να έλθεις να βάλεις ένα χεράκι στο γραφείο.

 Και κόψε τα κεφαλαία, Μπροστά σου θα δεις το πλήκτρο caps lock. Απενεργοποίησέ το σε παρακαλώ, καταντάς κουραστικός.

Καλή ξεκούραση και άσε εμάς να συνεχίσουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Στις ειδήσεις ....

Εκρεμμούν 190 χιλιάδες δηλώσεις θα δωθεί ΟΛΙΓΟΩΡΗ παράταση λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων .....

 Από πότε θα ξεκινάει??? Ρε αυτοί μας κοροϊδεύουν!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Ρε συνάδελφοι δεν βγαίνετε λίγο έξω από το TAXIS, προσπαθώ από το πρωί να στείλω μία δήλωση έχει 10,500€ αποδείξεις και @@.  :D

Τα κατάφερααααααααααααααααα.

Λέτε το TAXIS να διαβάζει το θέμα και να με λυπήθηκε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Γίνετε ένα τεράστιο θέμα χωρίς να υπάρχει ουσία , δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι θα καθυστερήσει το κοινωνικο΄μέρισμα κάποιες μέρες ή ότι θα πάει το πόθεν έσχες (.....) και αυτό παραπίσω ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ...... Αυτό είναι το πνεύμα συνεργασίας ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

*Χαμηλώστε την ένταση των ηχείων σας!

 

http://fun.drno.de/flash/office.swf

 

Αναμένοντας την παράταση... :rolleyes::ph34r:

 

Μια προσφορά της Bored corp. :)

 

Υ.Γ.

Πατήστε start και διαλέξτε μια από τις επιλογές για εκτόνωση... ;)

 

Υ.Γ.2

Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά, έχουμε βαρεθεί "λίγο" στο γραφείο... :P:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 0

Ποιο πολλα δεν θα βεβαιωσουν εαν δωσουν παραταση μεχρι στης 24/07. Δηλαδη ο αλλος θα τρεξει ας πουμε μετα απο μια βδομαδα να υποβαλλει με προστιμο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...