Προς το περιεχόμενο

Εκλογές Ευρωπαϊκές-Περιφερειακές-Δημοτικές και τυχόν...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το βίντεο που ακολουθεί έχει ως θέμα του το άλσος στο Καρυδόρεμα της Κομοτηνής και φέρεται εναντίον του νυν δημάρχου κ. Πετρίδη,

καθώς ο ίδιος είχε προεκλογικά υποσχεθεί να...φτιάξει εκεί το μεγαλύτερο πάρκο αναψυχής της Βορείου Ελλάδος με τεχνητές λίμνες,

τεχνητούς καταρράκτες, παιδικό τραινάκι, χώρους πρασίνου κλπ.

 

Θα σας φτιάξουμε γιοφύρια!

Δεν έχουμε ποτάμια.

Θα σας φτιάξουμε και ποτάμια ...

Μαυρογιαλούρος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφισοκολλητής Θανάση; Σου είχα ζητήσει τις προάλλες θέση βοηθού, υπάρχει ακόμα; Είμαι πολύ γρήγορος στο .. πινέλο ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφισοκολλητής Θανάση; Σου είχα ζητήσει τις προάλλες θέση βοηθού, υπάρχει ακόμα; Είμαι πολύ γρήγορος στο .. πινέλο ! 

 

Προσπαθώ ο έρμος να ταράξω τα λιμνάζοντα ύδατα.. όμως..

ή μας πήρε η κάτω βόλτα με τις υποχρεώσεις..

ή γίναμε πολύ καναπεδάτοι..

ή είμαστε όλοι υποψήφιοι στις δημοτικές και κυνηγάμε σταυρούς.. :P

 

θα περιμένω από 19/05 να δω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την Κυριακή 18 Μάη οι Θεσσαλονικείς ψηφίζουν πρώτα στην κάλπη του νερού. Μόλις οκτώ ημέρες απομένουν μέχρι την ημέρα του δημοψηφίσματος ενάντια στο κυβερνητικό σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ. Καθώς το δημοψήφισμα δεν είναι θεσμικό αλλά προέρχεται από μια διαδικασία που ξεκίνησε από τα κάτω, πίσω από τις κάλπες θα βρίσκονται οι ίδιοι οι πολίτες της συμπρωτεύουσας. Οι κάλπες του νερού θα στηθούν έξω από τα όλα τα εκλογικά κέντρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους δήμους της Θεσσαλονίκης.

 

http://youtu.be/vkW5ZLnEuzE

 

 

«Η ιδέα του δημοψηφίσματος ξεκίνησε από το κίνημα SOSτε το ΝΕΡΟ που πραγματοποίησε πλήθος συνελεύσεων με τη συμμετοχή πολλών εκατοντάδων πολιτών αναγκάζοντας τους Δήμους της Θεσσαλονίκης να ακολουθήσουν» δηλώνει ο Γιώργος Αρχοντόπουλος, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ και μέλος του συντονιστικού του κινήματος.

Η διαδικασία

Οκτώ ημέρες απομένουν για το δημοψήφισμα. Κάλπες θα στηθούν σε όλα τα εκλογικά κέντρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συμμετέχουν οι έντεκα από τους 14 δήμους της Θεσσαλονίκης. Οι τρεις που δεν συμμετέχουν δεν έχουν σχέση με την ΕΥΑΘ καθώς έχουν δικά τους νερά και δεν υδρεύονται, ούτε αποχετεύονται από αυτήν. Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας θα τυπώσει τα ψηφοδέλτια, θα δώσει τους εκλογικούς καταλόγους και θα στήσει τις κάλπες. Πίσω από αυτές θα βρεθούν πολίτες εθελοντές.

«Το πιθανότερο είναι οι κάλπες να στηθούν έξω από τα εκλογικά τμήματα ώστε να μην υπάρξει νομικό πρόβλημα. Επειδή το δημοψήφισμα είναι άτυπο μπορεί να υπάρξουν καταγγελίες αν τοποθετηθούν εντός των εκλογικών τμημάτων» εξηγεί ο Γιώργος Αρχοντόπουλος και τονίζει: «κάνουμε έκκληση για βοήθεια. Έχουμε ήδη εκατοντάδες εθελοντές κι όσο πλησιάζει η ημέρα ο κόσμος γίνεται όλο και πιο θερμός. Όμως ο αριθμός των εθελοντών που απαιτείται είναι μεγάλος. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο – είναι πρωτόγνωρο και για το κίνημα και για τους δήμους και για τους πολίτες – γι’ αυτό θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές. Όσοι πιο πολλοί είμαστε τόσο καλύτερη θα είναι η οργάνωση και τόσο λιγότερη η κούραση».

