TAG-AMAL 2,467 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Χρονια Πολλα και καλα φιλε Θαναση.!!! παντα χαμογελαστος..! καθε επιθυμια σου ΕΥΧΗ ΜΑΣ.!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ TAXHEAVENΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.!! Link to post Share on other sites
ΧΡΥΣΑ 2,821 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Χρονια Πολλα και καλα φιλε Θαναση.!!! παντα χαμογελαστος..! καθε επιθυμια σου ΕΥΧΗ ΜΑΣ.!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ TAXHEAVENΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.!! ποιον απ τους δυο? TAG-AMAL 1 Link to post Share on other sites
SOPHIE 483 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 ποιον απ τους δυο? Και τους δυο Ολόψυχες ευχές κι από μένα πολλά πολλά φιλιά Link to post Share on other sites
mk83 5,805 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Χρονια Πολλα και καλα φιλε Θαναση.!!! παντα χαμογελαστος..! καθε επιθυμια σου ΕΥΧΗ ΜΑΣ.!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ TAXHEAVEN ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.!! ποιον απ τους δυο? Και τους δυο Ολόψυχες ευχές κι από μένα πολλά πολλά φιλιά Ακριβώς... πολλές ευχές και στους δυο !!! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Υ/Γ: Γιάννη... κατάφερε να σε μπερδέψει ο HarrySoulis... TAG-AMAL 1 Link to post Share on other sites
eyagelia 81 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Πολλές ευχές και από μένακαι στους δύο! Link to post Share on other sites
TAG-AMAL 2,467 Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ..!!!! ΤΟ ΕΣΩΣΑ..???? ( ΕΧΩ ΚΑΛΥΨΗ --- ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΗEAVEN..!!!! ) KAΛHMEΡA ΚΟΡΙΤΣΙΑ..!!! mk83 1 Link to post Share on other sites
TAG-AMAL 2,467 Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 ποιον απ τους δυο? ?---- Link to post Share on other sites
ΧΡΥΣΑ 2,821 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 ?---- Συγγνωμη βρε Γιαννη, δεν ειμαι καρφι εξ επι τουτου, μονο του, μου βγαινει ... ειπα ομως μηπως το ειχες το θεμα αφιερωμενο καπου εξαιρετικα, δικαιωμα σου δεν ειναι? να ξερω και γω που να ευχηθω ... Link to post Share on other sites
ΧΡΥΣΑ 2,821 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 χρονια πολλα σε ολους τους ωραιους και χαμογελαστους Θανασηδες της 10ης Πρεβεζης... να ειστε καλα και να σας χαιρομαστε ... μεχρι την 11η ...φιλακιαααααα !!!! Link to post Share on other sites
TAG-AMAL 2,467 Posted January 18, 2014 Author Report Share Posted January 18, 2014 χρονια πολλα σε ολους τους ωραιους και χαμογελαστους Θανασηδες της 10ης Πρεβεζης... να ειστε καλα και να σας χαιρομαστε ... μεχρι την 11η ...φιλακιαααααα !!!! πως φαινονται οι ΠΑΛΙΟΙ..!!!!!! που θα μου παει ρε ΧΡΥΣΑ..!!! στο 2 ειμαστε..... Καλημερα.! Link to post Share on other sites
ΧΡΥΣΑ 2,821 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 πως φαινονται οι ΠΑΛΙΟΙ..!!!!!! που θα μου παει ρε ΧΡΥΣΑ..!!! στο 2 ειμαστε..... Καλημερα.! μην το λες , μη το φωναζεις... καποιοι θελουν να μας κλεισουν σε μουσειο... δεν τους απαντησα, αλλα να , εδω μου καθησε .... ακου σε μουσειο....να μπουν μονοι τους, εμεις απ εξω θα τους καμαρωνουμε !!!! Link to post Share on other sites
san 78 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ SAN Link to post Share on other sites
Proodeytiki 385 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 .... Χρονια Πολλά στο Σαν ... το Σουλη ... το Κοντό και σε όσους εορτάζουν ....Καλό ΚΦΑΣ νάχουνε (πως λεγαμε παλιά ...καλή χρονια... !) !!! san 1 Link to post Share on other sites
EFI_T 53 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Χρονια πολλα στους Ψηλους,στους Κοντους,στους ομορφους,στους χαμογελαστους,στους αγαπημενους φιλουςΘανασηδες και Αντωνηδες (μαζι πανε αυτοι)....(αν εχουμε και Αντωνιες/Αθανασιες, πολλες ευχες και σ αυτες)ναναι ολοι τους γεροι-δυνατοινα τους χαιρομαστε εμεις και ολοι οσοι τους αγαπανε!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!! TAG-AMAL, san and Proodeytiki 3 Link to post Share on other sites
stefanos_her 4,014 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Γιορτάζουν οι Θανάσηδες, χρόνια πολλά να πούμεΨηλοί κοντοί και φαλακροί, όλους να σας χαρούμε....Σούλη, Τεό να ζήσετε, χρόνια πολλά με υγείαπλούτη να κάμετε πολλά, χαρά και ευτυχία...Σούλη που μας εβοηθάς, να μη μας πιάνει ζάλη,τρίχες στη πάνω κεφαλή, να σου φυτρώξουν πάλι...Και στο Τεό του εύχομαι, κι είναι καιρός του τώρα,με μια καλή κοπέλα παντριγειά, να μοιάζει με τη Dora...Κι η αφεντιά σας αν τυχόν, αρχίσει και με ψέγει,ότ' είπα και στου κουζουλού, απ' αγαπά ο Θιος παιδεύγει.... Proodeytiki 1 Link to post Share on other sites
ΑΛΕΚΟΣ 307 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Αθανάσιε...ευχόμαστε ότι καλύτερο, ότι υγιέστερο και ότι ομορφότερο να το έχεις στην καθημερινότητά σου.πολύχρονος Link to post Share on other sites
mk83 5,805 Posted January 18, 2014 Report Share Posted January 18, 2014 Link to post Share on other sites
ype 2,256 Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Τις θερμότερες ευχές μου στους συναδέλφους Αθανάσιους και τις Αθανασίες. Ιδιαίτερες ευχές στον Αρχηγό. Χρόνια πολλά αρχηγέ και μη φοβάσαι ... την πυρά. Link to post Share on other sites
Recommended Posts