Προς το περιεχόμενο

Συλλογή υπογραφών με σκοπό την αποστολή της Διαμαρτυρίας στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης


SophiaL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνάδελφε κάνεις λάθος, χρειαζόμαστε δίπλα μας τους συλλόγους. Μην μπερδεύεις τις ομοσπονδίες με τα πρωτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα. Το Ο.Ε.Ε. δεν είναι συνδικαλιστικό όργανο, μόνο εισηγήσεις μπορεί να κάνει. Και σήμερα δεν υπήρχε καμία συνεδρίαση, ο κ. Κυδωνάκης είχε καλέσει σε συνάντηση την  Π.Ο.Φ.Ε.Ε, την Ένωση Οικονομολόγων , την Π.Ο.Λ. και την ΠΟΕ-ΔΟΥ. Όλοι ζήτησαν την απόσυρση του 4174. Βέβαια η Π.Ο.Λ. μίλησε και για κατάργηση αδειών-πιστοποίησης, για τις συμβάσεις κλπ.Κατατέθηκαν προτάσεις στον κ. Κυδωνάκη, τις οποίες θα παρουσιάσει στη συνεδρίαση της Κ.Δ. την Τετάρτη 29-1-2014 προς συζήτηση. Δεδομένου ότι η πλειοψηφία της Κ.Δ. είναι κυβερνητική (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), αμφιβάλλω αν γίνει τελικά εισήγηση που θα ζητά την κατάργηση του 4174

 

Πρέπει άμεσα να αποφασίσουμε για κάποιο συντονιστικό όργανο. Σήμερα μας επιτράπηκε να παραστούμε στην συνάντηση και να μιλήσει ένας από εμάς (ο Κίμωνας) γιατί βρισκόταν μαζί μας εκπρόσωποι συλλόγου. Διαφορετικά δεν θα μπαίναμε.

Εμεις μπηκαμε στην συνεδριαση του ΔΣ του ΟΕΕ κεντρ μακεδονιας και δεν ηταν καλεσμενος κανενας συλλογος. Μπηκαμε  χωρις να ειχαμε προηγουμενως ραντεβου  και μπορω να πω μας καλοδεκτηκαν εψαχναν καρεκλες να μας βρουν για να κατσουμε. Εκ των υστερων επεσε συρμα και ηρθε ο προεδρος της εφεεθ. Δεν εχουμε δικαιωμα να μπουμε στον οεε που εμεις τον χρηματοδοτουμε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 1,3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμεις μπηκαμε στην συνεδριαση του ΔΣ του ΟΕΕ κεντρ μακεδονιας και δεν ηταν καλεσμενος κανενας συλλογος. Μπηκαμε  χωρις να ειχαμε προηγουμενως ραντεβου  και μπορω να πω μας καλοδεκτηκαν εψαχναν καρεκλες να μας βρουν για να κατσουμε. Εκ των υστερων επεσε συρμα και ηρθε ο προεδρος της εφεεθ. Δεν εχουμε δικαιωμα να μπουμε στον οεε που εμεις τον χρηματοδοτουμε?

 

Ενα σενάριο ακόμη, είναι να είδαν οτι οι ξέμπαρκοι (εκτός συλλόγων) λογιστές είμαστε πολλοί , και με τα πρόστιμα, μας κρατάνε ομήρους ,ομαδικά, και ατομικά, για να μας χρησιμοποιήσουν ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΑ, ενόψιν επικείμενων εκλογών ????????? χαιδεύοντας τα αυτιά με μικρές αναβολές των προστίμων ή μη, μέχρι να μας έχουν στο χέρι και να παρακαλάμε?????

Εχουν ξεσηκωθεί κατά καιρούς πολλές επαγγελματικές τάξεις που οδηγηθήκαν σε αφαίμαξη, και μεις σφυρίαζαμε αδιάφορα σα κλάδος, στο πουθενά???,,,,,,,,

 

Στο κλάδο πρατηρίων τσιγάρων π.χ τον Οκτώβρη τελεσιδίκησαν οι νομικές ενέργειες και κινητοποιήσεις τους και πήγαν όλοι σπίτι τους άνεργοι, παίρνοντας τη διανομή, μόνο 5 μεγάλες εταιρείες , όπως αποφάσισαν οι 3-4 εταιρείες ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ.......

ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ και αδιαφορούν πλέον για όλους, μιάς που το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ....

Το μνημόνιο λήγει αρχές 2016......Μέχρι τότε ποιός ζει και ποιός πεθαίνει........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ζητούμενο ήταν και είναι η έλλειψη συντονισμού. Όταν το χωνέψουμε , τότε υπάρχει ελπίδα. Αυτή τη στιγμή οι υπογράφοντες Λογιστές είναι 7.681. Και μαζί με τις υπογραφές επαγγελματιών είναι 11.406 . Είναι πάρα πολλές και δεν πρέπει να τις χειραγωγήσουν οι επιτήδειοι. Διότι οι 300 - 500 προχθεσινοί , σήμερα ήταν δεν ήταν καμμιά  50ριά με ότι αυτό σημαίνει για τον καθένα και για όλους. Η πρότασή μου είναι το συντομότερο δυνατόν συντονιστικό όργανο , επειγόντως , ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ και ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ προερχόμενο αποκλειστικά από τους υπογράφοντες. 

 

 

μαζι σου

 

 

Γιατί δε γράφετε τι μας είπε ενας   κύριος ΚΙΜΩΝΑΣ (τον άνθρωπο  δεν τον γνωρίζω) έτσι τον φώναξαν ....

 

η εκπρόσωπος της ΠΟΛ , και στο πηγαδάκι ο κος Χριστόπουλος της ΠΟΦΕΕ ??

 

 

Είναι πολύ σπουδαίο η ύπαρξη συντονιστικού οργάνου όπως ακριβώς το αναφέρει ο ψάλτης μας.

Κάνουμε παρόμοια προσπάθεια στην Κρήτη. Το έχουμε ήδη φτιάξει. Προχωράμε.

Το ίδιο συμβαίνει - γνωρίζω καλά - στις Κυκλάδες Δωδεκάνησα.

Το ίδιο συμβαίνει Ιόνια Νησιά-Γιαννενα-Πρέβεζα

 

Δηλαδή έχουμε σε λίγες ημέρες 4 δυναμικούς ΑΤΥΠΟΥΣ, χωρις κομματική ταυτότητα, με ισότιμη συμμετοχή μελών ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΎΣ, των οποίων οι ΑΤΥΠΕΣ και προσωρινές συντονιστικές ομάδες μπορούν να κινηθούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στις δράσεις τους.

