Προς το περιεχόμενο

Σεμιναριο ΤΑΧΗΕAVEN 1/2/2014 10:00


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο και από μένα παιδιά. Μετά από λίγη πρακτική στο θέμα, θα καλύψετε και άλλες ανάγκες των συναδέλφων ! Συγχαρητήρια !! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 243
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Συγχαρητήρια κι από εμένα κύριοι.

Ξεφύγατε από τα καθιερομένα . . . όπως και να το κάνουμε το σεμινάριο από συναδέλφους είναι πολύ καλύτερο!!!

 

Κι αναφέρομαι κυρίως στο 2ο κομμάτι του σεμιναρίου με τον ΚΦΔ.

Δεν νομίζω πως πρέπει να απονείμω τα εύσημα σε έναν μόνο, ήταν πολύ καλή ομαδική δουλειά φαντάζομαι.

 

Όσο για τα προβλήματα με τη σύνδεση, τι να κάνουμε . . . μόνο ο Τζακ Νόρις θα μπορούσε να τα αποφύγει!

Με το χρόνο είμαι σίγουρος πως θα εκμηδενιστούν οποιαδήποτε μικροπροβλήματα και θα έχουμε την χαρά και την τιμή να σας παρακολουθήσουμε ξανά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα μιλήσω για τα προβλήματα που δυστυχώς παρουσιάστηκαν, αυτό το έκανε ο Κώστας παραπάνω. Η προσπάθεια όλων μας αυτές τις ημέρες ήταν τιτάνια, μιας και σεμινάριο τέτοιας μορφής -με τόσο μεγάλη συμμετοχή-, ήταν πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ελλαδικού χώρου. Ζητήσαμε αρκετές φορές συγγνώμη από όλους για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Η συγγνώμη μας δεν είναι τυπική, αλλά πηγάζει από μέσα μας. Ξέρετε, όταν κάνεις κάτι με πολλή αγάπη, με μεράκι, σε πονάει όταν πάει κάτι στραβά και δεν μείνουν ευχαριστημένοι όλοι! Γιατί, αυτό που θέλαμε ήταν να προσφέρουμε ένα δωρεάν σεμινάριο από το οποίο θα μείνουν ευχαριστημένοι όλοι οι συνάδελφοι. Και μάλιστα για ένα θέμα φλέγον (πρόστιμα).

Προσωπικά, αν και στενοχωρήθηκα με το γεγονός, σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να μείνω σ΄αυτό γιατί τεχνικά προβλήματα συμβαίνουν και θα συμβούν και στο μέλλον. Ούτε θα σταθώ στα πικρόχολα σχόλια που εκφράστηκαν μέσω e-mail κ.λπ. από συναδέλφους επειδή δεν μπορούσαν να μπουν στην αίθουσα του σεμιναρίου. Έχουν κι αυτοί δίκιο απ΄την πλευρά τους, όμως αν ήμουν στη θέση τους δεν θα έγραφα τέτοιου είδους σχόλια, αναγνωρίζοντας τις προθέσεις των διοργανωτών.

 

Η κριτική είναι θεμιτή, όμως πάντα υπάρχουν και εξωγενείς παράγοντες και δυστυχώς δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τα τεχνικά προβλήματα του Ο.Τ.Ε. Από κει και πέρα, περιθώρια βελτίωσης σαφώς υπάρχουν και από τη δική μας πλευρά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν από τα χιλιάδες άτομα που παρακολούθησαν το σεμινάριο έμειναν αρκετοί ευχαριστημένοι, τότε αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Μην ξεχνάτε επίσης ότι δεν είμαστε επαγγελματίες εισηγητές. Για τους υπόλοιπους, εκτός από τη συγγνώμη έχω να πω ότι, αν δεν τολμάς να κάνεις καινούργια πράγματα, τότε μονίμως θα βρίσκεσαι στην ίδια θέση. Αυτός που ανοίγει δρόμο βρίσκει πάντα εμπόδια μπροστά του, ενώ αυτοί που ακολουθούν περπατούν στην ασφάλεια που προσφέρει το ασφαλτοστρωμένο οδόστρωμα.

Κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες και όλους τους συναδέλφους που ένιωσαν καλά βλέποντας το σεμινάριο. Στο επόμενο ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να μεινεις στο τελευταιο, σε ολους εμας ,που το ευχαριστηθηκαμε και δεν καταλαβαμε πως περασε η ωρα...

 

Παντα να ανοιγετε δρομους, το εχουμε αναγκη.....

