έχει υποβάλλει κάποιος βεβαιώσεις αποδοχών για ελ. επαγγελματίες και από εμπορικές επιχ/σεις? διότι κατά την δημιουργία του αρχείου ενώ επιλέγω ελ.επαγγελματίες ή εμπορ. επιχ/σεις από το αναδυόμενο μενού το παράθυρο προς καταχώρηση εμφανίζει μόνο τις βεβαιώσεις αποδοχών μισθωτών & συνταξιούχων.
Συγγνώμη, αλλά ένα πράγμα έχω να πω τελικά... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ Και εξηγούμαι: Βγάζει ο κάθε μ........ς της ΓΓΠΣ-Τρόϊκας έπειδη έτσι του κ.....λ....ε μία υποχρέωση και ένα πρόγραμμα Αταιστάριστο χωρίς α
Question
giochr 2
Συνάδελφοι καλημέρα,
έχει υποβάλλει κάποιος βεβαιώσεις αποδοχών για ελ. επαγγελματίες και από εμπορικές επιχ/σεις? διότι κατά την δημιουργία του αρχείου ενώ επιλέγω ελ.επαγγελματίες ή εμπορ. επιχ/σεις από το αναδυόμενο μενού το παράθυρο προς καταχώρηση εμφανίζει μόνο τις βεβαιώσεις αποδοχών μισθωτών & συνταξιούχων.
Ευχαριστώ πολύ
και 
Top Posters For This Question
45
31
30
27
Popular Days
Mar 26
130
Mar 28
107
Mar 27
106
Mar 21
89
Top Posters For This Question
PROAKIS 45 posts
mixdio 31 posts
HARYK 30 posts
PANAGIOTISTHESS 27 posts
Popular Days
Mar 26 2014
130 posts
Mar 28 2014
107 posts
Mar 27 2014
106 posts
Mar 21 2014
89 posts
Popular Posts
TASOS
εχω εναν αγροτη που με πληρωσε με κουνουπιδια και εκανε παρακρατηση αλλα επειδη τα εφαγα η παρακρατηση εγινε σε μπροκολα με τι κωδικο θα τα βαλω?
HARYK
fotisx
Συγγνώμη, αλλά ένα πράγμα έχω να πω τελικά... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ Και εξηγούμαι: Βγάζει ο κάθε μ........ς της ΓΓΠΣ-Τρόϊκας έπειδη έτσι του κ.....λ....ε μία υποχρέωση και ένα πρόγραμμα Αταιστάριστο χωρίς α
Posted Images
812 answers to this question
Recommended Posts