 

Δηλαδή θα συνεννοούνται οι 4 συντονιστικές ομάδες και θα λένε π.χ. "Ολοι μαζί στο Υπουργείο" . Οκ. Πρώτα η κάθε συντονιστική ομάδα θα μαζεύει υπογραφές για το ποιοί θα πάνε. (π.χ. στην Κρήτη ενημερώνει το συντονιστικό τους προέδρους των συλλόγων των 4 νομών να φέρει σε 2 ημέρες ονόματα μελών που θα είναι παρόντες ο κάθε Νομός. Το συντονιστικό τους ενώνει και στέλνει στα άλλα συντονιστικά ότι έχει "σίγουρους" 500 άτομα για διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο. Θα φέρει κάθει συντονιστική ομάδα άλλους τόσους. Μαζεύεις άνετα 1.500 .

Οι σχηματισμοί θα αυξηθούν από 4 και θα γίνουν 6 και μετά 8.

Τότε θα έχουμε δύναμη.

Και θα πάρουμε σβάρνα Ομοσπονδίες και Συνομοσπονδίες για το τελικό χτύπημα.

 

Ε δεν γίνεται πιο γρήγορα.

Όμως οι Ομάδες αυτές  (π.χ. η Διαδυκτιακή Ομάδα Παρέμβασης  ή Το Συντονιστικό Κρήτης κ.τ.λ. δεν θα περιμένει. Θα κάνει συνεχώς δράσεις. Με 100 με 200 με 300 όσες μπορούν, ώστε να μην σβήσει καμμία δυναμική.

 

Δεν κολλάμε λοιπόν.

Συνεχίζουμε

Δεν έχουμε ακόμα την απαιτούμενη δύναμη.

Αλλά θα την αποκτήσουμε

 

Όλες οι δράσεις είναι χρήσιμες.

 

Είμαι αισιόδοξος. 

 

 

Είπα να το επαναφέρω...

 

 

 

"... Προσωπική εκτίμησή μου:

Ο χειρισμός πλέον πρέπει νάναι ιδιαίτερα προσεκτικός, έχοντας και την εμπειρία παλαιότερων, αλλά σχετικά πρόσφατων, κινήσεων.

 

Προτάσεις - σχεδιασμός:

 

-  'Ιδρυση Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής (ΠΣΕ). 7μελής. Εκλέγονται - διορίζονται με συνοπτικές διαδικασίες συνάδελφοι που μας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Τρόπος: Εδώ μέσω αυτού του topic. Χρόνος: εντός 2 ημερών. Διαδικασία: Οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης ορίζουν, στα πλαίσια άμεσης δημοκρατίας, πώς θα στηθεί ο τρόπος επιλογής. Σύνθεση: 2 από Θεσσαλονίκη (υπάρχουν υπεραξιολογότατοι συνάδελφοι), 2 από Αθήνα (πιστεύω πως υπάρχουν επίσης αξιόλογοι συνάδελφοι) και 3 από την υπόλοιπη Ελλάδα. Επιλέγονται συνάδελφοι που εμπιστευόμαστε, Εμπιστευόμασθε τις αποφάσεις τους και τις κινήσεις τους ακόμα και αν χρειασθεί να δράσουν υπό καθεστώς έκτακτων συνθηκών ή συνθηκών που δεν επιτρέπουν διαβούλευση. Αυτοί οι 7 επικοινωνούν μεταξύ τους και αποφασίζουν συνοπτικά αν χρειασθεί.

 

-  Έκφραση απόλυτης εμπιστοσύνης προς τη Συντονιστική Επιτροπή (ΠΣΕ), ακόμα και αν χρειασθεί να λάβει αποφάσεις μέσα σε ασφυκτικά χρονικά πλαίσια.

 

-  Η ΠΣΕ συντονίζει ενέργειες, έρχεται σε επαφή με συμμάχους άτομα, φορείς ή ακόμα και με κόμματα χωρίς καμία εξαίρεση.

 

-  Η ΠΣΕ ορίζει τρόπο, χρόνο και τόπο δημοσιοποίησης αιτημάτων και πλήθους υπογραφών.

 

-  Η ΠΣΕ έχει προνοήσει ακριβώς για τις μετέπειτα ενέργειες.

 

-  Η ΠΣΕ έχει σχεδιάσει την περαιτέρω κλιμάκωση.

 

-  Η ΠΣΕ καταφεύγει στην τελευταία πράξη του Α' μέρους (ο αγώνας αυτός δεν θα τελειώσει μιά κι' έξω, θα υπάρξουν ενδιάμεσα στάδια).

 

-  Η ΠΣΕ έχει φροντίσει, ανεξάρτητα από προσωρινά θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα, να συσπειρώνει ακόμα περισσότερο το λογιστικό σώμα και ταυτόχρονα να απολογείται έναντι αυτού, μέσω του φιλόξενου site του taxheaven, με καθημερινή (ή ωριαία αν χρειασθεί) ενημέρωση. Ταυτόχρονα η ΠΣΕ αποβάλλει με δημοσιότητα οποιοδήποτε μέλος της, αν το θεωρήσει σκόπιμο και το αντικαθιστά με όποιον της υποδειχθεί από την κοινότητα.

 

-  Η ΠΣΕ προωθεί μετέπειτα ενέργειες, αφού λάβει υπόψη τη γνώμη του σώματος, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

 

Μερικά απο τα παραπάνω μπορεί και να επιφέρουν αντιρρήσεις. Ίσως μερικά να φαίνονται πως παρέχουν υπερεξουσίες στην ΠΣΕ. Όμως η άμεση δημοκρατία δεν έχει να κάνει μόνο με την ισότητα όλων των απόψεων. Αυτό το "άμεση" έχει και χρονικό προσδιορισμό. Υπάρχουν και στιγμές που δεν γίνεται να ερωτηθούν όλοι. Εκείνες τις στιγμές εμπιστευόμασθε αυτούς, που εμείς οι ίδιοι, έχουμε επιλέξει. Σε έκτακτες καταστάσεις προσφεύγεις και σε μη συμβατικά μέτρα.

 

Αυτά καταθέτω με σκοπό τις παραπέρα κινήσεις μας.

 

ΥΓ. Δεν έχω σκοπό να διεκδικήσω συμμετοχή ως μέλος της ΠΣΕ. Υπάρχουν πολλοί και πολύ αξιολογότεροι από εμένα."

 

Σχετικά με τους υφιστάμενους συλλόγους-φορείς υπάρχουν 3 διαφορετικές περιπτώσεις:

α) Σύλλογοι-φορείς που δεν επιθυμούν να συμπράξουν μαζί μας για τους γνωστούς και χιλιοειπωμένους λόγους. ----> Ας απομονωθούν λόγω της στάσης τους.

