Προς το περιεχόμενο

Συλλογή υπογραφών με σκοπό την αποστολή της Διαμαρτυρίας στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης


SophiaL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε δε σταματάτε το μπούρου-μπούρου ? Το πολύ το "κύριε ελέησον" το βαριέται κι ο Θεός . Κρατήστε την ενέργειά σας για την Δευτέρα στις 2. Και ελπίζω να δώ και μερικούς απο τους παλιούς και νέους φίλους που έλαμψαν δια της απουσίας τους. Γιατί άμα ήταν καμμιά ετήσια μάζωξη του TAXHEAVEN , να δείς για πότε θα ερχόντουσαν. Δε λέω για κανά σεμινάριο  ;)  ! Εκεί θα γινόταν το αδιαχώρητο ! 'Αμα δε σπάσεις αυγά , ομελέτα δε γίνεται (που λέει και μια ψυχή που ΤΩΡΑ με διαβάζει φανατικά).

και παρασκευη 31/1/2014 11:00 συνταγμα και οχι μονο

αλλα σε ολες  τις πρωτευουσες των νομων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 1,3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι ότι θύμωσα απίστευτα με όσα έγραψε ο Σωκράτης, κρατήθηκα και μετέτρεψα το θυμό μου σε στεναχώρια. 

Μετά από λίγη ώρα μετέτρεψα την στεναχώρια σε ηρεμία δίνοντας μου την δυνατότητα να γράψω.

 

Η αλήθεια λοιπόν, είναι ότι αυθορμητισμοί σαν του Σωκράτη (deadpoet) χρειάζονται. Είμαι οπαδός της λογικής ότι  δευτερόλεπτα πράξεων μπορεί να αντιστοιχούν σε αιώνες διεκδικήσεων.

Απλώς, μετά,  ο Σωκράτης δεν μετέτρεψε το θυμό του σε στεναχώρια και την στεναχώρια σε ηρεμία για να συνεχίσει σωστά τον αγώνα του.

Μίλησε για τους συνδικαλιστικούς φορείς αναφερόμενος σε ποιόν; στον Καμπάνη τον φιλομνημονιακό!!

Και μίλησε γενικώς....

Μίλησε για όλους....

Μίλησε ακόμα και σε άγνωστους που όταν αντιδρούσαν τους απαντούσε "εσύ πρέπει να είσαι συνδικαλιστής για να μιλάς έτσι"..

Ψάρωσαν ακόμα και θηρία (κατ' εκτίμησή μου) όπως η Ειρήνη και έδωσε απολογισμό...  

 

Η αλήθεια όμως Σωκράτη είναι διαφορετική... 

 

Είναι ότι ο συντονισμός δεν έχει ακόμα επιτευχθεί. 

 

Παράδειγμα: Στο συντονιστικό όργανο Κρήτης αποφασίσαμε να μην κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις. Να οργανωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε (δες την αναφορά που έγινε πιο πριν). Φαντάσου λοιπόν να θέλουμε να πάμε στο Υπουργείο να διαμαρτυρηθούμε και να έχουμε συντονιστικό όργανο. Αυτό θα ενημερώσει τους 7 συλλόγους του Νομού και οι 7 σύλλογοι θα μαζέψουν υπογραφές για το ποιοι είναι διατεθειμένοι να πάνε στην Αθήνα στο Υπουργείο την τάδε μέρα και την τάδε ώρα με το προσωπικό και τις οικογένειες τους με επιδότηση του κόστους από τα ταμεία των συλλόγων.  Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει μέσω οργάνωσης μαζικότητα.   

Ωστόσο δεν θα περιμένουμε αυτή τη μέρα. Εκπρόσωποι του Συντονιστικού της Κρήτης θα επισκεφθούν Υπουργούς και Επιμελητήρια. Θα δημιουργήσουν κύμα "φόβου" όταν δουν ότι μικροί σύλλογοι που έχουν δίπλα τους πολλούς λογιστές οργανώνονται περιφερειακά. 

 

Πιστεύω ότι μόνο που θα δουν τέτοια κίνηση (να ενώνονται περιφερειακά οι σύλλογοι) υπάρχει περίπτωση να πάρουν πίσω το νόμο. 

 

Δηλαδή Σωκράτη  όλα να γίνονται οργανωμένα  AΠΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ (απλοί σύλλογοι) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. (βλέπε Καμπάνης που ανέφερες) 

 

Είναι δηλαδή τεράστιο λάθος να συγκρίνεις τα ανωτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα με τα μικρά περιφερειακά. 

Είναι δηλαδή λάθος να αναζητάς γιατί δεν ήρθαν όλοι σε μια κίνηση ενός συλλόγου, διότι μπορεί άλλοι σύλλογοι να σκέφτονται ότι αυτό το θέμα πρέπει να λυθεί με συνεργασία 

 

Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος. 

Μπορεί να υπάρχει άλλη λύση.