 


 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις ομάδες εθελοντών εδώ και εδώ  ή να στείλουν στο [email protected]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημερινό δημοσίευμα στο in.gr :

Τρίπολη
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη, όπου ξεκίνησε την περιοδεία του εν όψει των εκλογών, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόμμα του αντιπροσωπεύει τη Νέα Ελλάδα. 

«Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη Νέα Ελλάδα, που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που το πολεμούσαν και ανακύκλωναν τη μιζέρια, που τώρα αφήνουμε πίσω» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς. 

«Δεν είναι "Νέα Ελλάδα" όσοι δεν στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις και δίνουν μάχη ενάντια στις επενδύσεις, δεν φέρνουν καμία αλλαγή στον τόπο, αλλά ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Είδαν και αποείδαν και υιοθέτησαν ακόμη και το σύνθημα της Νέας Ελλάδας, τόσος ήταν ο πανικός τους» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός. 
.....................................................................................................................................
 
Πήγε ο καϊμένος ο πρωθυπουργός να αλλάξει το όνομα της ΝΔ, το προανήγγειλε με τα παπαγαλάκια και τα σαϊνια του ΣΥΡΙΖΑ, το έκαναν σύνθημα ! Είναι να μην πάθει ντομπρουζά (όπως λέει ο ΚΑΒΟΝΤΟΡΟΣ, γεια σου Γιάννη) ο άνθρωπος; "O tempora o mores"...
 
o-tempora-1.jpg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

prthema.png

 

 

ατύχημα ουδέτερο

-δυσάρεστο γεγονός από ατυχία

-δυσάρεστο συμβάν με μεγάλο κόστος καθώς επιφέρει υλική ζημιά ή τραυματισμό-θάνατο

 

 

 

- Α, όλα κι όλα, δεν έτυχε, πέτυχε!  :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

download+%25281%2529.jpg

 

Θανάση, ξεκινάω μαζί σου, μήπως κάποιοι σηκωθούν από τον καναπέ, πριν γίνει το ατύχημα, απλά για να το επιταχύνουμε..

 

logo_laiki_sispirvwsi_notio.jpg

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλής και υποψήφια Περιφερειάρχη Λίλα Καφαντάρη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά, αυτό το κόμμα τα έχει όλα και ... συμφέρει !

Μα είμαστε σοβαροί;

 

14. Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Σώζω τα Πλούτη των Ελλήνων, Πανεργατικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑΕΚΕ) - Μιλτιάδης Τσαλαζίδης 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από την τοποθέτηση της συναδέλφισας Μαρίας Καρλατήρα στο φατσοβιβλίο.

η Μαρία είναι δημοτική σύμβουλος του δήμου Αμαρουσίου και ξανα υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση

 

 
 

Φτάσαμε στήν τελική ευθεία !!!!
Τα Δημοτικά Συμβούλια που θα προκύψουν απο τις εκλογές της Κυριακής θα κληθούν να εφαρμόσουν σε τοπικό επίπεδο όλους τούς αντιλαικούς νόμους που μας έχουν επιβληθεί απο κυβέρνηση και ΕΕ !!!! 
Θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις για την Υγεία την Παιδεία ,την ιδιωτικοποίηση όλων των κοινωνικών υπηρεσιών και της καθαριότητας !!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ , ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΑ !!!

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελαβα σήμερα το παρακάτω με mail. Δεν ξέρω που και πως με βρήκαν. Εχει όμως μια ενδιαφέρουσα μέθοδο για να καλύψουμε την χασούρα από τους φεσατζήδες , αλλά και για να ενισχυθεί το ταμείο των υποψηφίων συναδέλφων ! Μα πως είναι δυνατόν να υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Θαυμάστε τις "αξίες" που πρεσβεύει...

(Η υπογράμμιση δική μου)

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Το µέλλον µας χρειάζεται µια «Κοινωνία Αξιών»

Τα κατεστηµένα κόµµατα ανεξαρτήτως της ρητορικής, οδήγησαν την πατρίδα µας σε οικονοµική, κοινωνική και αξιακή χρεοκοπία. Νέα κόµµατα µε παλαιά υλικά ή και µε νέα, στηρίζονται στις ίδιες νοοτροπίες και πρακτικές όπως λαϊκισµός, εντυπωσιασµοί µε «διάσηµους»(π.χ ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές, τηλεπερσόνες, κτλ), στο πολιτικό µάρκετινγκ, στη συνδιαλλαγή και στην προβολή από τα ΜΜΕ.