β) Σύλλογοι-φορείς που αμφιταλαντεύονται. Στην πραγματικότητα είναι μαζί μας και αμφιβάλλουν είτε λόγω αγκυλώσεων του παρελθόντος, είτε από δυσκολία κατανόησης της δύναμης του αυθόρμητου. ----> Είμαστε σύμμαχοι και τους καλούμε να πλαισιώσουν την κίνηση. Αποδεκτή η αμφιταλάντευση. Καλούνται να πλαισιώσουν την κίνηση και αποδεκτή η συμμετοχή τους στην ΠΣΕ. Στην αντίρρηση περί του αυθόρμητου και της μη αποτελεσματικότητάς του: Το συνειδητό, για να γίνει τέτοιο, προϋπήρξε ως αυθόρμητο. Ως τέτοιο συσπείρωσε (ως αυθόρμητο) και γιγαντώθηκε με τη συνειδοτοποίηση. Ιστορικά παραδείγματα άπειρα. Ας βοηθήσουμε όλοι στη συνειδοτοποίηση, στάδιο κατοπινό του αυθόρμητου.

γ) Σύλλογοι-φορείς που όχι μόνο αποδέχθηκαν, αλλά και συμμετείχαν στην κίνηση. ----> Είναι ο αποφασιστικός και μεγάλος συλλογικός μοχλός πίεσης. Είτε συμμετέχουν είτε όχι στην ΠΣΕ θα δράσουν μαζί με εμάς και θα μας υποδείξουν, λόγω εμπειρίας, αποτελεσματικότερους τρόπους δράσης. Ήδη μέλη των φορέων αυτών όχι μόνο έχουν υπογράψει, αλλά πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις μας.

 

Έχω την εμπειρία, αλλά δεν χρειάζεται καν αυτή. Μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε την διαφορά ανάμεσα στο να μπαίνει στο γραφείο υπουργού ή βουλευτή ή αρμόδιου του Υ.Ο. ή του τάδε κόμματος ή του τάδε φορέα ή της τηλεόρασης ή του ραδιόφωνου:

1) Ο γνωστός (απείρως επισκεφθείς το συγκεκριμένο τόπο) συνδικαλιστής και μιλάει σαν εκπρόσωπος ενός φορέα τάδε

 

και

 

2) Ο εκπρόσωπος της ΠΣΕ με πρώτη του κουβέντα να είναι: "Εκπροσωπώ 9 (π.χ.) συλλόγους και 11.000 (θα μεγαλώσει κι' άλλο...) υπογραφές τις οποίες και καταθέτω". Και ακολούθως: "Ζητάμε αυτά ...".

 

Ας σκεφθούμε και αναρωτηθούμε: Όλος αυτός ο ντόρος σε κανάλια, εφημερίδες και site, έγινε γιατί υπήρξαν κάποιες ανακοινώσεις κάποιων συλλόγων-φορέων ή γιατί υπήρξαν αυτές οι 11.000 υπογραφές ? Οι σκέψεις για εκλογίκευση προστίμων κλπ έγιναν επειδή κάποιοι κάτι είπαν ή επειδή μαζεύτηκαν 11.000 υπογραφές ? Ακόμα και η αντιπολίτευση (αξιωματική ή όχι) μήπως άρχισε να μιλάει και να εκφράζεται όταν άρχισε να γίνεται γνωστό το πλήθος των υπογραφών ? Μήπως (και ας γίνομαι κακός...) και οι σύλλογοί μας και οι φορείς μας άρχισαν να ψελίζουν όταν είδαν τη δυναμική των υπογραφών ?

 

"Οι καιροί ου μενετοί". Τώρα πρέπει η δύναμή μας να διοχετευθεί και επιδειχθεί προς όλους όσους υποτιμούσαν τη δύναμη του σώματος. Στο κάτω-κάτω οφείλουμε να μην απογοητεύσουμε κανέναν, συνάδελφο ή όχι, που υπέγραψε.

 

Τώρα! Βρίσκοντας τα κατάλληλα σχήματα και μεθόδους. Τώρα που οι σύμμαχοι είναι πολλοί. Αλλιώς η ήττα θα είναι μεγάλη και σε μια τέτοια περίπτωση θα μας βυθίσει. Και εμάς και τους επαγγελματίες. Ας ιππεύσουμε το κύμα. Μπορούμε! Ας στείλουμε τον οποιονδήποτε (έτσι δήλωσε αυτός και ο κάθε οποιοσδήποτε που παίζει με τη ζωή μας) να ψωνίζει το γάλα της μητέρας του και όχι να παίζει με το γάλα της δικής μας μητέρας ή του δικού μας παιδιού.

 

Ας βρούμε τώρα το κατάλληλο σχήμα και την κατάλληλη μέθοδο. Πρότεινα μια. Προσωπικά είμαι έτοιμος να ακολουθήσω κάποια άλλη. Αρκεί να υπάρξει... Τώρα...

 

 

Αγαπητοί φίλοι ,

 

επειδή ο κύριος Κίμωνας δεν έχει αναλάβει κανένα ρόλο συντονιστή και επειδή δεν έχει καμιά τέτοια πρόθεση θα παρακαλούσα τα παιδιά απο την θεσαλλονικη τα οποία ξεκίνησαν το θέμα με τις υπογραφές καθώς και όποιος άλλος μπορεί να προβουν σε οποιες ενέργειες είναι απαραίτητες έτσι ώστε να υπάρξουν τα πρόσωπα εκείνα που θα συντονίζουν τις οποιες ενέργειες πανελλαδικά .

 

Καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σας και είμαι απόλυτα σύμφωνος  , απλά προσωπικά δηλώνω αδυναμία οργάνωσης συντονιστικου πανελλαδικου οργάνου .

 

Σχετικά με την χθεσινη μας παρουσία στο ΟΕΕ σας αναφέρω τα εξής :

 

Στην εκτακτη συνεδρίαση την οποία συγκάλεσε ο πρόεδρος του ΟΕΕ μετά την παρουσία μας την προηγούμενη Παρασκευή , παρεβρέθησαν δια των προεδρίων/εκπροσώπων τους  τους οι ΠΟΛ , ΠΟΕ ΔΟΥ , ΠΟΦΕΕ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ και δια των αφεντομουτσουνάρων μας η Διαδικτυακή ομάδα παρέμβασης λογιστών ή οι εκπρόσωποι περίπου 11500 υπογραφών ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε την .......