 

Είμαι σίγουρος όμως ότι η επιθετικότητα σου προς πάσα κατεύθυνση, που δεν εντάσσεται στην δική σου λογική, είναι τραγικό λάθος. Ο στόχος μας αυτή την στιγμή είναι ένας. Το Υπουργείο και όχι οι συνάδελφοι σου.

 

Κωστή

Όπως αναφέρεις και σε άλλο Post, τα πράγματα εδώ στην Αθήνα είναι δύσκολα, καμία σχέση με την επαρχία. Σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα, ειδικά όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, επικρατεί ο «ωχαδερφισμός» , η αποξένωση, ο φόβος, η κούραση, η εσωστρεφής αποξένωση.   Και υπάρχει και πολλή βία, και δεν μιλάω για τη σωματική, αυτή μπορείς να την αντιμετωπίσεις με κάποιο τρόπο. Τον καθημερινό βιασμό της ψυχής σου, όμως πώς να τον αποτρέψεις χωρίς δικλείδες ασφαλείας;  

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες που προανέφερα, θεωρώ ότι τα 300-500 άτομα που βρέθηκαν εκεί ήταν πολλά.  Συμφωνώ μαζί σου, είναι λάθος να κατηγορούμε συλλήβδην όλους τους συλλόγους, και στο κάτω –κάτω  το κάλεσμα στην συγκέντρωση έγινε από σύλλογο, συμφωνούμε η όχι με τις θέσεις του και τις εξελίξεις. Και εάν έγινε προσπάθεια εκμετάλλευσης, έχουμε και εμείς ευθύνη για αυτό. Δεν υποτιμάω τη δύναμη του διαδικτύου, αλλά αν θέλουμε να δώσουμε δυνατό χτύπημα, αν θέλουμε οι υπογραφές να γίνουν20.000-30.000… πρέπει να απευθυνθούμε και στην TV, μας αρέσει δεν μας αρέσει.  Για αυτό το σκοπό όμως χρειάζεται κάποιο συντονιστικό όργανο, μια επιτροπή, κάτι τέλος πάντων. Τη Δευτέρα θα πρέπει να μαθευτεί ότι θα είμαστε έξω από το Ο.Ε.Ε., και πρέπει να είμαστε όλοι, όχι γιατί πιστεύω ότι θα βρει λύση το νομικό τμήμα του Ο.Ε.Ε. για την απεργία, αλλά για να πιέσουμε αντιδράσεις, για να δηλώσουμε ότι είμαστε παρόντες και δεν έχουμε σκοπό να τους επιτρέψουμε να συνεχίζουν να αποφασίζουν ερήμην μας.

Και εγώ θύμωσα, όχι μόνο με αυτό που αναφέρθηκες, αλλά και με το ψήφισμα διαμαρτυρίας όπου αναγράφεται το όνομα της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.-Π., η οποία εκτός από την συμπαράσταση και το κάλεσμα στα μέλη της να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση, δεν ρωτήθηκε για κανένα ψήφισμα. Πόσο μάλλον όταν τουλάχιστον 2 μέλη του Δ.Σ. της αποχώρησαν από τη συγκέντρωση αρνούμενοι να το ψηφίσουν.  Με ενοχλούν οι χειραγωγήσεις από όπου κι αν προέρχονται, από οργανωμένους η μη. Δεν έχω φτάσει ακόμα στο τρίτο στάδιο, είμαι ακόμα στεναχωρημένη, δυσκολεύομαι να γράψω...

 

Υστ. 1 Δεν ξέρω ποιούς συλλόγους θα καλέσει για τη Δευτέρα ο κ. Κυδωνάκης, εμείς πάντως προς το  παρόν δεν έχουμε πάρει πρόσκληση…

 Υστ  2. Ξέρεις και τα θηρία έρχονται στιγμές που πρέπει να λουφάξουν για λίγο προκειμένου να καθαρίσουν τις πληγές τους…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμεις σημερα παρευρεθηκαμε στη συνεδριαση του ΔΣ του οικονομικου επιμελητηριου Κεντρικης Μακεδονιας στην θεσσαλονικη. Δεν ηταν καποια κινητοποιηση απλα ειπαμε θα ειμαστε εκει να υποβαλουμε τα αιτηματα μας. Ο προεδρος ειπε οτι θα στειλει υπομνημα  που θα ζητα την καταργηση του 4174 και ειδικοτερα των αρθρων για τα προστιμα. Ειπαμε οτι επιτελους πρεπει να μας εκπροσωπησουν. Ζητησαμε επισης να μας στηριξει σε μια τυχον απεργια μας.αλλα κατεληξαν οτι αυτο δεν μπορει να γινει. Ζητησαμε να εχουν  συνεργασια με αλλους επαγγελματικους φορεις για προωθηση του προβληματος αλλα δεν καταλαβαμε οτι αυτο θα επιτευχθει. 

