lapbx 18 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος σε ποιό σημείο πηγαίνουμε στο taxisnet για έκδοση ειδικών κωδικώνυποβολής καταστάσεων MYF 2014; BX Link to post Share on other sites
SOULIS 2,995 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Πρώτον : Γιατί ειδικοί κωδικοί?Δεύτερον: Πιστεύει κανείς ότι θα ισχύσει ως έχει η κατάθεση ΜΥΦ? yiannkamp, Sarliz, mk83 and 6 others 9 Link to post Share on other sites
Mariotsaou 104 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Πρώτον : Γιατί ειδικοί κωδικοί?Δεύτερον: Πιστεύει κανείς ότι θα ισχύσει ως έχει η κατάθεση ΜΥΦ?Περιμένουμε αλλαγές? Link to post Share on other sites
klery 83 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Περιμένουμε αλλαγές?λογικα θα επρεπε καποιοι να κινηθουν ,να γινουν αλλαγες και να παραταθει Sarliz and MARIAZAK 2 Link to post Share on other sites
ΓΙΩΡΓΟΣ Β. 34 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Πρώτον : Γιατί ειδικοί κωδικοί?Δεύτερον: Πιστεύει κανείς ότι θα ισχύσει ως έχει η κατάθεση ΜΥΦ? Ξέρεις κάτι ? ή ρίχνεις άδεια για να δεις τι θα πιάσεις ? DimitrisD 1 Link to post Share on other sites
Sarliz 137 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 'Εχω χάσει τίποτα????????????????? Για ποιούς ειδικούς κωδικούς μιλάτε????????????????? DimitrisD 1 Link to post Share on other sites
Auditor 173 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Είχαν πει στην αρχή ότι θα χρειαστούν ειδικοί κωδικοί. Μετά όμως ρύθμιζαν έτσι ώστε να ισχύουν οι κωδικοί του taxis. Φαντάσου σε ποιο σύννεφο πετούσαν. Sarliz 1 Link to post Share on other sites
ΧΡΥΣΑ 2,821 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 ναι αν αρχισουμε και τις στελνουμε οπως πολλοι βιαστηκαν να κανουν, θα ισχυσει. Γιατι τι ζορι τραβανε αυτοι και να μην ισχυσει? ουτε τι ψηφισαν καταλαβαν ουτε πως θα γινει θα καταλαβουν , αμα βλεπουν ανταποκριση... mariacy, yiannkamp, broster and 2 others 5 Link to post Share on other sites
Sarliz 137 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Είχαν πει στην αρχή ότι θα χρειαστούν ειδικοί κωδικοί. Μετά όμως ρύθμιζαν έτσι ώστε να ισχύουν οι κωδικοί του taxis. Φαντάσου σε ποιο σύννεφο πετούσαν. και πώς είχαν φανταστεί να ονομάσουν, τα μεγάλα κεφάλια του υπουργείου, τους κωδικούς αυτούς???? ΔΙΠΛΟΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ??????????????? MARIAZAK, xoroxronos and ELEYTHERIA 3 Link to post Share on other sites
SOULIS 2,995 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 ναι αν αρχισουμε και τις στελνουμε οπως πολλοι βιαστηκαν να κανουν, θα ισχυσει. Γιατι τι ζορι τραβανε αυτοι και να μην ισχυσει? ουτε τι ψηφισαν καταλαβαν ουτε πως θα γινει θα καταλαβουν , αμα βλεπουν ανταποκριση... Υπάρχει δυνατότητα αποστολής τρίμηνης ΜΥΦ? Link to post Share on other sites
ΧΡΥΣΑ 2,821 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Υπάρχει δυνατότητα αποστολής τρίμηνης ΜΥΦ? εμενα ρωτατε κυριε ? δεν ασχοληθηκα επι του θεματος το προγραμμα μου τις φτιαχνει, το προγραμμα της γγπσ δεν εχω ιδεα, ουτε θα το μαθω απο μονη μου πριν τις 25 του μηνα .... Link to post Share on other sites
SOULIS 2,995 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Εννοείτε μετά τας εκλογάς ? Γιατί? μήπως εκτίθεστε ως υποψηφία? όσο για τις ΜΥΦ πάω στοίχημα ότι θα ανασταλούν έως την οριστική τους κατάργηση. Ελπίζω τουλάχιστον .. γιατί το δικό μου πρόγραμμα αδυνατεί να τις ετοιμάσει.. yiannkamp, mariacy, gkazan and 4 others 7 Link to post Share on other sites
antouan 35 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Τα νομικα προσωπα υποβαλλουν με τους κωδικους τους χωρις εξουσιοδοτηση. Τους ξεφυγε στο taxis? Link to post Share on other sites
mm1 12 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Για ποιούς κωδικούς μιλάτε?? και θεωρώ αδιανότητο να μην δοθεί παράταση.Κι αυτό δεν αφορά μοναχά τις καταστάσεις αλλά και τις δηλώσεις ΦΕ. Link to post Share on other sites
yiannkamp 94 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Πάρτε πίσω τώρα αυτή τη μ@λ@κι@...tweet tweet tweet...tweety MARIAZAK 1 Link to post Share on other sites
