ELEYTHERIA 14 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 ΗΔΩΜΕΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!!!!!!! Link to post Share on other sites
LAMMERGEIER 1,947 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 άνοιξε το γ@..δι :lol: :D Αφού σας το είπα http://www.taxheaven.gr/acforum/index.php?showtopic=95096&p=625869 μόλις το πληρώσανε... μπροστά μου ήταν!!! :P THEOMI 1 Link to post Share on other sites
kz5 13 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 άνοιξε το γ@..διτην πατήσαμε... Link to post Share on other sites
NIKOLAS1978 1 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Δέν στέλνει εκκαθαριστικές ας ζητάμε συγνώμη! Δε μπορούμε να εμφανίσουμε την ιστοσελίδα που ζητήσατε (Κωδικός σφάλματος 500) Κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη διεύθυνση (URL) ή τον εξυπηρετητή δικτύου εμποδίζει την εμφάνιση της ιστοσελίδας. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε αργότερα. Σας ευχαριστούμε <TAXISnet> Link to post Share on other sites
klery 83 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 εχει καποιος νεωτερη πληροφορηση? Link to post Share on other sites
ponzi 1,715 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 Όχι πως έχω χρόνο αλλά κάθισα και διάβασα τα (περισσότερα) σχόλια κάτω από την είδηση στο taxheaven για τη διακοπή λειτουργίας της ΓΓΠΣ.Εμείς όλη μέρα σήμερα γελούσαμε μαζί τους. Αν διαβάσει κάποιος από αυτούς (ο Θ.Θ. ας πούμε) τα σχόλια αυτά, θα κάνει νέο συκώτι. Τελικά είμαστε Γ.Τ.Π.Κ. All Bandy, LAMMERGEIER, KATERINA S and 1 other 4 Link to post Share on other sites
Sarliz 137 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 ο gus καμιά πληροφορία για παράταση??????? αλλιώς να ετοιμάζομαι σιγά σιγά....... να πάρω τις πυτζαμες μου, την οδοντόβουρτσά μου και να πηγαίνω σιγά σιγά........ για την εντατική!!!!!! KATERINA S, xoroxronos and GEORGE1 3 Link to post Share on other sites
soylad 9 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 κανένα νέο ? Link to post Share on other sites
soylad 9 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 το Ε7 δεν δουλεύει ή έγω κλείνω ρολά? Link to post Share on other sites
nragkou 28 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 εγώ πάω σπίτι... έχω ένα νεογένητο, το οποίο προτιμώ να βλέπω από βιβλία και δηλώσεις... ας κάνουν ότι τους κατέβει!! LOG, Evri, KATERINA S and 3 others 6 Link to post Share on other sites
soylad 9 Posted April 29, 2014 Report Share Posted April 29, 2014 καλό βράδυ να σου ζήσει.... panos 1 Link to post Share on other sites
Guppy 14 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Μόλις έκανε και σεισμό ..... μήπως έπεσε το κτήριο της ΓΓΠΣ ?? πανάθεμα τους τι ώρα θα δώσουν παράταση ?το φπα το βγάζει με 30/5 πρώτη δόση αλλά τπτ επίσημο !!! ILIASACDC 1 Link to post Share on other sites
kiky 87 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 weets Maria Arapostathi @arapostathi 7 λεπτά @htheoharisτο σημειωμα πληρωμης του φπα λεει 1η δοση 30/05; ισχυει; και αν ναι αυτοι που εχουν με 30/4 μπορουν να πληρωσουν 30/5 Επέκταση Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο Harry Theoharis @htheoharis 6 λεπτά @arapostathi Όχι, κάποιο bug θα είναι θα το κοιτάξουμε άμεσα. Κρύψε τη συνομιλία Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο 9:23 μ.μ. - 29 Απρ 2014 · Λεπτομέρειες Η ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.... Link to post Share on other sites
HARYK 11,287 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Harry Theoharis @htheoharis 6 λεπτά @arapostathi Όχι, κάποιο bug θα είναι θα το κοιτάξουμε άμεσα. Κρύψε τη συνομιλία Απάντηση Κοινοποίηση Αγαπημένο 9:23 μ.μ. - 29 Απρ 2014 · Λεπτομέρειες Η ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.... Με φώναξε κανείς ; Καλημέρααααααα Υ.Γ. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε! Σίγουρα είμαστε στο Matrix... FOROTEXNIKOS*, Christine, Unkle and 5 others 8 Link to post Share on other sites