 

Μετά τις τοποθετήσεις της ΠΟΛ και της ΠΟΦΕΕ οι οποίες ήταν επι της ουσίας  οι παρακάτω

 

http://www.polgr.org/index.php?option=com_content&view=article&id=105:-4172-4174-&catid=34:2012-11-13-17-35-08&Itemid=53

 

http://www.pofee.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=534:2014-01-23-09-53-10&catid=1:2010-06-07-11-34-11&Itemid=58

 

καθώς και την αρχική τοποθέτηση της ΠΟΕ ΔΟΥ η οποία συμφώνησε ότι τα μέτρα των τελευταίων Νόμων είναι τραγικά και απαγορευτικά για οποιαδήποτε επιχειρηματικη δραστηριότητα στα πλαίσια της ανάπτυξης της χώρας αλλα επισήμανε ότι για να ζητήθεί κατάργηση των μέτρων αυτών θα πρέπει να προτείνουμε ένα νέο καθεστώς ή την επαναφορά του προηγούμενου ποινολογίου , 

 

και τέλος μετά την τοποθέτηση του προέδρου του ΟΕΕ ο οποίος δεν αναφέρθηκε καθόλου στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν αλλα μας ενημέρωσε ότι το επιμελητήριο δεν μπορεί να καλύψει νομικά το θέμα της απεργίας του κλάδου όπως τον ενημέρωσε η νομική υπηρεσία του ΟΕΕ καθώς και το ότι θα μεταφέρει τα όσα συζητήθηκαν την Παρασκευή καθώς και εχθές,  στην αυριανή συνεδρίαση της ΣτΑ 29/1/2014 η οποία θα εκλέξει το νέο προεδρίο ,

 

στο τέλος τοποθετηθηκαμε και εμείς και αναφέραμε πως αν ο κρατικός μηχανισμός επιθυμεί μπορεί καλλιστα μέσα απο τις εφαρμογές που ήδη λειτουργούν σε taxisnet και εργάνη και μεσα απο τις οποίες βεβαιώνονται πλέον άμεσα φόροι και ασφαλιστικές εισφορές, να γνωρίζει το σύνολο των υποχρεώσεων αυτών . 

 

Αναφέραμε πως σε αυτή την βαση,  τα υπέρογκα πρόστιμα και οι υποτροπές τους,   μοναδικό σκοπό έχουν την εξόντωση των επιχειρήσεων και τον λογιστών καθώς και την γιγάντωση συγκεκριμένων "μεγάλων " λογιστικών εταιρειών , οι οποίες με κανα δύο υπερ ασφαλιστικά συμβόλαια μπορούν να καλύψουν τα όποια τους λάθη , λάθος το οποίο πλέον δεν αναγνωρίζεται σε κανέναν απο εμάς .

 

Αναφεραμε χαρακτηριστικά πως μετά τις 15/11/2014 και την ηλεκτρονικη υποβολή των ετησιων πινακων μεσα απο το ΕΡΓΑΝΗ υπάρχει στην βαση δεδομένων τους το σύνολο των νομίμων απασχολουμένων μισθωτών της χώρας και πίσω απο κάθε Α.Μ.Εργοδότη το πλήθος των υπαλλήλων που απασχολεί .

Το ευκολότερο πράγμα στο κόσμο πλέον είναι το να μπορεί να διασταυρώσει το υπουργείο κατα την υποβολή της ΑΠΔ έαν υπάρχουν διαφορές στα στοιχεία αυτής με αυτά που βρίσκονται στο εργάνη και πριν την οριστική υποβολή της να εμφανιζεται μνμ για τις διαφορές .

Οπότε το πρόστιμο των 10.500,00 για κάποιον εργαζόμενο που για  χ ψ λόγους μπορεί να ξεχαστεί ή "ξεχαστεί" δεν 'εχει κανένα απολύτος νόημα και δεν μπορεί κανένας να ισχυρισθεί ότι καλύπτει οποιαδήποτε παρανομία απο πλευράς εργοδοτών .

 

Τους εξηγήσαμε ότι μέσα απο το εργανη μπορούν πλέον να έχουν και την ενημερωση για τον ΦΜΥ αφου όλα τα προσωπικά στοιχεία των εργαζομένων (μισθος , τεκνα κλπ) υπάρχουν στην βαση δεδομένων και έτσι θα γνωρίζουν ποιες επιχειρήσεις δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις .

 

Τους εξηγήσαμε ότι το  ίδιο μπορεί να συμβεί με την εφαρμογή για τους παρακρατουμενους φόρους πρώην :rolleyes: ελευθέρων επαγγελματιων καθώς και το ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον ΦΠΑ μέσω των συγκεντρωτικών καταστάσεων και γενικότερα ότι όλα μπορούν να συμβούν αν υπήρχε καλή θέληση και διαθεση ή οποία όμως δεν υπάρχει.

Αναφέραμε πώς δεν μπορεί για μια ακόμα φορά η αδυναμία του ελεγκτικού μηχανισμού να φορτώνεται στις δικές μας πλάτες και τους εξηγήσαμε πως για αυτούς καθώς  και για πολλούς άλλους λόγους έχουμε αποφασίσει να προσφύγουμε ομαδικά στην δικαιοσύνη μαζί με επιμελητήρια (Επαγγελματικό κλπ)  καθως και συλλόγους (Δικηγορικός Φαρμακευτικός κλπ)

 

Επίσης ζητήσαμε απο τους εκπροσώπους της ΠΟΕ ΔΟΥ καθως και του ΟΕΕ να προβούν άμεσα σε ταχυρυθμα σεμιναρια στον κύριο θεοχάρη καθώς και στην αμεση απενεργοποίηση του λογαριασμού του στο τουιτερ , διότι δεν μπορούμε να κάνουν φόλοου καθημερινά στις ερμηνείες που δίνει για τις ΠΟΛ που εκδίδει και δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να τυπώνουμε τα.... ναι  και τα...... όχι που δίνει ώς απαντήσεις για τα ύψη των προστίμων που ισχύουν απο 01/01 και με αυτά ανα χείρας να παρουσιαζόμαστε στις ΔΟΥ . (εδω γέλασαν όλοι)

 

Τούς ειπαμε και άλλα , αλλά εχω ζαλιστεί τώρα .

 

Περιμένουμε απάντηση απο τον Δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για το ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με σκοπό  την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων άμεσα. (αγαπημενε +λακη θα σου τηλ αυριο για λεπτομέρειες επι των Νομικών)

 

Αυριο θα μας απαντήσει το ΕΒΕΑ για το πότε θα συναντηθούμε .

 

Ο Σωκράτης πέρασε απο τον Φαρμακευτικό σύλλογο για να κλείσει ραντεβού .