Παρευρεθηκε και ο προεδρος ενος συλλογου της θεσσαλονικης  ειπε οτι και αυτοι θα στειλουν υπομνημα .Για κινητοποιησεις τελος παντων εδω στην θεσσαλονικη κανενας δεν ειπε. Ειπαν σε δευτερο χρονο αν δεν εισακουστουμε τοτε θα σκεφτουν αλλα μετρα.Και στο οικονομικο επιμελητηριο αλλα και στους συλλογους προτειναμε οτι θα πρεπει να λειτουργησουν συλλογικα αλλα κυριως σε  πανελλαδικο επιπεδο αλλα δεν ειδαμε τετοια  διαθεση. 

 

το συμπερασμα , απο τη δικη σου αναλυση Μαρια , για χτες ειναι ενα, δεν ....

 

περιμενω και για τη σημερινη....

 

γιατι αν βιαστω εγω να γραψω , δεν ξερω ποσα δεν θα μετρησω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο ενα θελω να πω....

 

μη σταματαμε τωρα , ειναι λαθος. μολις τωρα ξεκινησαμε, δεν ειναι λιγα οσα εγιναν αυτες τις μερες....

 

Δεν μας θελουν στους δρομους, θα κανουν τα παντα για να διαλυσουν αυτο που αυθορμητα ξεκινησε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμεις συναδελφοι πηγαμε στην συγκεντρωση της ΕΦΕΕΘ ακουσαμε την ομιλια του προεδρου που ανελυσε τα προστιμα, ακουσαμε εκπροσωπους των επαγγελματικων φορεων που μολις τελειωναν την ομιλια τους εφευγαν μετα μιλησε και ενας κυβερνητικος εκπροσωπος  που δεν ηξερε τί να πει και ελεγε........ Τον κραξαμε λιγο. Μετα ειπαν θα παει επιστολη διαμαρτυριας στο πρωθυπουργο και μετα μας ειπαν αντε σπιτια σας τελειωσαμε. Τους ρωτησα μετα την επιστολη που θα στειλετε τί αλλα μετρα θα παρετε? αρχισαν να λενε για τις απεργιες που καλεσαν το κλαδο να μην αποστελλει δηλωσεις κλπ που ειχαν αποτυχια. Τους λεω καμμια κινητοποιηση στους δρομους δεν θα μπορουσε να οργανωθει? Απαντηση δεν πηραμε.

Απογοητευση!!!!!!!!!!!!!!!!, εμεις νομιζαμε οτι αφου ηταν καλεσμενες και ολες οι επαγγελματικες οργανωσεις θα εκαναν απο κοινου ενα πλανο δρασης.

Παντως φανηκε να εννοηθει , απο ολο το κλιμα, οτι το συνολο των υπογραφων τους εξαναγκασε να δρασουν .(χωρις φυσικα αυτο να εκφραστει). Χαριτολογωντας μαλιστα ο προεδρος ειπε οτι ολα τα καλα ξεκινανε απο την θεσσαλονικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι διαβαζοντας ολα τα δημοσιευματα εδω εχω την αισθηση οτι οταν περναει απο συλλογους το πραγμα, το θεμα -οπως θελουμε το λεμε- ατονει, συμβιβαζεται, παει να κουκουλωθει....

Δεν νομιζω να εχω καποια λαθος αντιληψη γιατι εχω διαβασει απο την αρχη το θεμα προσεκτικα..

Κατα την ταπεινη γνωμη μου ειναι πλεον επιβεβλημενη η οσο το δυνατον μεγαλυτερη και δυναμικη-σε λογικα πλαισια- παρουσια μας την Δευτερα στις 14.00.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι διαβαζοντας ολα τα δημοσιευματα εδω εχω την αισθηση οτι οταν περναει απο συλλογους το πραγμα, το θεμα -οπως θελουμε το λεμε- ατονει, συμβιβαζεται, παει να κουκουλωθει....

Δεν νομιζω να εχω καποια λαθος αντιληψη γιατι εχω διαβασει απο την αρχη το θεμα προσεκτικα..

Κατα την ταπεινη γνωμη μου ειναι πλεον επιβεβλημενη η οσο το δυνατον μεγαλυτερη και δυναμικη-σε λογικα πλαισια- παρουσια μας την Δευτερα στις 14.00.....

 

 

κι εμεις που τρεις μερες τωρα εχουμε παραστει στις συνελευσεις των συλλογων μας, αυτη την εντυπωση εχουμε....

Καντε ο,τι μπορειτε , δεν εισασταν λιγοι, αν ειστε και περισσοτεροι  αυτη τη φορα, ακομα καλυτερα 

 

Μακαρι να γινοταν να ειμαστε και μεις κατω τη Δευτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα.

Σήμερα 25/01/2014 στις 11.00 έγινε ανοικτή σύσκεψη της ΕΦΦΕΘ με τις υπόλοιπες οργανώσεις και επιμελητήρια. Προσκλήθηκαν επίσης και όλοι οι βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης.