Mariotsaou 104 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Ναι ναι ναι! τέλειο...θέλω διπλοκλειδάριθμο! θέλω ανά ώρα συγκεντρωτικές..θέλω...θέλω .....θέλωωωωωωω!!! xoroxronos 1 Link to post Share on other sites
ΧΡΥΣΑ 2,821 Posted May 6, 2014 Report Share Posted May 6, 2014 Εννοείτε μετά τας εκλογάς ? Γιατί? μήπως εκτίθεστε ως υποψηφία? όσο για τις ΜΥΦ πάω στοίχημα ότι θα ανασταλούν έως την οριστική τους κατάργηση. Ελπίζω τουλάχιστον .. γιατί το δικό μου πρόγραμμα αδυνατεί να τις ετοιμάσει.. α μπα , ειπα να μην εκτεθω, πολυ συνωστισμος ...... οσο για τις ΜΥΦ μακαρι να χεις δικιο ......αλλιως να αλλαξεις προγραμμα .... mariacy 1 Link to post Share on other sites
HURRICANE33 462 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Συμφωνώ με τον Soulis. Δεν πρόκειται να ισχύσει για φέτος η αποστολή Μυφ. Τουλάχιστον όπως είναι τώρα χωρίς όριο και άνα τρίμηνο. Άσε που εγώ προσωπικά δεν προλαβαίνω με τίποτα αφού προτιμώ να δώσω προτεραιότητα στις δηλώσεις. Γι'αυτό καλό θα ήταν να μη στείλουμε καθόλου Μυφ μέχρι και 5 μέρες πριν λήξει η προθεσμία για να τους δώσουμε να καταλάβουν τη βλακεία τους και να την πάρουν πίσω. Άντε, γιατί πολύ χαλαρούς τους αφήσαμε! Link to post Share on other sites
VEK 66 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ. ΟΛΟΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!! DimitrisD 1 Link to post Share on other sites
JIMARAS69 29 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 καλημέρα & SORY !!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ : Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ !!!!!!!!!!!απο την Παρασκευή 25 Απριλίου το Τάξις τα έπαιζε και χάλαγε διαρκός.... την Δευτέρα όλο πρόβλημα εως που φτάσαμε την Τρίτη 29/4 όπου κόπηκε και το ρεύμα , Τετάρτη κόλαση !!!!!!!!!!!!! 30/4 όλο κλάμα και μιζέρια. Λογικά θα έπρεπε να δώσει παράταση για 15 ημέρες το λιγότερο ( θυμηθείτε ποιο παλιά χρόνια 2009-2008-2007-2006 κτλ τις παρατάσης για ενα μήνα και βάλε ) . η Εκκαθαριστική , Ε7 και κάτι άλλα δεν έχουν χρηματική απολαβή για το δημόσιο και η παράταση είναι κατα κάποιο τρόπο αναίμακτη .Αλλά ούτε αυτό του κάνει.....Σίγουρα του έχουν βάλει ενα παλούκι στον κwλο ( οχι οτι αντιστάθηκε !!! ) και του εχουν απαγορεύση τις παρατάσης !!!!οποιος εχει μια άλλη λογική απάντηση για αυτό που συμβένει τα δύο τελευταία χρόνια τον ακούω με προσοχή !!!! DimitrisD 1 Link to post Share on other sites
DimitrisD 63 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 ΜΥΦ= Μηνιαία Κατάσταση Πελατών Προμηθευτών και Συναλλαγών. Γιατί λέγετε μηνιαία όμως, αφού κάθε 3μηνο θα στέλνετε;;;; Link to post Share on other sites
JIMARAS69 29 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 καλημέρα & SORY !!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ : Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ !!!!!!!!!!!απο την Παρασκευή 25 Απριλίου το Τάξις τα έπαιζε και χάλαγε διαρκός.... την Δευτέρα όλο πρόβλημα εως που φτάσαμε την Τρίτη 29/4 όπου κόπηκε και το ρεύμα , Τετάρτη κόλαση !!!!!!!!!!!!! 30/4 όλο κλάμα και μιζέρια. Λογικά θα έπρεπε να δώσει παράταση για 15 ημέρες το λιγότερο ( θυμηθείτε ποιο παλιά χρόνια 2009-2008-2007-2006 κτλ τις παρατάσης για ενα μήνα και βάλε ) . η Εκκαθαριστική , Ε7 και κάτι άλλα δεν έχουν χρηματική απολαβή για το δημόσιο και η παράταση είναι κατα κάποιο τρόπο αναίμακτη .Αλλά ούτε αυτό του κάνει.....Σίγουρα του έχουν βάλει ενα παλούκι στον κwλο ( οχι οτι αντιστάθηκε !!! ) και του εχουν απαγορεύση τις παρατάσης !!!!οποιος εχει μια άλλη λογική απάντηση για αυτό που συμβένει τα δύο τελευταία χρόνια τον ακούω με προσοχή !!!! Link to post Share on other sites
eyripidis 147 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Περιμένουμε αλλαγές?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. Link to post Share on other sites
VEK 66 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 Ειδικα για 2/6 δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβουμε!!! DimitrisD 1 Link to post Share on other sites
zevooazaz 39 Posted May 7, 2014 Report Share Posted May 7, 2014 φοβερό..... εγκύκλιοι παραεγκύκλιοι οδηγίες και τελικά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.... φοβερό...... παω για coffee MARIAZAK and Thanasis 2 Link to post Share on other sites
Recommended Posts