 

Περιμένουμε τηλέφωνο απο εκπρόσωπο της ΠΟΛ για το αν μπορουμε να  κάνουμε μια συγκέντρωση στην αίθουσα στη Κανιγγος 27 μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να μην περιφερόμαστε στα πεζοδρόμια .

 

Εννοείται πώς μέχρι να οργανωθεί το συντονιστικό,  στις παραπάνω συναντήσεις έρχεται όποιος γουστάρει και αγαπά .

 

Ειχα ξεκινήσει να το γράφω απο το πρωί αλλα όλο και κάτι γινοταν και σταματούσα .

 

Συγνώμη για την περιληπτική αλλα κουραστική περιγραφή

 

Ραντεβού στο γουναράδικο πλησίον του ΟΕΕ

 

Αντε και τα λέμε

 

Φιλιά

 

Υ.Γ Θα ενημερωσουμε τηλεφωνικά και Η/Υπολογιστικά για τα ραντεβού

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χανουμε χρονο αδικα
Κατα την γνωμη μου , δεν χρειαζεται υπαρξη συντονιστικου
Να συντονισει τους συλλογους για κοινη δραση ?
Υποτιθεται οτι υπαρχει η ΠΟΦΕΕ
Ας πιεσουν οι συλλογοι που ειναι στην ΠΟΦΕΕ , να αναλαβει δραση καλωντας μια ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στην ποια θα παραστουν και συλλογοι μη μελη της
Παρουσια θα εχει και η Διαδικτυακη Παρεμβαση , που ειναι μια αυθορμητη κινηση λογιστων εκτος συλλογων


Μην κανουμε την ζωη μας δυσκολη

Τα πραγματα ειναι πιο απλα απο οτι τα φανταζομαστε  και ο χρονος περιορισμενος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσοχή γιατί απο τα κυκλοφορούντα στην Ιερουσαλήμ,πάνε για μείωση των προστίμων η για αναβολή

για ένα εξάμηνο,οπότε πετάει το πουλάκι,εμείς θέλουμε λύση εδώ και τώρα.

Το πάνε σας έχουμε 2500 ε,καλά ας πάμε 1500ε,αυτά είναι παλιά κόλπα,προσοχή όποιοι τα χειρίζονται

μην πάμε για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι.εμείς ζητάμε αντίστοιχα του παλαιού καθεστώτος ν. 2523 και απο 

κει και πέρα να τσακίσουν με 1000% περισσότερα πρόστιμα για τα πλαστά-εικονικά και προσοχή στη συνέργεια,

ο λογιστής δεν φταίει σε τίποτα ,αν κάνει την δουλειά του και καταχωρεί ένα στοιχείο,δεν κερδίζει τίποτα.

Προσοχή ,γιατί τώρα είναι η ευκαιρία,με τέτοια δύναμη των υπογραφών και το ξεσηκωμό όλων των τάξεων-

επιμελητηρίων.

 

Ο Διομήδης έκανε μια σωστή πρόταση,ας μην χρονοτριβούμε,στην βράση κολλάει το σίδερο,αύριο μπορεί να 

είναι αργά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άρα κάποιος σύλλογος που είναι μέλος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ας αναλάβει πρωτοβουλία να ξεκινήσει τη διαδικασία.

Διομήδη και Γιάννη, και οι δύο ανήκετε σε σύλλογο που ανήκει στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.,

Στείλτε επιστολές, πιέστε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελείως επιλεκτικά κράτησα τα παραπάνω από τις παρατηρήσεις και προτάσεις των συναδέλφων. Γιατί παραμένει το ερώτημα: Πότε θα γίνουν αυτά; Ο χρόνος τρέχει, τελειώνει, χτύπησε το καμπανάκι της τελευταίας στροφής. Ο Φλεβάρης απέχει μόλις έξη μέρες, και θα αρχίσουν να τρέχουν οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων-καταστάσεων κάθε λογής του 14 και θα πέσει η δαμόκλειος σπάθη του 4174. Ανήμπορος να συμμετάσχω άμεσα στην πορεία προς την κεντρική εξουσία, βάζω το ερώτημα. Εγώ δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Εσεις;;;

Για να το ξαναθυμίσω και να χαιρετήσω τον Γιάννη και τον Διομήδη...Μη ξεχνάμε το μαστίγιο και το καρότο. Εκεί μας πάνε, γιατί το 10.550 του κ. Βρούτση πέρασε και άνοιξε σε κάποιους την όρεξη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου φίλος είπε ότι σε μια εκδήλωση στη Β. Ελλάδα κυβερνητικός παράγοντας αναφερόμενος στο πρόστιμο της ΑΠΔ είπε (περίπου) ότι είναι τρόπος να αυξήσουμε τα έσοδα .....

 

Επειδή κυκλόφορησε η φήμη ότι πάμε για μερική αναδίπλωση , θα δείτε πολλά επιμελητήρια να βγάζουν ανακοινώσεις επιτυχίας κλπ ... Νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα αλλά όχι βιαστικά ..... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω λοιπόν με το φίλο ΔΙομήδη , από αύριο πρέπει να ρίξουμε το μπαλάκι στη ΠΟΦΕΕ για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα συμφωνήσω λοιπόν με το φίλο ΔΙομήδη , από αύριο πρέπει να ρίξουμε το μπαλάκι στη ΠΟΦΕΕ για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος ....

 

To παιγνιδι ειναι χαμένο απο τα αποδυτήρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου φίλος είπε ότι σε μια εκδήλωση στη Β. Ελλάδα κυβερνητικός παράγοντας αναφερόμενος στο πρόστιμο της ΑΠΔ είπε (περίπου) ότι είναι τρόπος να αυξήσουμε τα έσοδα .....

Επειδή κυκλόφορησε η φήμη ότι πάμε για μερική αναδίπλωση , θα δείτε πολλά επιμελητήρια να βγάζουν ανακοινώσεις επιτυχίας κλπ ... Νομίζω ότι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα αλλά όχι βιαστικά .....

[/quo

δεν ειπε περιπου ετσι ο κυβερνητικος παραγοντας

.. ειπε ακριβως ετσι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝ-ΦΟΡΟΥΜΙΣΤΕΣ  ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ  ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τα μέλη του Δ/Σ του Συλλόγου μας και ύστερα από σχετική απαίτηση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών συντάχθηκε η παρακάτω επιστολή και απεστάλλει στην Ομοσπονδία ΠΟΦΕΕ, αλλά και σε όλους τους Συλλόγους μέλη της.