Παρατηρήσεις (μου)

  1. Δεν εμφανίσθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής εκτός της ΑΝΕΛ Κος Αραμπατζής.
  2. Ήρθε ο Κος Κοκκόρης  (γενικός γραμματέας)
  3. Αρκετοί εκπρόσωποι επιμελητηρίων
  4. Όλοι μίλησαν για τον παραλογισμό των προστίμων (λες και δεν το ξέραμε αυτό) Εξαίρεση ο Κος Καμπάνης της ΠΟΦΕΕ που μίλησε και για το παρασκήνιο των επαφών που είχαν ως ΠΟΦΕΕ
  5. Όλοι μίλησαν ότι δεν εισακούονται από τον υπουργό
  6. Όλοι αποφάσισαν να συντάξουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας.
  7. Για κοινή δράση όλων των φορέων δεν ακούστηκε τίποτα  εκτός του ψηφίσματος
  8. Μετά πήγαμε για καφέ

Συνάδερφοι εάν δεν αντιδράσουμε οι ίδιοι προβλέπω ότι απλώς θα έχουμε μία έκπτωση στα πρόστιμα.

 

Συγχαρητήρια σε όσους κατέβηκαν στο σύνταγμα. Δεν ήταν λίγοι όπως διάβασα, για μένα ήταν αρκετοί και θαρραλέοι αν αναλογιστούμε τον επαγγελματικό μας χώρο.

 

Προτείνω νέα διαμαρτυρία στο υπουργείο όπου θα κληθούν όλες οι επαγγελματικές οργανώσεις της χώρας. Νομίζω οτι στις 07/02/2014 υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθεί.

 

Επίσης όπως άνοιξε το θέμα με τις υπογραφές (με τον μετρητή)  να ανοιχτεί και ένα θέμα με το ποιοι ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ να συμμετάσχουν σε αυτή την διαμαρτυρία. Φυσικά όσοι υπογράψουν να έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλες οι ειδοποιησεις και για εμενα και τωρα μολις διαβασα οσα γραφτηκαν εδω.

Εχω να πω αυτο που ειπα και νωριτερα. Καλη η οργη, καλος ο θυμος, καλη η ενταση, αρκει να διοχετευεται εξω και προς ολους αυτους που προσπαθουν να μειωσουν την διαμαρτυρια μας, την κινηση μας αυτη! Ναι το ΟΕΕ της Κεντρικης Μακεδονιας και ναι η ΕΦΕΕΘ, θελουν ξεχωριστα ο καθενας να παρει τα ευσημα! Προσωπικα χ@στηκα!! Αν ειναι να βγει το επιθυμητο αποτελεσμα και ο στοχος να επιτευχθει, ας παρουν ολοι τους τα ευσημα ή και κανενας!! δε με νοιαζει!

Ναι κι εγω απογοητευτηκα και χτες και σημερα!! Δε σταματω ομως!Το ποταμι δε γυριζει πισω!! 

Και αυτο που δεν πρεπει να ξεχναμε ποτε, ειναι οτι μετα τη νικη μας (ναι το πιστευω οτι ειμαστε κοντα σε αυτην!)σε ολα αυτα που ζηταμε τωρα ,ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ!! Το επομενο βημα ειναι να διασφαλισουμε το επαγγελμα μας! Κι ο,τι αυτο σημαινει.Καταλαβαινετε!! Οποτε, αυτο ειναι η αρχη! Και επιτελους ενωνομαστε!

Καλη δυναμη σε ολους!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει ρε εσείς βρέθηκε ο φταίχτης.

Εγώ φταίω για όλα.

 

Εγώ είμαι η ρίζα του κακού.

 

Αν λείψω εγώ θα λυθούν όλα τα προβλήματα του κλάδου.

 

Θέλω να δω τον Αργύρη και το Βελισσάριο στην πρώτη γραμμή έξω από το ΟΕΕ τη Δευτέρα.

 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.....

Σωκράτη συγνώμη για τη παρανόηση της στάση σου......Ολοι είμαστε στη τσίτα και εκνευρισμένοι με αυτά που συμβαίνουν........Αλλα πρέπει να δείξουμε αρχικά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

 

Μπορύμε να συστήσουμε και Α επιτροπή αγώνα όσοι μαζευτούμε, στο ΟΕΕ.με συλλόγους ή μη, στη τελική όλοι λογιστές είμαστε, και το ίδιο σαμάρι μας φορτώσαν......Ασε που μας ετοιμάζουν και πιστοποιητικά φορολογικού ελέγχου, στο 2014, από εμάς, αφού οι ΔΟΥ, θα γίνουν ΚΕΠ των 5 ατόμων.......και τα Ελεγκτικά Κέντρα τα λουκετώσαν,,,,,,,

Ο κώδικας δεοντολογίας, λέει να μη παίρνουμε δώρα από τον επιχειρηματία.....σα λάδωμα????? Γιατί άραγε :ph34r:

 

Η Θεσσαλονική θα βρει το δρόμο της, όπως και άλλες περιοχές, όταν τα γγεγονότα θα τους ξεπεράσουν , και πάσουν οι πρώτες καμπάνες προστίμων.......Αμα δε πάθεις, πως θα μάθεις......Ελληνική νοοτροπία, χωρίς πρόληπτικούς αγώνες......