Η «Κοινωνία Αξιών» της οποίας είµαι επικεφαλής αγωνίζεται για τη ριζική αλλαγή του σαθρού πολιτικού πολιτισµού και συστήµατος, ώστε να συµβάλλει στην ποιότητα, στην ηθική, στην αξιοκρατία και στην αποτελεσµατικότητα της δηµοκρατίας, της πολιτικής ζωής και της διακυβέρνησης της χώρας για το κοινωνικό και εθνικό καλό. Με τις αξίες µας, το πρωτότυπο ιδεολογικό - πολιτικό πλαίσιο του «κοινωνικού, ριζοσπαστικού κέντρου», τις οραµατικές, δηµιουργικές και πρακτικές προτάσεις µας και µε στελέχη αξιόλογης επαγγελµατικής διαδροµής στην επιστήµη και κυρίως στην πραγµατική οικονοµία και στην κοινωνία, δηµιουργήσαµε µια πραγµατικά νέα και ποιοτική εναλλακτική πολιτική δύναµη και επιλογή. Το ευρωψηφοδέλτιο µας αποτελείται µόνο από ανθρώπους της πραγµατικής οικονοµίας και όχι από «διάσηµους» ανεξαρτήτως επαγγέλµατος.

Αν πράγµατι πιστεύετε ότι το µέλλον της πατρίδας, το δικό µας και των παιδιών µας, απαιτεί ένα νέο ποιοτικό και αποτελεσµατικό πολιτικό σύστηµα, τότε αξίζει να ενηµερωθείτε για την Κοινωνία Αξιών και το ευρωψηφοδέλτιό της, (site www.koinoniaaxion.gr) να µας αξιολογήσετε και να µας συγκρίνετε µε τα υπόλοιπα κόµµατα αντικειµενικά και ορθολογικά.

Αν κρίνετε ότι αξίζει να µας στηρίξετε, σας παρακαλούµε θερµά, εκτός από τη ψήφο σας, να διαδώσετε την Κοινωνία Αξιών και την παρούσα επιστολή µου σε όσους περισσότερους µε emails ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Γνωρίζετε ότι στην επιχείρηση ή τον οργανισµό που εργάζεσθε, καθώς και στο κοινωνικό σας περίγυρο, µε γνωρίζουν και µε εκτιµούν αρκετοί ως συγγραφέα, καθηγητή και Διευθυντή του Executive MBA και του Msc στη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναµικού, δυστυχώς όµως λόγω έλλειψης ενηµέρωσης από τα ΜΜΕ, δεν γνωρίζουν τη συµµετοχή της Κοινωνίας Αξιών στις Ευρωεκλογές.

Επίσης, επειδή δε διαθέτουµε καµία χρηµατοδότηση, αν µπορείτε να µας ενισχύσετε µε ένα µικρό ποσό, έστω και 10 Ευρώ.(Αρ. λογαριασµού Eurobank: 0026 0062 1202 0110 7605)

Είµαι βέβαιος ότι θα κερδίσουµε τη δυνατότητα να συµβάλλουµε µε τις αξίες, τις ιδέες, τις γνώσεις και τις ικανότητες µας στη δηµιουργία µιας Ελλάδας που αξίζει στους Έλληνες. Το οφείλουµε στους προγόνους µας, στους εαυτούς µας και κυρίως στα παιδιά µας.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά και σας εύχοµαι να ζείτε µε τους αγαπηµένους σας διαρκώς µε υγεία και χαρά σε µια πατρίδα που µας αξίζει.

Συγγραφέας, Καθηγητής Δ. Μπουραντάς

Πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών

 
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

και έχουμε μια βδομάδα ακόμη... :)

 

 

153898-kentriki.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά τις δημοτικές .. είπαμε..

 

αν έχετε υποχρέωση σε κάποιον, πάρτε του ένα κουτί γλυκά...

την ψήφο σας και τα μάτια σας..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Στάθης στον eniko  -  η αρχή του σημερινού σχολίου του

 

Μεγάλο ρεύμα έχει η Χρυσή Αυγή! Κατεβάζει υποψήφιους δημάρχους μόνον σε δέκα δήμους σε όλη την επικράτεια! Ούτε καν σε έντεκα!