Επίσης εστάλλει και στο taxheaven για δημοσίευση στην κύρια σελίδα.

Παρακαλούμε για την σχετική εγρήγορση στην προσπάθεια αυτή... (Ξέρετε... Τηλέφωνα, μειλ κ.τ.λ.) 

Καλή συνέχεια. 

 

 

                      logotypo_logiston_banner3.jpg

 

 

Αίτηση σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
της Ομοσπονδίας Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 
για το θέμα του Φορολογικού και Ασφαλιστικού Ποινολογίου 

Κύριοι,
 
            Η κατάσταση που επικρατεί για το θέμα του Φορολογικού και του Ασφαλιστικού Ποινολογίου κρίνουμε ότι δικαιολογεί απόλυτα μια έκτακτη Γενική Συνέλευση όλων των συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.). Απαραίτητη κρίνεται και η συμμετοχή και των συλλόγων ή οργανώσεων ή διαδικτυακών ομάδων λογιστών που δεν είναι μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
            Προτείνουμε να διοργανωθεί ΑΜΕΣΑ σε μια μεγάλη αίθουσα της Αθήνας.      
            Επιθυμούμε μέσα από την συγκέντρωση αυτή να αποφασισθούν δράσεις  ενάντια στην κατά συρροή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση του επαγγελματία φοροτέχνη λογιστή από το Υπουργείο Οικονομικών και Εργασίας, τις οποίες θα δεσμευθούμε να τις υλοποιήσουμε μαζικά.
 
            Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η επιστολή πρόσκληση θα φτάσει στο Άτυπο Συντονιστικό Όργανο Κρήτης για να συντονίσει, αν συμφωνεί,  το θέμα στην Περιφέρεια μας  (Κρήτη).  Όποιες ομάδες έχουν συσταθεί για τον ίδιο σκοπό περιφερειακά καλούμε να βοηθήσουν στον συντονισμό της προσπάθειας.

            Τέλος θα αποσταλεί σε όλους του Συλλόγους μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καλώντας τους να αιτηθούν και αυτοί για σύγκληση Έκτακτης Γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας μας ώστε να υπάρξουν και τυπικά οι απαραίτητες υπογραφές που απαιτούνται για την διεξαγωγή της.   Καλούμε να ζητήσουν  και οι υπόλοιποι σύλλογοι, οργανώσεις και διαδικτυακές ομάδες -   που δεν ανήκουν στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  – έστω και άτυπα –   από την Ομοσπονδία να συγκληθεί η Έκτακτη αυτή Συνέλευση

Στοιχεία επικοινωνίας της Ομοσπονδίας : Ιουλιανού 42-46    Αθήνα   ΤΚ 1043

10434  Ελλάδα   [email protected]  +30 2108253445   +30 2108253446 http://www.pofee.gr

  
Το (τα) Υπουργείο(α) πρέπει ΑΜΕΣΑ με κάθε τρόπο να νιώσει την ανάσα μας. 

 

 follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend

Μ  ε     ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  η

εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

 

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος,  
Ο Αντιπρόεδρος  Κυπράιος Κωνσταντίνος , 
Ο Γραμματέας  Κελάκης Μιχαήλ, 
Ο Ταμίας  Παπαδάκης Ιωάννης,
 Το Μέλος Πετράκης Νικόλαος 

Διεύθυνση:

Β. Κορνάρου 30 & Αποκορώνου

Χανιά, Κρήτη 731 00

Ελλάδα

Τηλέφωνα: 2821071581 - 2821051769
Fax: 2821052254 - 2821034670

 

Copyright © 2014, All rights reserved.

Λαμβάνετε αυτά τα μυνήματα δίοτι είστε μέλη ή φίλοι του Συλλόγου Λογιστών Χανίων.

Διαγραφή από τη λίστα                                                |Α

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τα μέλη του Δ/Σ του Συλλόγου μας και ύστερα από σχετική απαίτηση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών συντάχθηκε η παρακάτω επιστολή και απεστάλλει στην Ομοσπονδία ΠΟΦΕΕ, αλλά και σε όλους τους Συλλόγους μέλη της.

Επίσης εστάλλει και στο taxheaven για δημοσίευση στην κύρια σελίδα.

Παρακαλούμε για την σχετική εγρήγορση στην προσπάθεια αυτή... (Ξέρετε... Τηλέφωνα, μειλ κ.τ.λ.) 

Καλή συνέχεια. 

 

Δεν εμφανίζεται σωστά το newsletter; Δείτε το στον  browser σας.

 

 

 

 

 

Αίτηση σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

της Ομοσπονδίας Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

για το θέμα του Φορολογικού και Ασφαλιστικού Ποινολογίου 

Κύριοι,

 

            Η κατάσταση που επικρατεί για το θέμα του Φορολογικού και του Ασφαλιστικού Ποινολογίου κρίνουμε ότι δικαιολογεί απόλυτα μια έκτακτη Γενική Συνέλευση όλων των συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.). Απαραίτητη κρίνεται και η συμμετοχή και των συλλόγων ή οργανώσεων ή διαδικτυακών ομάδων λογιστών που δεν είναι μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

            Προτείνουμε να διοργανωθεί ΑΜΕΣΑ σε μια μεγάλη αίθουσα της Αθήνας.      

            Επιθυμούμε μέσα από την συγκέντρωση αυτή να αποφασισθούν δράσεις  ενάντια στην κατά συρροή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση του επαγγελματία φοροτέχνη λογιστή από το Υπουργείο Οικονομικών και Εργασίας, τις οποίες θα δεσμευθούμε να τις υλοποιήσουμε μαζικά.

 

            Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η επιστολή πρόσκληση θα φτάσει στο Άτυπο Συντονιστικό Όργανο Κρήτης για να συντονίσει, αν συμφωνεί,  το θέμα στην Περιφέρεια μας  (Κρήτη).  Όποιες ομάδες έχουν συσταθεί για τον ίδιο σκοπό περιφερειακά καλούμε να βοηθήσουν στον συντονισμό της προσπάθειας.

            Τέλος θα αποσταλεί σε όλους του Συλλόγους μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καλώντας τους να αιτηθούν και αυτοί για σύγκληση Έκτακτης Γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας μας ώστε να υπάρξουν και τυπικά οι απαραίτητες υπογραφές που απαιτούνται για την διεξαγωγή της.   Καλούμε να ζητήσουν  και οι υπόλοιποι σύλλογοι, οργανώσεις και διαδικτυακές ομάδες -   που δεν ανήκουν στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  – έστω και άτυπα –   από την Ομοσπονδία να συγκληθεί η Έκτακτη αυτή Συνέλευση

Στοιχεία επικοινωνίας της Ομοσπονδίας :

Ιουλιανού 42-46   

Αθήνα   ΤΚ 1043

10434

Ελλάδα

 

[email protected]

 

+30 2108253445

 

+30 2108253446

 

http://www.pofee.gr

 

 

            Το (τα) Υπουργείο πρέπει ΑΜΕΣΑ με κάθε τρόπο να νιώσει την ανάσα μας. 

