Στέλνωντας σήμερα το πρωί μια Τροποποιητική δήλωση Ιανουαρίου (Η Αρχική ηταν ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ μερικές χιλιάδες ευρω) με την οποία προκύπτει Πιστωτικό Υπόλοιπο στον Ιανουάριο (λόγω διώρθωσης του Π.Υ. στις 31/12/2013 με την εκκαθαριστική) το σύστημα μου βγάζει το εξής μήνυμα:
Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ Για την τακτοποίηση των κυρώσεων του Ν.4174/13 λόγω εκπροθέσμου υποβολής παρακαλούμε απευθυνθείτε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. εντός 10 ημερών. Εκκαθάριση Δήλωσης Τύπος δήλωσης Εκπρόθεσμη Περίοδος 01/01/2014 - 31/01/2014 Αποτέλεσμα Πιστωτική Πιστωτικό Ποσό 405,24 € Ποσό βεβαίωσης 0,00 € Αναλυτικά Κωδικός Ποσό
τι συνεπάγεται αυτό? Υπαρχει πρόστιμο για την τροποποιητική ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ που έστειλα και διόρθωνα την ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΜΗ του Ιανουαρίου????
Γνωρίζεται τι ποσό είναι (με ενδιαφέρει γιατί έχω να κάνω και άλλες τέτοιες αλλαγές).
Question
gapdk 58
Καλημέρα καλημέρα....
Στέλνωντας σήμερα το πρωί μια Τροποποιητική δήλωση Ιανουαρίου (Η Αρχική ηταν ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ μερικές χιλιάδες ευρω) με την οποία προκύπτει Πιστωτικό Υπόλοιπο στον Ιανουάριο (λόγω διώρθωσης του Π.Υ. στις 31/12/2013 με την εκκαθαριστική) το σύστημα μου βγάζει το εξής μήνυμα:
Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ
Για την τακτοποίηση των κυρώσεων του Ν.4174/13 λόγω εκπροθέσμου υποβολής παρακαλούμε απευθυνθείτε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. εντός 10 ημερών.
Εκκαθάριση Δήλωσης
Τύπος δήλωσης Εκπρόθεσμη
Περίοδος 01/01/2014 - 31/01/2014
Αποτέλεσμα Πιστωτική
Πιστωτικό Ποσό 405,24 €
Ποσό βεβαίωσης 0,00 €
Αναλυτικά
Κωδικός Ποσό
τι συνεπάγεται αυτό? Υπαρχει πρόστιμο για την τροποποιητική ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ που έστειλα και διόρθωνα την ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΜΗ του Ιανουαρίου????
Γνωρίζεται τι ποσό είναι (με ενδιαφέρει γιατί έχω να κάνω και άλλες τέτοιες αλλαγές).
Ευχαριστώ πολύ!!
12 answers to this question
Recommended Posts