nasy Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 Οσοι παρακολουθησαν σεμιναρια θα φορολογηθουν σαν ελευθεροι επαγγελματιες ;Σε μια δηλωση εβαλα 3600 euro στον κωδ. 507 και στον εχουν ηδη μπει τα 720 euro φορος αντι να τα παρει πισω βγαινει και φορος 155 euro μηπως κανω κατι λαθος ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 trapezokomos Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 το έκανα ολόκληρο θέμα σήμερα αυτό που γράφεις.έστειλα επιστολή παντού: taxis,υπουργείο,ποφεε,συλλογο,λογιστές στο facebook,taxheaven και στη μανα μου.είναι αισχρό,αισχρό αισχρό.πελάτης μου πήρε 300 ευρώ μέσα στο 2013 από πεντάμηνο (σεμιναρια) οαεδ και του βγαίνει 1000+ ευρώ φόρος.δυστυχώς δεν έχουν προβλέψει γι'αυτά.αλλά γ@μώ το κερατο μου φέτος για τίποτα δεν έχουν προβλέψει.δεν αντέχω αλλο χτυπήματα από παντου΄.΄όλα μπουρδέλο.συγνώμη για τη γλώσσα αλλά αν με εβλεπες τώρα θα καταλαβαινες.τέλος η υπομονή.από και πέρα εγκεφαλικά από τα νεύρα.αει σιχτιρ με τους άσχετους που φτιάχνουν ενα και χαλάνε 10.στην πιάτσα αυτοί θα πεινούσανε...στα υπουργεία όμως βγάζουν και λεφτά. EvangeliaK and katerin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nasy Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 Ειχα μια ελπιδα να ειχα κανει λαθος ας ελπισουμε εστω αναδρομικα να γινει κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 geooo Posted April 4, 2014 Report Share Posted April 4, 2014 ΡΕ ΑΝ ΔΕ ΤΟ 'ΧΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ, ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=95288 ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nasy Posted April 4, 2014 Author Report Share Posted April 4, 2014 Πως και δεν το εχουν παρει χαμπαρι τα καναλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LAMMERGEIER Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 Πως και δεν το εχουν παρει χαμπαρι τα καναλια Το έχουν αλλά. . . . τσούτα!!!! 1 π..στη δεν εχω δει να πει τι θα πληρώσουν οι επαγγελματίες, μόνο για τους μισθωτούς λένε.... spytout 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stamgalaios Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Εγγαμος άνεργος µε σύζυγο άνεργο που ζει σε σπίτι 72 τ.μ. με δωρεάν παραχώρηση από τον πατέρα του και με έσοδα στον κωδικό 507 ευρώ 0,01 (ένα λεπτό του ευρώ) δείτε στην εικόνα το αποτέλεσμα εκκαθάρισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
nasy
Οσοι παρακολουθησαν σεμιναρια θα φορολογηθουν σαν ελευθεροι επαγγελματιες ;
Σε μια δηλωση εβαλα 3600 euro στον κωδ. 507 και στον εχουν ηδη μπει τα 720 euro φορος αντι να τα παρει πισω βγαινει και φορος 155 euro μηπως κανω κατι λαθος ;
6 answers to this question
Recommended Posts