 

 

 

 

 

 

 follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend

Μ  ε     ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  η

εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

 

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος,  

Ο Αντιπρόεδρος  Κυπράιος Κωνσταντίνος , 

Ο Γραμματέας  Κελάκης Μιχαήλ, 

Ο Ταμίας  Παπαδάκης Ιωάννης,

 Το Μέλος Πετράκης Νικόλαος 

Διεύθυνση:

Β. Κορνάρου 30 & Αποκορώνου

Χανιά, Κρήτη 731 00

Ελλάδα

Τηλέφωνα: 2821071581 - 2821051769

Fax: 2821052254 - 2821034670

 

Copyright © 2014, All rights reserved.

Λαμβάνετε αυτά τα μυνήματα δίοτι είστε μέλη ή φίλοι του Συλλόγου Λογιστών Χανίων.

 

Διαγραφή από τη λίστα                                                |Α

 

θελουμε μερα και ωρα συνεδριασης να παμε εκει . αν δεν παρουν αποφαση να μην βγει κανεις απο εκει μεσα

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τα μέλη του Δ/Σ του Συλλόγου μας και ύστερα από σχετική απαίτηση της Διαδικτυακής Ομάδας Παρέμβασης Λογιστών συντάχθηκε η παρακάτω επιστολή και απεστάλλει στην Ομοσπονδία ΠΟΦΕΕ, αλλά και σε όλους τους Συλλόγους μέλη της.

Επίσης εστάλλει και στο taxheaven για δημοσίευση στην κύρια σελίδα.

Παρακαλούμε για την σχετική εγρήγορση στην προσπάθεια αυτή... (Ξέρετε... Τηλέφωνα, μειλ κ.τ.λ.) 

Καλή συνέχεια. 

 

Δεν εμφανίζεται σωστά το newsletter; Δείτε το στον  browser σας.

 

 

 

 

 

Αίτηση σύγκλησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

της Ομοσπονδίας Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 

για το θέμα του Φορολογικού και Ασφαλιστικού Ποινολογίου 

Κύριοι,

 

            Η κατάσταση που επικρατεί για το θέμα του Φορολογικού και του Ασφαλιστικού Ποινολογίου κρίνουμε ότι δικαιολογεί απόλυτα μια έκτακτη Γενική Συνέλευση όλων των συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.). Απαραίτητη κρίνεται και η συμμετοχή και των συλλόγων ή οργανώσεων ή διαδικτυακών ομάδων λογιστών που δεν είναι μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

            Προτείνουμε να διοργανωθεί σε μια μεγάλη αίθουσα της Αθήνας.      

            Επιθυμούμε μέσα από την συγκέντρωση αυτή να αποφασισθούν δράσεις  ενάντια στην κατά συρροή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση του επαγγελματία φοροτέχνη λογιστή από το Υπουργείο Οικονομικών και Εργασίας, τις οποίες θα δεσμευθούμε να τις υλοποιήσουμε μαζικά.

 

            Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η επιστολή πρόσκληση θα φτάσει στο Άτυπο Συντονιστικό Όργανο Κρήτης για να συντονίσει, αν συμφωνεί,  το θέμα στην Περιφέρεια μας  (Κρήτη).  Όποιες ομάδες έχουν συσταθεί για τον ίδιο σκοπό περιφερειακά καλούμε να βοηθήσουν στον συντονισμό της προσπάθειας.

            Τέλος θα αποσταλεί σε όλους του Συλλόγους μέλη της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καλώντας τους να αιτηθούν και αυτοί για σύγκληση Έκτακτης Γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας μας ώστε να υπάρξουν και τυπικά οι απαραίτητες υπογραφές που απαιτούνται για την διεξαγωγή της.   Καλούμε να ζητήσουν  και οι υπόλοιποι σύλλογοι, οργανώσεις και διαδικτυακές ομάδες -   που δεν ανήκουν στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.  – έστω και άτυπα –   από την Ομοσπονδία να συγκληθεί η Έκτακτη αυτή Συνέλευση

Στοιχεία επικοινωνίας της Ομοσπονδίας :

Ιουλιανού 42-46   

Αθήνα   ΤΚ 1043

10434

Ελλάδα

 

[email protected]

 

+30 2108253445

 

+30 2108253446

 

http://www.pofee.gr

 

 

            Το (τα) Υπουργείο πρέπει με κάθε τρόπο να νιώσει την ανάσα μας. 

 

 

 

 

 

 

 follow on Twitter | friend on Facebook | forward to a friend

Μ  ε     ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  η

εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

 

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος,  

Ο Αντιπρόεδρος  Κυπράιος Κωνσταντίνος , 

Ο Γραμματέας  Κελάκης Μιχαήλ, 

Ο Ταμίας  Παπαδάκης Ιωάννης,

 Το Μέλος Πετράκης Νικόλαος 

Διεύθυνση:

Β. Κορνάρου 30 & Αποκορώνου

Χανιά, Κρήτη 731 00

Ελλάδα

Τηλέφωνα: 2821071581 - 2821051769

Fax: 2821052254 - 2821034670

 

Copyright © 2014, All rights reserved.

Λαμβάνετε αυτά τα μυνήματα δίοτι είστε μέλη ή φίλοι του Συλλόγου Λογιστών Χανίων.

 

Διαγραφή από τη λίστα                                                |Α

 

θελουμε μερα και ωρα συνεδριασης να παμε εκει . αν δεν παρουν αποφαση να μην βγει κανεις απο εκει μεσα

 

 

 

τερμα τα  φιλια και τα χτυπηματα στην πλατη .

