Σήμερα εξέδοσα τον πρώτο τίτλο κτήσης , με 20% και χαρτόσημο 3,6% .
Ξέρω ότι μπορεί να γίνομαι κουραστικός .
ΕΝΕΡΓΕΙΣ
Υποβάλω στο taxis ,την αμοιβή πχ 100 € , από το μενού επιχειρησιακή δραστηριότητα , ως εδώ καλά παίρνει αυτόματα το 20% .
Το χαρτόσημο θα το αποδώσω στην τράπεζα ??? αφού πρώτα έχω πάει με τη δήλωση ,από επιχειρισιακή δραστηριότητα , στην εφορία την οπόια τους τι δέιχνω και εκείνοι μου εκδίδουν ταυτότητα οφειλής μόνο για το χαρτόσημο ???????/
Question
mixdio
Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα ,
Σήμερα εξέδοσα τον πρώτο τίτλο κτήσης , με 20% και χαρτόσημο 3,6% .
Ξέρω ότι μπορεί να γίνομαι κουραστικός .
ΕΝΕΡΓΕΙΣ
Υποβάλω στο taxis ,την αμοιβή πχ 100 € , από το μενού επιχειρησιακή δραστηριότητα , ως εδώ καλά παίρνει αυτόματα το 20% .
Το χαρτόσημο θα το αποδώσω στην τράπεζα ??? αφού πρώτα έχω πάει με τη δήλωση ,από επιχειρισιακή δραστηριότητα , στην εφορία την οπόια τους τι δέιχνω και εκείνοι μου εκδίδουν ταυτότητα οφειλής μόνο για το χαρτόσημο ???????/
Σας ευχαριστώ
Top Posters For This Question
6
10
5
8
Popular Days
Apr 10
16
Feb 18
14
Feb 17
11
Feb 3
8
Top Posters For This Question
KATERINA S 6 posts
CEL 10 posts
mixdio 5 posts
v.kourtis 8 posts
Popular Days
Apr 10 2014
16 posts
Feb 18 2016
14 posts
Feb 17 2016
11 posts
Feb 3 2015
8 posts
Popular Posts
SARAKINOS
Το κακό Γιάννη μου, είναι ότι τα προβλήματα υπάρχουν , δεν τα δημιουργώ. Μακάρι να ήταν έτσι, γιατί θα τα είχαμε λύσει. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα, που θα ρωτήσουμε, η Πυθία έχει αποβιώσει μερικού
ponzi
Με αυτό το έντυπο στο τμήμα ΚΒΣ: http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?app=downloads&showfile=124
AGGELA
Μολις ρώτησα σε ΔΟΥ Ηρακλείου Το χ/μο και ΟΓΑ χαρτοσήμου για τους ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΤΗΣΗΣ αποδίδεται κάθε μήνα και μέχρι το τέλος του επόμενου διμήνου , στο τμήμα του Κώδικα και όχι στο εισόδημα με το εντυπο
111 answers to this question
Recommended Posts