Λοιπόν ερώτηση παιδιά . Εργαζόμενος ο οποίος εργάζεται με μπλοκάκι ελευθερου επαγγελαμτία ( μηχανικός- άρα εισφορές δικές του στο ΤΣΜΕΔΕ ) έχοντας υπογράψει συμβαση που ΔΕΝ καθοριζει το χρονο, τον τοπο και γενικα τις συνθηκες εργασιας, πως θα φορολογηθεί ; Του κρατάω κανονικά την παρακράτηση φόρου 20% αλλά μήπως θα φορολογηθεί με την κλιμακα των μισθωτών και όχι με την κλιμακα των ελεύθερων επαγγελματιων 26 % ? Για βοηθάτε γιατί άρχισα να φορτώνω
Question
tsaloux
Λοιπόν ερώτηση παιδιά .
Εργαζόμενος ο οποίος εργάζεται με μπλοκάκι ελευθερου επαγγελαμτία ( μηχανικός- άρα εισφορές δικές του στο ΤΣΜΕΔΕ ) έχοντας υπογράψει συμβαση που ΔΕΝ καθοριζει το χρονο, τον τοπο και γενικα τις συνθηκες εργασιας, πως θα φορολογηθεί ; Του κρατάω κανονικά την παρακράτηση φόρου 20% αλλά μήπως θα φορολογηθεί με την κλιμακα των μισθωτών και όχι με την κλιμακα των ελεύθερων επαγγελματιων 26 % ? Για βοηθάτε γιατί άρχισα να φορτώνω
Top Posters For This Question
14
9
10
8
Popular Days
Mar 29
13
Aug 4
12
Jun 6
11
Aug 24
11
Top Posters For This Question
kotlistianos 14 posts
eleni1981 9 posts
stamgalaios 10 posts
v.kourtis 8 posts
Popular Days
Mar 29 2014
13 posts
Aug 4 2015
12 posts
Jun 6 2014
11 posts
Aug 24 2015
11 posts
Popular Posts
dirastaa
Καλησπέρα, για την περίπτωση του Ελεύθερου Επαγγελματία με σύμβαση με 1 εργοδότη, αλλοδαπό, που φορολογείται το εισόδημά του σαν εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες... Μίλησα επιτέλους με taxisnet και
Auditor
Συνήθως όχι. Φέτος όμως υπάρχει
ponzi
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γράφεις. Πολλές φορές - πολλές - δεν είμαι σίγουρος για αυτά που κάνω. Με πιάνουν και κάτι ανασφάλειες, κάτι ενοχές μήπως έχω κάνει λάθος και βρει κανείς (ή εγώ) μπελά. Μ
Posted Images
213 answers to this question
Recommended Posts