georges Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Όποιος έχει το πρόγραμμα σας συμβαίνει και εσάς όταν κάνουμε ανάγνωση περιουσιακής κατάστασης να κρεμάει το πρόγραμμα (tax-system) και να κλείνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MitsG Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Εγώ πότε μου δεν είχα εμπιστοσύνη σε ΚΑΝΕΝΑ λογιστικό πρόγραμμα, για αυτό άλλωστε σε όλους τους πελάτες μου, έχω ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ βιβλία, και όλες τις καταστάστεις τις κάνω με το χέρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckosmopoulos Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Εμένα δουλεύει κανονικά. Πάρε τηλ στην υποστήριξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikepl Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Όποιος έχει το πρόγραμμα σας συμβαίνει και εσάς όταν κάνουμε ανάγνωση περιουσιακής κατάστασης να κρεμάει το πρόγραμμα (tax-system) και να κλείνει? Φταινε οι τελευταιοι internet explorer που εχουν εγκατασταθεί, Απεγκατέστησέ τους και ασε τον 8.0. Μετά θα τα διαβάζει και θα τα μεταφέρει χωρίς προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eva85 Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Εγώ πότε μου δεν είχα εμπιστοσύνη σε ΚΑΝΕΝΑ λογιστικό πρόγραμμα, για αυτό άλλωστε σε όλους τους πελάτες μου, έχω ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ βιβλία, και όλες τις καταστάστεις τις κάνω με το χέρι... :lol: Πλάκα με κάνεις, έτσι??? Mariotsaou, stavr and PETROMANOF 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariotsaou Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 :lol: Πλάκα με κάνεις, έτσι??? και εγώ στο πόδι τα κάνω, δεν το κάνω και θέμα... LAMMERGEIER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eva85 Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 και εγώ στο πόδι τα κάνω, δεν το κάνω και θέμα... Έλα οκ... πού είναι κρυμμένη η κάμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georges Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 Φταινε οι τελευταιοι internet explorer που εχουν εγκατασταθεί, Απεγκατέστησέ τους και ασε τον 8.0. Μετά θα τα διαβάζει και θα τα μεταφέρει χωρίς προβλημα. I.E. 8? O Χριστός και η μάνα του :o :o :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
georges Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 Εγώ πότε μου δεν είχα εμπιστοσύνη σε ΚΑΝΕΝΑ λογιστικό πρόγραμμα, για αυτό άλλωστε σε όλους τους πελάτες μου, έχω ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ βιβλία, και όλες τις καταστάστεις τις κάνω με το χέρι...καλά Οκ για να έχεις καμιά επιχείρηση με 100 τιμολόγια την εβδομάδα και να σε δώ πώς θα κάνεις συμφωνίες και ελέγχους φπα συγκεντρωτικές και όλες τις άλλες μαλ....ες που έχουμε και πρόκειται να μας βάλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikepl Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 I.E. 8? O Χριστός και η μάνα του :o :o :o Κι όμως, η υποστηριξη μου το πε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARYK Posted June 5, 2014 Report Share Posted June 5, 2014 Εγώ σκαλίζω τα βιβλία και τις καταστάσεις σε τοτέμ. Το χαρτί μπορεί να χαθεί, να αλλοιωθεί, να σκιστεί... Καλημέρα Υ.Γ. Μπορεί να κάνω λίγο παραπάνω χρόνο αλλά, είμαι σίγουρος... PETROMANOF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georges Posted June 5, 2014 Author Report Share Posted June 5, 2014 Κι όμως, η υποστηριξη μου το πε.good wines!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts