GRAKR Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Τα μέλη εταιριών που έχουν πτωχεύσει μέχρι ποτε είναι υποχρεωμένοι πληρωμής εισφορών στον ΟΑΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ponzi Posted May 16, 2014 Report Share Posted May 16, 2014 Νομίζω (από μια εγκύκλιο του ΟΑΕΕ που δεν έχω καταφέρει να βρω) πως αν την αίτηση πτώχευσης την έχει κάνει πιστωτής, τότε διαγράφονται από τον ΟΑΕΕ με την ημερομηνία της απόφασης του δικαστηρίου. Αλλιώς με την ημερομηνία παύσης πληρωμών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 OAEEemp Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Νομίζω (από μια εγκύκλιο του ΟΑΕΕ που δεν έχω καταφέρει να βρω) πως αν την αίτηση πτώχευσης την έχει κάνει πιστωτής, τότε διαγράφονται από τον ΟΑΕΕ με την ημερομηνία της απόφασης του δικαστηρίου. Αλλιώς με την ημερομηνία παύσης πληρωμών.Έτσι είναι. ΟΑΕΕemp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ponzi Posted May 20, 2014 Report Share Posted May 20, 2014 Έτσι είναι. ΟΑΕΕemp. Δεν μας δίνετε και την εγκύκλιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
GRAKR
Τα μέλη εταιριών που έχουν πτωχεύσει μέχρι ποτε είναι υποχρεωμένοι πληρωμής εισφορών στον ΟΑΕΕ
3 answers to this question
Recommended Posts