 

Τη Δευτέρα, στο ΟΕΕ θα είμαστε παρέα 2 η ώρα έχετε πεί????????....με ομπρέλες, για τη βροχή.........ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ, και δε μας σταματάει ΚΑΝΕΙΣ,,,,,,

 

Εχουμε και τα 10.550 στα ΑΠΔ...Εκεί φορείς π.χ όπως ΟΕΕ έχουν διαμαρτυρηθεί?????ΑΝ όχι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.......για τη μη εκπροσώπηση μας,.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κωστή

Όπως αναφέρεις και σε άλλο Post, τα πράγματα εδώ στην Αθήνα είναι δύσκολα, καμία σχέση με την επαρχία. Σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα, ειδικά όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, επικρατεί ο «ωχαδερφισμός» , η αποξένωση, ο φόβος, η κούραση, η εσωστρεφής αποξένωση.   Και υπάρχει και πολλή βία, και δεν μιλάω για τη σωματική, αυτή μπορείς να την αντιμετωπίσεις με κάποιο τρόπο. Τον καθημερινό βιασμό της ψυχής σου, όμως πώς να τον αποτρέψεις χωρίς δικλείδες ασφαλείας;  

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες που προανέφερα, θεωρώ ότι τα 300-500 άτομα που βρέθηκαν εκεί ήταν πολλά.  Συμφωνώ μαζί σου, είναι λάθος να κατηγορούμε συλλήβδην όλους τους συλλόγους, και στο κάτω –κάτω  το κάλεσμα στην συγκέντρωση έγινε από σύλλογο, συμφωνούμε η όχι με τις θέσεις του και τις εξελίξεις. Και εάν έγινε προσπάθεια εκμετάλλευσης, έχουμε και εμείς ευθύνη για αυτό. Δεν υποτιμάω τη δύναμη του διαδικτύου, αλλά αν θέλουμε να δώσουμε δυνατό χτύπημα, αν θέλουμε οι υπογραφές να γίνουν20.000-30.000… πρέπει να απευθυνθούμε και στην TV, μας αρέσει δεν μας αρέσει.  Για αυτό το σκοπό όμως χρειάζεται κάποιο συντονιστικό όργανο, μια επιτροπή, κάτι τέλος πάντων. Τη Δευτέρα θα πρέπει να μαθευτεί ότι θα είμαστε έξω από το Ο.Ε.Ε., και πρέπει να είμαστε όλοι, όχι γιατί πιστεύω ότι θα βρει λύση το νομικό τμήμα του Ο.Ε.Ε. για την απεργία, αλλά για να πιέσουμε αντιδράσεις, για να δηλώσουμε ότι είμαστε παρόντες και δεν έχουμε σκοπό να τους επιτρέψουμε να συνεχίζουν να αποφασίζουν ερήμην μας.

Και εγώ θύμωσα, όχι μόνο με αυτό που αναφέρθηκες, αλλά και με το ψήφισμα διαμαρτυρίας όπου αναγράφεται το όνομα της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.-Π., η οποία εκτός από την συμπαράσταση και το κάλεσμα στα μέλη της να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση, δεν ρωτήθηκε για κανένα ψήφισμα. Πόσο μάλλον όταν τουλάχιστον 2 μέλη του Δ.Σ. της αποχώρησαν από τη συγκέντρωση αρνούμενοι να το ψηφίσουν.  Με ενοχλούν οι χειραγωγήσεις από όπου κι αν προέρχονται, από οργανωμένους η μη. Δεν έχω φτάσει ακόμα στο τρίτο στάδιο, είμαι ακόμα στεναχωρημένη, δυσκολεύομαι να γράψω...

 

Υστ. 1 Δεν ξέρω ποιούς συλλόγους θα καλέσει για τη Δευτέρα ο κ. Κυδωνάκης, εμείς πάντως προς το  παρόν δεν έχουμε πάρει πρόσκληση…

 Υστ  2. Ξέρεις και τα θηρία έρχονται στιγμές που πρέπει να λουφάξουν για λίγο προκειμένου να καθαρίσουν τις πληγές τους…

Ειρήνη καλησπέρα,μπράβο για την όλη προσπάθεια,αλλά έχω ξαναρωτήσει,σε αυτήν την προσπάθεια έχουν γίνει

κινήσεις να είναι όλοι οι σύλλογοι και η ΕΦΕΕΑ μαζί ,για να είμαστε όλοι μαζί?αν έγινε όχληση και δεν υπήρξε ανταπόκριση

αν μπορείς πρέπει να πεις ονόματα,δεν είναι κακό,για να ξέρουμε τι πράττουμε,αν δεν έγινε νύξη,πιστεύω ότι είναι μέγα λάθος,

για την μη νύξη ,όχι για την προσπάθεια ,που είναι αξιέπαινη.