Συνεχίζει περιφερόμενος ανά τας οδούς και τας ρύμας άδων ο κ. Ευ. Βενιζέλος: «Αν δεν με ψηφίσετε, θα φύγω» - του το επαναλαμβάνουμε για μιαν ακόμη φορά μπας και το καταλάβει ο υπερτιμημένος αυτός πλην όμωςβραχύνους: «Γι’ αυτό δεν σε ψηφίζουμε, χρυσέ μου, για να φύγεις» - τίποτα,

τον χαβά του ο νουνεχέστατος: «Θα πάω να το πω (σ.σ.: μαρτυριάρικο)  στον... Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν με ψηφίσατε και φεύγω!» - γιατί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χρυσέ μου; «Για την ενότητα του έθνους» -ορίστε;!!; Τι σχέση έχει η ενότητα του έθνους με το μαύρισμα που θα φας, ω εσύ ογκόλιθε της ευφυΐας; Ω του ξεπεσμού

ω του οδυρμού: «Δεν αξίζει του ΠΑΣΟΚ να γίνεται το πτυελοδοχείο της μεταπολίτευσης» θρηνεί ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ελιάς - τι του αξίζει; Ο θαυμασμός των ανέργων; Οι προσευχές των αυτοχείρων; Το βραβείο Εφιάλτης για την υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς Υποτέλειας; Το Οσκαρ Τζακ ο Αντεροβγάλτης για τα χαράτσια και τους φόρους που έχει επιβάλει; Οταν

το ΠΑΣΟΚ έφτυνε την Ελλάδα κατάμουτρα χάριν της Διαπλοκής και των «νταβατζήδων», τι διαφορετικό από πτυελοδοχείο πίστευε ότι θα γίνει;

Το ΠΑΣΟΚ τελειώνει και μαζί του υπάρχει η ελπίδα να τελειώσει όλη αυτή η γλίτσα που άπλωσε επί δεκαετίες στην ελληνική κοινωνία. Ως άλλος Μίδας αυτό το κόμμα ό,τι άγγιζε το έκανε χρυσάφι για τους Δυνατούς και γλίτσα για την κοινωνία.........

…………………………………………………………………………………………

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσον αφορά τις δημοτικές .. είπαμε..

 

αν έχετε υποχρέωση σε κάποιον, πάρτε του ένα κουτί γλυκά...

την ψήφο σας και τα μάτια σας..

 

καλο βολι !!!!!

 

καλη επιτυχια στους υποψηφιους !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσο περισσότεροι συνάδελφοι και συναδέλφισες εκλεγούν στην Τ.Α. τόσο το καλύτερο για μας τους εκτός...

Από καρδιάς ευχές για καλή επιτυχία σε όλες και όλους. Και αν χάσουν, δεν πειράζει, σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη, υπάρχει και το μέλλον, έστω και μετά 5 χρόνια. Τότε θα είναι πιο ώριμοι και πιο αναγνωρίσιμοι ! Ραντεβού αύριο αργά το βράδυ, με σαμπάνια ή πικρό καφέ  ;)  :)  :D  :P  :lol:  :wub:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε να γίνουν και αυτές οι εκλογές μπας και ξεμαγαρίσουμε από διαφημιστικά στη τηλεόραση, κοκορομαχίες, κάρτες, φυλλάδια, τηλέφωνα, μηνύματα, email, χειραψίες και φιλοφρονήσεις........

 

Μέχρι και στο youtube έχουνε βάλει διαφημίσεις οι αθεόφοβοι, λες και άμα μπω να ακούσω κανα τραγούδι και πεταχτεί με το έτσι θέλω η φάτσα τους για 4 δεύτερα, θα τους ψηφίσω.... Τι πάει να πει spam δεν τους εξηγεί κανείς.....???????

 

Άμα είναι όμως να τους ψηφίσουνε, σούζα είναι όλοι τους, γλυκομίλητοι, χαμογελαστοί, καλοσυνάτοι... Μετά τι παθαίνουν και αγριεύουν, δεν μπορώ να καταλάβω.......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9056 - Δήμος Αριστοτέλη (Χαλκιδικής)

Τα εμφανιζόμενα στοιχεία είναι ανεπίσημα   Ωρα Ενσωμάτωση Γραμμένοι Ψήφισαν Εγκυρα Ακυρα Λευκά A 19-05 08:37 45/45 / 100,00 % 21.487 16.090 / 74,88 % 15.707 / 97,62 % 282 / 1,75 % 101 / 0,63 %

  Α' Κυριακή Β' Κυριακή   Α/Α   Υποψήφιος / Συνδυασμός   Ποσοστό Ψήφοι Εδρες Ποσοστό Ψήφοι Εδρες Σύνολο

 

2   Μίχος Ιωαννης - ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ eklegetai.gif 51,13 8.031 16       16

 

3   Πάχτας Χρήστος - ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ aperxomenos.gif 46,95 7.374 11       11

 

1   Τρικαλιώτης Ιωάννης - ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ   1,92 302    

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...