λυση εδω και τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεφουσκώνει το πράγμα σιγά-σιγά. Ακούω για επιτροπές και παρεπιτροπές....Αρχίζω και θυμάμαι εκείνο το τύπο (τον κολλητό του Τίτυρου) στον Καπετάν Μιχάλη που έγραφε γράμματα στις Μεγάλες Δυνάμεις και στο τέλος τον έσφαξαν στου Ιδομενέα τη βρύση οι τούρκοι.....Αρχίζω και συμφωνώ με τον Αμαρτωλό,που λέει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο απο τα αποδυτήρια....Τα πολλά λόγια είναι φτώχια...ΠΡΟΤΑΣΗ.. Μαζικές μηνύσεις στο Βρούτση και στο Στουρνάρα,για αντισυνταγματικότητα των νόμων που εισηγήθηκαν και δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων, σε περίπτωση καταδίκης τους,(το λίγο λιγότερο).Το κόστος των μηνύσεων , να αναλάβουν οι κατά τόπο Σύλλογοι Επαγγελματιών (συμπεριλαμβανομένων των δικών μας,για να δικαιολογήσουν και έμπρακτα την ύπαρξη τους).Επίσης η είσοδος τρακτέρ και λοιπών μηχανοκίνητων οχημάτων στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. και Επιθεωρήσεις Εργασίας δε μου ακούγεται άσχημη ιδέα.  :angry:  :angry:  :angry:  :angry: (Το θέμα είναι ποιός τους πείθει να μπουκάρουν)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχουμε ηθικο χρεος στα παιδια μας και στις επομενες γενιες. εμεις καναμα σκατα αυτο τον τοπο . εμεις μαζι τους πρεπει να τον φτιαξουμε παλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεφουσκώνει το πράγμα σιγά-σιγά. Ακούω για επιτροπές και παρεπιτροπές....Αρχίζω και θυμάμαι εκείνο το τύπο (τον κολλητό του Τίτυρου) στον Καπετάν Μιχάλη που έγραφε γράμματα στις Μεγάλες Δυνάμεις και στο τέλος τον έσφαξαν στου Ιδομενέα τη βρύση οι τούρκοι.....Αρχίζω και συμφωνώ με τον Αμαρτωλό,που λέει ότι το παιχνίδι είναι χαμένο απο τα αποδυτήρια....Τα πολλά λόγια είναι φτώχια...ΠΡΟΤΑΣΗ.. Μαζικές μηνύσεις στο Βρούτση και στο Στουρνάρα,για αντισυνταγματικότητα των νόμων που εισηγήθηκαν και δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων σε περίπτωση καταδίκης τους,(το λίγο λιγότερο).Το κόστος των μηνύσεων , να αναλάβουν οι κατά τόπο Σύλλογοι Επαγγελματιών (συμπεριλαμβανομένων των δικών μας,για να δικαιολογήσουν και έμπρακτα την ύπαρξη τους).Επίσης η είσοδος τρακτέρ και λοιπών μηχανοκίνητων οχημάτων στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. και Επιθεωρήσεις Εργασίας δε μου ακούγεται άσχημη ιδέα.  :angry:  :angry:  :angry:  :angry: (Το θέμα είναι ποιός τους πείθει να μπουκάρουν)

η αναγκη σε κανει να καταλαβεις ποιος εισαι απο που ερχεσαι που πας

μονο αυτη σε κανει να καταλαβεις τι εισαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η αναγκη σε κανει να καταλαβεις ποιος εισαι απο που ερχεσαι που πας

μονο αυτη σε κανει να καταλαβεις τι εισαι

Καλά πια καταλαβαίνεις πως αυτή ’ναι η αξία του ανθρώπου: να ζητάει και να ξέρει πως ζητάει το αδύνατο και να ’ναι σίγουρος πως θα το φτάσει, γιατί ξέρει πως αν δε λιποψυχήσει, αν δεν ακούσει τι του κανοναρχάει η λογική, μα κρατάει με τα δόντια την ψυχή του κι εξακολουθεί με πίστη, με πείσμα να κυνηγάει το αδύνατο, τότε γίνεται το θάμα, που ποτέ ο αφτέρουγος κοινός νους δε θα μπορούσε να το μαντέψει: το αδύνατο γίνεται δυνατό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΠΡΟΤΑΣΗ.. Μαζικές μηνύσεις στο Βρούτση και στο Στουρνάρα,για αντισυνταγματικότητα των νόμων που εισηγήθηκαν και δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων, σε περίπτωση καταδίκης τους,(το λίγο λιγότερο).Το κόστος των μηνύσεων , να αναλάβουν οι κατά τόπο Σύλλογοι Επαγγελματιών (συμπεριλαμβανομένων των δικών μας,για να δικαιολογήσουν και έμπρακτα την ύπαρξη τους).Επίσης η είσοδος τρακτέρ και λοιπών μηχανοκίνητων οχημάτων στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. και Επιθεωρήσεις Εργασίας δε μου ακούγεται άσχημη ιδέα.  :angry:  :angry:  :angry:  :angry: (Το θέμα είναι ποιός τους πείθει να μπουκάρουν)

 

Σε λιγότερο από 2-3 ημέρες θα είναι έτοιμο το προσχέδιο για 4 νομικές ενέργειες. Το έχει αναλάβει συνάδελφος Κερκυραίος (!!!) με νομικούς εδώ στα Χανιά και σε 2-3 θα παρουσιασθεί !!!

 

Ά ρε Σπύρο !!! Ζήτω η Κέρκυρα !!!   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας πιεσουν οι συλλογοι που ειναι στην ΠΟΦΕΕ , να αναλαβει δραση καλωντας μια ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στην ποια θα παραστουν και συλλογοι μη μελη της

Παρουσια θα εχει και η Διαδικτυακη Παρεμβαση , που ειναι μια αυθορμητη κινηση λογιστων εκτος συλλογων

 

Καλή η πρόταση , μόνο ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ στην διαχείρηση των 7.938 υπογραφών Λογιστών και 3.894 υπογραφών Επαγγελματιών. Κοντεύουμε λοιπόν τις 12.000 συνολικά υπογραφές που , κατά την γνώμη μου , κανένα κείμενο της ΠΟΦΕΕ δεν πρόκειται να φθάσει στον αιώνα τον άπαντα ! Ας μην ξεχνάμε ότι αργά η γρήγορα θα πάρουν μπροστά τα "παπαγαλάκια" που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη διασπαστικών κινήσεων. Να  "εχουν γνώση οι φύλακες"  λοιπόν , διότι : Αι ημέραι πονηραί εισί !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε λιγότερο από 2-3 ημέρες θα είναι έτοιμο το προσχέδιο για 4 νομικές ενέργειες. Το έχει αναλάβει συνάδελφος Κερκυραίος (!!!) με νομικούς εδώ στα Χανιά και σε 2-3 θα παρουσιασθεί !!!

 

Ά ρε Σπύρο !!! Ζήτω η Κέρκυρα !!!   

Ε τώρα να είσαι απο τη Κρήτη και να λές το παραπάνω ,  το θεωρώ τιμή για εμάς τους τρελλούς!!!Γειά σου ρε +λάκη!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...