Δυστυχώς εδώ στην Αθήνα είμαστε  πολλοί ,αλλά απο θέμα οργάνωσης αντιδράσεων είμαστε στον πάτο,σε σχέση με την 

επαρχία,οι μικροεγωισμοί και οτι άλλο θα πρέπει να πάνε στο διάολο ,σε τέτοιες στιγμές,γιατί αυτά μας έφεραν έως εδώ,η θα το

καταλάβουμε-καταλάβετε όλοι η θα μας φάει ,όπως μας τρώει το σκοτάδι,τα ίδια λέω και στους από δω ,για να μην παρεξηγηθώ.

Δυστυχώς εδώ στην Αθήνα,δεν νομίζω αλλού,υπάρχουν οι από δω και οι από κει και ο εχθρός γελάει ,όταν ο ένας λέει έτσι και

ο άλλος κάπως έτσι..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειρήνη καλησπέρα,μπράβο για την όλη προσπάθεια,αλλά έχω ξαναρωτήσει,σε αυτήν την προσπάθεια έχουν γίνει

κινήσεις να είναι όλοι οι σύλλογοι και η ΕΦΕΕΑ μαζί ,για να είμαστε όλοι μαζί?αν έγινε όχληση και δεν υπήρξε ανταπόκριση

αν μπορείς πρέπει να πεις ονόματα,δεν είναι κακό,για να ξέρουμε τι πράττουμε,αν δεν έγινε νύξη,πιστεύω ότι είναι μέγα λάθος,

για την μη νύξη ,όχι για την προσπάθεια ,που είναι αξιέπαινη.

Δυστυχώς εδώ στην Αθήνα είμαστε  πολλοί ,αλλά απο θέμα οργάνωσης αντιδράσεων είμαστε στον πάτο,σε σχέση με την 

επαρχία,οι μικροεγωισμοί και οτι άλλο θα πρέπει να πάνε στο διάολο ,σε τέτοιες στιγμές,γιατί αυτά μας έφεραν έως εδώ,η θα το

καταλάβουμε-καταλάβετε όλοι η θα μας φάει ,όπως μας τρώει το σκοτάδι,τα ίδια λέω και στους από δω ,για να μην παρεξηγηθώ.

Δυστυχώς εδώ στην Αθήνα,δεν νομίζω αλλού,υπάρχουν οι από δω και οι από κει και ο εχθρός γελάει ,όταν ο ένας λέει έτσι και

ο άλλος κάπως έτσι..........

το ολοι μαζι  ειναι μια καραμελα

δεν θελουν

αρα δεν ειναι

ειμαστε αρκετοι  και μπορουμε και θελουμε και θα κανουμε

ξυπνηστε επιτελους.

αφηστε το τι κανουν οι αλλοι ?

εσυ τι κανεις ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εδω το ολοι μαζι ειναι  πολυ ωραιο, για να ειναι αληθινο..

 

δεν το θελουν , μας το ειπαν και μας το δειξανε με πολλους τροπους...

Ο καθενας μονος του, συλλογοι και ΟΕΕ κανουν πραγματα, για να μην ειμαστε και αδικοι εντελως.

 

 

εμεις προχωραμε , οπως ακριβως ξεκινησαμε

 

ηρθε καιρος να δουμε τι θα κανουμε με τις υπογραφες

Πιστευουμε, οτι μεσα στην  εβδομαδα πρεπει να φυγουν , κι ας μεινει ανοιχτη η εφαρμογη για τη συλλογη υπογραφων.

 

Εχετε ιδεα με ποιον τροπο θα πανε και που ακριβως? 

 

ακουμε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω λέω να δούμε μήπως κάνουμε συντονισμένα σε 2η φάση μια άποχη απο υποβολή. Απδ ΦΠΑ κλπ μεχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα πρόστιμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εδω το ολοι μαζι ειναι  πολυ ωραιο, για να ειναι αληθινο..

 

δεν το θελουν , μας το ειπαν και μας το δειξανε με πολλους τροπους...

Ο καθενας μονος του, συλλογοι και ΟΕΕ κανουν πραγματα, για να μην ειμαστε και αδικοι εντελως.

 

 

εμεις προχωραμε , οπως ακριβως ξεκινησαμε

 

ηρθε καιρος να δουμε τι θα κανουμε με τις υπογραφες

Πιστευουμε, οτι μεσα στην  εβδομαδα πρεπει να φυγουν , κι ας μεινει ανοιχτη η εφαρμογη για τη συλλογη υπογραφων.

 

Εχετε ιδεα με ποιον τροπο θα πανε και που ακριβως? 