PETROS GRIVAS 11 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Με φώναξε κανείς ; Καλημέρααααααα Υ.Γ. Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε! Σίγουρα είμαστε στο Matrix... FOROTEXNIKOS* 1 Link to post Share on other sites
MNT 3 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 προσπαθώ να στείλω Ε5 και δεν υπάρχει το τέλος επιτιδεύματος. υπάρχει κάποια ενημέρωση? παίρνω στο taxis αλλά φυσικά είμαι σε γραμμή προτεραιότητας Guppy 1 Link to post Share on other sites
ZAKU 125 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 προσπαθώ να στείλω Ε5 και δεν υπάρχει το τέλος επιτιδεύματος. υπάρχει κάποια ενημέρωση? παίρνω στο taxis αλλά φυσικά είμαι σε γραμμή προτεραιότηταςΟμοίως, αλλά δεν είμαι σε γραμμή προτεραιότητας....ΥΓΤο ίδιο ακριβώς μου συνέβει και χτες....τυχαίο δεν νομίζω Link to post Share on other sites
Guppy 14 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 προσπαθώ να στείλω Ε5 και δεν υπάρχει το τέλος επιτιδεύματος. υπάρχει κάποια ενημέρωση? παίρνω στο taxis αλλά φυσικά είμαι σε γραμμή προτεραιότητας Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα αν μάθεις σε παρακαλώ πες για να δούμε τι να κάνουμε ... ή είναι και αυτό κάποιο " bug "ρε καλά μας κάνουν έχουμε ότι μας αξίζει !! να μάθουμε άλλη φορά να ψηφίζουμε σωστά ...... και όχι με γνώμονα το πρόσκαιρο συμφέρον !! καλή δύναμη και καλή συνέχεια ! Link to post Share on other sites
MarineTax 5 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Τα έχω έτοιμα αποθηκευμένα και δεν μου βγάζει το τέλος επιτηδεύματος για να τα στείλω...Το είχα διαπιστώσει και χθες αυτό.Πότε θα διορθωθεί???Πότε θα τα στείλω???Πότε θα στείλω την ταυτ´οτητα πληρωμής???Πότε θα πάει ο πελάτης μου να πληρώσει στην τράπεζα???Πότε?????????? Link to post Share on other sites
LILY 66 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 τελος επιτηδευματος = μηδεν και γιατι να μην στειλουμε τα ε5 χωρις τελος επιτηδευματος..... 1000 ευρω λιγοτερα δεν θα στεναχωρηθουν οι πελατες μας. ... και οι του υπουργειου ......ας βρουν λυση οποτε θελουν!!!!!!!!!!!!! Link to post Share on other sites
parmgr 285 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 στειλτε, ισως να ερθει αργοτερα, δεν θα το ξεχασουν, όπως τα ενοικια , συμπληρωματικούς φορος , παντος για οικ 2013 σε ατομικες το εχουν ξεχάσει μεχρι στιγμης Link to post Share on other sites
Trip_Accountant 112 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 βρε παιδιά σαν ημ/νια πληρωμής τι βγάζει κατα την υποβολή του Ε5;Δεν είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να κάνω δοκιμή. Link to post Share on other sites
TASOS 2,576 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Εχω εναν που μου τα χει πρηξει να κανουμε δηλωση για να παρει το επιδομα τεκνων απο σημερα σε αυριο τον παω αλλα επειδη μου εχει τα νευρα κροσια του λεω ελα σημερα και παω να μπω στιον ογα γαια το περυσινο και π@π@ρια δεν δουλευει γαμω τα συστηματα σας γελοια υποκειμενα Link to post Share on other sites
billakos 2 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 βρε παιδιά σαν ημ/νια πληρωμής τι βγάζει κατα την υποβολή του Ε5;Δεν είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να κάνω δοκιμή.μέχρι της 5 το πρωί που έστελνα, μου έβγαζε 30/4, δεν ξέρω αν έχουμε bug και εκεί! Link to post Share on other sites
isozigio 1 Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 επεσε παλι το συστημα ή μονο εγω δε μπορω να μπω (για φπα) Link to post Share on other sites
Recommended Posts