 

Ευχαριστουμε κι οσους ηταν πισω απο τις καμερες ...

 

Να ειστε καλα.. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε στους οργανωτές του σεμιναρίου.  Συγχαρητήρια και πάλι.

 

Από την πλευρά μου εγώ θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που ανέφερε ο κ.Κουλογιάννης και το θεωρώ πάρα πολύ σωστό και είναι κάτι που θα πρέπει σαν λογιστές να διεκδικήσουμε άμεσα, όσον αφορά τα πρόστιμα και και την μη υποβολή κάποιας δήλωσης.  Δηλαδή, αν δεν υποβληθεί κάποια δήλωση (από αμέλεια, ασθένεια, ανωτέρα βία βρε αδερφέ), να στέλνει το taxis μια ειδοποίηση για την υποβολή της άμεσα στις επόμενες ημέρες και μόνο όταν δεν ανταποκριθεί η επιχείρηση να μπαίνουν τα νέα αβάσταχτα προστίματα. Νομίζω είναι η μόνη λύση για να ηρεμήσουμε λίγο σαν άνθρωποι γιατί αλλιώς βλέπω να γινόμαστε όλοι νευρασθενικοί. Το ίδιο να ισχύσει και για το ΙΚΑ.

 

Θεωρώ ότι είναι ένα αίτημα που θα πρέπει να τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το υπουργείο.  Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη των συναδέλφων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα συγχαρητήρια και απο μενα.  Εκεινο ομως που με συγκινησε περισσοτερο , ήταν  οταν  εκλεισε το κυκλωμα συνδεσης με την αιθουσα, και ενω πηρα τηλεφωνο στα γραφεια για πληροφοριες και  εκεινο ηταν κατελυμμενο, με αποτελεσμα να εχω τα νευρα μου,σε χρονο μηδεν με καλεσατε τηλεφωνικως και πολυ ευγενικα μου εξηγησατε τους λογους του προβληματος.Ειναι κατι το πολυ σπανιο αυτο που έγινε.Και ολα αυτα για ενα ΔΩΡΕΑΝ σεμιναριο. Τελικα σε ολες τις εποχες υπαρχουν καλοι σαμαρίτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Μία παρατήρηση μόνο.

Την επόμενη φορά να ανοίγετε την εφαρμογή ερωτημάτων μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης, ή να μην απαντάτε σε ερωτήματα πριν τελειώσετε την εισήγησή σας.

Όλα μαζί κι όσα προλαβαίνετε στο τέλος...

 

Έτσι ούτε θα διακόπτουν τον εισηγητή, ούτε θα απαντάτε 2πλή και 3πλή φορά το ίδιο ερώτημα!

 

Καλημέρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα!!Πραγματικά εξαιρετική προσπάθεια και πρωτογνωρη για την Ελλάδα!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις απορείες που μας λύσατε!!
Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσουμε από κάπου τις διαφάνειες του δεύτερου μέρους? Θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά το επίτευγμά σας είναι σπουδαίο. Υπήρχε μία διάχυτη απογοήτευση στην αρχή λόγω του τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε, αλλά μετά όλα κύλησαν άψογα.

 

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση και για την προσπάθειά σας.

 

Καλή συνέχεια σε όλους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστουμε πολυ. εξαιρετικη προσπαθεια. απλως θα ηθελα να παρακαλεσω αν γινεται να δημοσιευτει καπου το βιντεο γιατι εγω καταφερα να παρακολουθησω απο τις 12 και μετα.και παλι ευχαριστουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χίλια ευχαριστώ και είναι λίγα!!

Η απίστευτη διάθεση προσφοράς που έχετε,  σκεπάζει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα δημιουργήθηκε ή μπορεί να δημιουργηθεί στο μέλλον.

Όλοι εμείς που εκτιμούμε την προσφορά σας  στον χώρο μας ,  περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα σεμινάρια .

Και είμαστε πολλοί !!

 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε   από καρδιάς !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα

Τελικά δεν ξέρω αν δεν ήταν η ομάδα του taxheaven πως θα μπορούσαμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Ευχαριστούμε για τις φιλότιμες προσπάθειες σας. Αναμένουμε και το βίντεο για να καλύψουμε κάποια κενά της μετάδοσης.

Ευχαριστώ και πάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγχαρητηρια ,εξαιρετικη δουλεια απο ολους σας.

Ενα ταπεινο ευχαριστω και απο εμενα.

Οσο για το βιντεο θα το περιμενα με αγωνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...