 

ακουμε

Εσείς καλο  είναι να κλείσετε κάποια στιγμή την ψηφοφορία ,για να το κοινοποιήσουμε ,.  Kανατε ένα μεγάλο βήμα , . Δεν φτάνει μόνο αυτό . Έχει δρόμο ακόμα η προσπάθεια μας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κι εδω το ολοι μαζι ειναι  πολυ ωραιο, για να ειναι αληθινο..

 

δεν το θελουν , μας το ειπαν και μας το δειξανε με πολλους τροπους...

Ο καθενας μονος του, συλλογοι και ΟΕΕ κανουν πραγματα, για να μην ειμαστε και αδικοι εντελως.

 

 

εμεις προχωραμε , οπως ακριβως ξεκινησαμε

 

ηρθε καιρος να δουμε τι θα κανουμε με τις υπογραφες

Πιστευουμε, οτι μεσα στην  εβδομαδα πρεπει να φυγουν , κι ας μεινει ανοιχτη η εφαρμογη για τη συλλογη υπογραφων.

 

Εχετε ιδεα με ποιον τροπο θα πανε και που ακριβως? 

 

ακουμε 

 

Αγαπητή Χρύσα, ας έχουμε ενέργειες παράλληλες και πολλαπλές όσοι δε θέλουν να συνεργαστούν κάτω από ένα κοινό συντονιστικό....

Το χαρτί με τις 11.000 σχεδόν διαδικτυακές υπογραφές , είναι από μόνο του δυνατό. ακόμη και με ορισμό 3-5 διαφορετικών επιτροπών και κτυπήσει  ΑΚΡΙΑΙΑ-ΑΜΕΣΑ,τις πόρτες των αρμοδίων . άλλη για το Υ.Π, άλλη για το ΙΚΑ και το πρόστιμο, άλλη για το Ο.Ε.Ε,δεοντολογίες. άλλοι Θεσ/νική, άλλοι Αθήνα,  κλπ ...κλπ.....απαιτώντας επίσημες απαντήσεις-δεσμεύσεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,,,,,,,

Γυρνάνε τη μπάλλα,απαντώντας, κάντε εγγράφως τι προτείνεται και έχουμε έτοιμες γραπτές προτάσεις .για να πρωτοκολλάμε ...Το θέμα να καταλήξουμε ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ,,,,,,

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΑΠΟΣΥΡΣΗ,ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, όπου εκεί είμαστε απροετοίμαστοι , οι υπογράφοντες, μετά τη διαμαρτυρία, και σου δίνουν βήμα, τελικά ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ....όπως 'εγινε αντιληπτό και στην Αθήνα στο Υ,Ο

 

Μιά σκέψη μπορεί να είναι, να γίνει βάση δεδομένων , με τα emai . για να αποσταλεί ερωτηματολόγιο, με κουτάκια ερωτηματολογίου, όπου θα κλείσει το δημοψήφισμα ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ. τι ζητάμε,,,,,,,,,,,και μετά οι επιτροπές θα ξέρουν τι προτάσεις εκπροσωπούν γραπτώς,,,,,,,,σαν διαχειριστές ενοίκων πολυκατοικιών.....

 

Περί απεργιών, χωρίς κάλυψη από φορείς, Ο.Ε.Ε,  Π.Ο.Φ.Ε.Ε κλπ. με τα εξοντωτικά πρόστιμα σε ισχύ, σιγά μην ο επιχειρηματίας δεκτεί , να σου πληρώσει τη ζημιά,. που θα χρεωθεί.....σε μη υποβολή,,,,,,,,,,,,,,,,,

Οι μισθωτοί είναι ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ, ακόμη και για οποιδήποτε συμμετοχή, (αλήθεια που είναι ο Παν, Σύλλογος μισθωτών λογιστών????? όπως τότε σε θέατρο της Αθήνας, το 1996 θαρρώ, που δώσαν βροντερό-δυναμικό παρόν όταν ψηφίζονταν οι τάξεις των λογιστών,,,,,,,)

Τι εκπροσώπηση έχουν????? Δεν τους αφορούν τα προστίματα αυτούς????????????????? γιατί είναι άφαντοι?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρυσα ειπαμε που θα παει η επιστολη, το γραφει εξαλλου πανω-πανω  η επιστολη φυσικα συμπληρωσαμε και τα κομματα. Ας πουν οι συναδελφοι και

 

που  αλλου μπορει  να παει αλλα κυριως πως θα παει οπως εγραψες. Θα εξουσιοδοτηθει μια επιτροπη που θα το επιδωσει,?ταχυδρομικως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πασιφανες  ειναι πλεον συναδελφοι οτι ζητουμε καταργηση. Ολοι νομιζω αυτο τωρα το εμπεδωσαμε. Για να γινει κυκλος ξανα ερωτηματολογιων νομιζουμε οτι ειναι πολυ δυσκολο. Η επιστολη επιτελεσε το εργο  της κινητοποιησε και ξεκινησαν διαδικασιες και αυτο ειναι αρκετο για να προχωρησουν τα επομενα βηματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ και επαναφορα σε ο,τι ισχυε προηγουμενως ,τουλαχιστον ο,τι αφορα στα προστιμα,  δεν συζηταμε , ουτε παζαρευουμε....

 

και πρεπει να υπαρξει και συνεχεια ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ολοι μαζι  ειναι μια καραμελα

δεν θελουν

αρα δεν ειναι

ειμαστε αρκετοι  και μπορουμε και θελουμε και θα κανουμε

ξυπνηστε επιτελους.

αφηστε το τι κανουν οι αλλοι ?

εσυ τι κανεις ?

Κίτσο ,αυτό το ξέρω πολύ καλά και το έχω δείξει απο πολύ πρίν,αλλά έτσι για την τάξη θα ήθελα να ξέρω

τι ρόλο παίζουν κάποιοι,για αυτό ζητάω και ονόματα,δεν είναι κακό.

 

κι εδω το ολοι μαζι ειναι  πολυ ωραιο, για να ειναι αληθινο..

 

δεν το θελουν , μας το ειπαν και μας το δειξανε με πολλους τροπους...

Ο καθενας μονος του, συλλογοι και ΟΕΕ κανουν πραγματα, για να μην ειμαστε και αδικοι εντελως.

 

 

εμεις προχωραμε , οπως ακριβως ξεκινησαμε

 

ηρθε καιρος να δουμε τι θα κανουμε με τις υπογραφες

Πιστευουμε, οτι μεσα στην  εβδομαδα πρεπει να φυγουν , κι ας μεινει ανοιχτη η εφαρμογη για τη συλλογη υπογραφων.

 

Εχετε ιδεα με ποιον τροπο θα πανε και που ακριβως? 

 

ακουμε 

Χρύσα καλησπέρα και εγώ μαζί σου είμαι,αλλά θέλω να ξέρω ποιος είναι και με ποιόν όταν το έχω απέναντί μου

γιαυτό προβληματίζομαι και ζητώ ονόματα.

Πιστεύω οτι πρέπει να πάει, η επιστολή, παντού και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις,υπουργεία,πρωθυπουργός,βουλή,οεε και

οπωσδήποτε σε μέσα ενημέρωσης ,εξ άλλου πολλοί από μας έχουν τέτοιες άκρες,ας τις αξιοποιήσουν και για το καλό μας

και όχι μόνο για ατομικά συμφέροντα.

Αλλά πιστεύω οτι να ξαναδούμε την επιστολή και ίσως και κάποιοι νομικοί,να βοηθήσουν ,αν σκεπτόμαστε να την πάμε και 

παραπέρα.

Επίσης πιστεύω ,οτι τέτοιες κινήσεις βοηθάνε και την ΠΟΦΕΕ για τις δικές της ενέργειες,που και αυτές προς αυτή την κατεύθυνση

είναι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιαννη, δεν ειναι κατι μυστικο , τουλαχιστον για μας, εφοσον ο κ.Δοβελος , προεδρος της ΕΦΕΕΘ, απο του βηματος , ενωπιον ολων , εξεφρασε δυσαρεσκεια και προσωπικη αντιπαραθεση με τον κ.Κωστοπουλο προεδρο του ΣΟΛΘ .Δεν μας αφορουν αυτα , αλλα καταλαβαινεις οτι συγκλιση δεν προκειται να υπαρξει.

Οσο για την επιστολη, πολλα πραγματα εμφανως δεν μπορουμε να αλλαξουμε ,εφοσον ετσι εχει ψηφιστει.

Μονο να τονισουμε τη λεξη καταργηση, γιατι δεν ειναι εκφρασμενο ετσι απολυτα νομιζω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιαννη, δεν ειναι κατι μυστικο , τουλαχιστον για μας, εφοσον ο κ.Δοβελος , προεδρος της ΕΦΕΕΘ, απο του βηματος , ενωπιον ολων , εξεφρασε δυσαρεσκεια και προσωπικη αντιπαραθεση με τον κ.Κωστοπουλο προεδρο του ΣΟΛΘ .Δεν μας αφορουν αυτα , αλλα καταλαβαινεις οτι συγκλιση δεν προκειται να υπαρξει.

Οσο για την επιστολη, πολλα πραγματα εμφανως δεν μπορουμε να αλλαξουμε ,εφοσον ετσι εχει ψηφιστει.

Μονο να τονισουμε τη λεξη καταργηση, γιατι δεν ειναι εκφρασμενο ετσι απολυτα νομιζω

Εκεί το κατάλαβα ,εδώ δεν κατάλαβα,πάντως αν θέλει λίγο ρετουσάρισμα η επιστολή,δεν είναι κακό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αντι να κανετε επανασταση στα πισια.

καλο ειναι να δειτε τι πεζοδρομια εχει η πολη σας .

τοτε θα εχει αλλαξει κατι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση τώρα
  • Πλοηγούταν πρόσφατα   0 μέλη

    • Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένοι χρήστες που να βλέπουν αυτή τη σελίδα.

×
×
  • Δημιουργία νέου...